Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Μπίρι μπίρι και μαλακομπίριμπίρι στο τηλέφωνο δέκα ώρες και θέλει να ακούμε μαζί τα πουλάκια που τιτιβίζουν, της λες τώρα τίποτα ή δεν της λες?????
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Της λες μάνα μου.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν είπα ρε, είμαι καλούλα, τί να κάνω?
Το έπαιξα λίγο νευριασμένη για άλλο λόγο να καταλάβει οτι δεν τραβάει η κουβέντα να κλείσει
Το έπαιξα λίγο νευριασμένη για άλλο λόγο να καταλάβει οτι δεν τραβάει η κουβέντα να κλείσει

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Έρχεται το άλλο το κοριτσάκι ξαφνικά στην εφημερία και μ' αγκαλιάζει!
Η καθηγήτρια δίπλα έμεινε
Στύγιε ,αυτό δε λέγεται παρενόχληση; μου λέει . Τι να πω κι εγώ..
Η καθηγήτρια δίπλα έμεινε

Στύγιε ,αυτό δε λέγεται παρενόχληση; μου λέει . Τι να πω κι εγώ..
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Υπάρχει χρήσιμο και χάσιμο ταυτόχρονα;Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 11:32αυτο που εσπασε λεγεται ξερολιαση, και ειναι καλο που εσπασε, και σωστο να το αποβαλεις.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 18:27Πράγματι μπορεί να έχεις φουλ γνώση στο θέμα και εσύ και ο εναον και να μου δίνατε σωστή καθοδήγηση, αλλά μετά το θερμοσίφωνα κάτι έσπασε μέσα μου και δεν σας έχω καμιά εμπιστοσύνη για το ότι λέτε είναι αληθινό.
σε καναμε καλυτερο ανθρωπο.
μπραβο μας. ειδατε που το πχορουμ δεν ειναι εντελως αχρησο χασιμο χρονου;
Θέλω να πω, πως συνάδουν αυτές οι δυο λέξεις;
Εκτός κι αν δεν εννοείς άχρηστο

Παρατηρητής...
- Fata_Morgana
Αυτό ακριβώς. Είδα τα επίπεδα ξερολίασής σας και χάθηκε η ελπίδα για πραγματική γνώση βασισμένη σε εμπειρία που θα μπορούσε να μεταδώσει ετούτη εδώ η ιντερνετική γωνίτσα. Πες μου πως να σας εμπιστευτώ μετά απ αυτό;Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Μαρ 2025, 11:32αυτο που εσπασε λεγεται ξερολιαση, και ειναι καλο που εσπασε, και σωστο να το αποβαλεις.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 18:27Πράγματι μπορεί να έχεις φουλ γνώση στο θέμα και εσύ και ο εναον και να μου δίνατε σωστή καθοδήγηση, αλλά μετά το θερμοσίφωνα κάτι έσπασε μέσα μου και δεν σας έχω καμιά εμπιστοσύνη για το ότι λέτε είναι αληθινό.
σε καναμε καλυτερο ανθρωπο.
μπραβο μας. ειδατε που το πχορουμ δεν ειναι εντελως αχρησο χασιμο χρονου;
Αποφάσισα να φάω μια φορά πρωινό!
Παστέλι και κουβερτούρα
Δεν μπορώ να πω, δυο τρεις μπουκιές, καλό ήταν
Παστέλι και κουβερτούρα
Δεν μπορώ να πω, δυο τρεις μπουκιές, καλό ήταν
Νομίζω ότι τον έχω τρελάνει τον Κινέζο, την προηγούμενη φορά με αρκετό δαχτύλωμα στην php και τα κονφίγκς του apache κατάφερα να κάνω upload τεράστια μονοκόμματα αρχεία των 100gb πχ έκαστο (τότες το έστησα πάνω σε Ubuntu core στο rpi4 όλα με snap πακετάκια) τώρα ανακάλυψα ότι βγήκε το nextcloudpi os το οποίο μεν κάνει την όλη διαδικασία παιχνιδάκι αλλά όσο δαχτύλωμα και να πέσει σε php - apache κτλ δεν δέχεται με την καμμία αρχεία άνω των 10gb (μάλλον οφείλεται σε περιορισμούς και μη optimization για server καταστάσεις του rasbian OS στο οποίο βασίζεται το nextcloudpi os) με αποτέλεσμα το deepseek μετά από μακροσκελή απόπειρα για troubleshooting καταλήγει σε κάθε δεύτερη πρόταση να μου προτείνει να αγοράσω κανένα πιο τούμπανο sbc κτλ...νομίζω το κλάταρα το ds.

Τώρα θα κάνω άλλη μια προσπάθεια με Ubuntu server 24 αλλά και πάλι το γαμίδι (το rpi) φορμάρει αναγκαστικά τον 4tb δίσκο μου σε mbr (δεν επιτρέπει gpt partition tables το γαμίδι) με αποτέλεσμα κάθε φορά να πρέπει να κάνω resize το ένα partition και να φορμάρω άλλο ένα 2tb partition για να κάνω μετέπειτα mount ως external storage στον σέρβερ μου, πράγμα πολύ πολύ σπαστικό.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είμαι μια χάλια ψυχοσωματικά αλλά