Τι σκέφτεσαι τώρα
- Fata_Morgana
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Παίξαμε 3 ζευγάρια ταμπού. Ο δικός μου άσχετος. Το άλλο ζευγάρι επίσης ο άντρας άσχετος η κοπέλα το ήξερε το παιχνίδι. Ε αυτοί κέρδισαν. Και δεν είναι το θέμα ότι οκ ήταν άσχετοι δεν τον ένοιαζε να κερδίσουμε καν. Δηλαδή να βάλει προσπάθεια. Γέλαγε όλη την ώρα και τελείωνε ο χρόνος. Τι κλωτσιά έχωνα κάτω απ το τραπέζι, τι δαγκωσιές που προσπέρναγε τις κάρτες δηλαδή δεν έβρισκε τρόπο να μου περιγράψει πχ το νερό; τι απειλές του είπα και τόσο γέλαγε περισσοτέρο.
Τελευταίοι βγήκαμε και μου έλεγε αγάπη μου χάσαμε και γέλαγε. Μλκ μου ήρθε να του πω βούλωσ το.
Και εγώ δε μπορώ να χάνω στα παιχνίδια, μου ανεβαίνει κόμπος στο στήθος. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΝΩ. Μπορεί να είναι λάθος που νευριάζω. Ναι το παραδέχομαι αλλά τι να κάνω, δεν το ελέγχω. Αυτός γιατί δε προσπάθησε έστω και λίγο;
Τελευταίοι βγήκαμε και μου έλεγε αγάπη μου χάσαμε και γέλαγε. Μλκ μου ήρθε να του πω βούλωσ το.
Και εγώ δε μπορώ να χάνω στα παιχνίδια, μου ανεβαίνει κόμπος στο στήθος. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΝΩ. Μπορεί να είναι λάθος που νευριάζω. Ναι το παραδέχομαι αλλά τι να κάνω, δεν το ελέγχω. Αυτός γιατί δε προσπάθησε έστω και λίγο;
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Andromachi έγραψε: ↑Χθες, 12:35[img]https://i.postimg.cc/hGzBzwcY/Scre ... .jpg[/img]
Αυτό ακριβώς!!!!!

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σε ''ευλόγησα'' πρωϊνιάτικα μαρή. Έτσι,έτσι, τα σέβη.

Να έχετε μια εύνοια. Θα προσευχηθώ για σένα.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Κατακαημένε νου που τρέφεσαι με πλάνες ..,ντομπαρεσαι. ..με το κατά φαντασία αντικείμενο του πόθου σου που δεν είναι καν δικό σου φάσμα αλλά μοτίβο αναμνήσεων...
Ψυχανάλυση τέλος...ας βουτήξουμε στα ηχοχρώματα...
Ψυχανάλυση τέλος...ας βουτήξουμε στα ηχοχρώματα...
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σκέφτεσαι τώρα (αν δεν είσαι η κασπ);
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 08 Μάιος 2023, 00:55 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 68 Απαντήσεις
- 4695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
18 Ιούλ 2024, 23:19
-