Υπάρχει περίπτωση πρόσβασης στα άρθρα του παλιού phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Υπάρχει περίπτωση πρόσβασης στα άρθρα του παλιού phorum.gr
εσύ θες να φας πολλά κουλούρια ακόμα για να εχεις άποψη
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

δε με απασχολεί Αγχίαλε!
περισσότερο μπορεί να νιώσω ηλιθια γιατι δε ξέρω για ποιους μιλάτε και τι εννοείτε με τα λεγόμενα σας παρά να θέλω από κουτσομπολιό να μάθω ποιο είναι τι!

(✿ ♥‿♥)
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω, πώς στέκει μήνυση όταν αναδημοσιεύεις δημόσιο post και όχι προσωπικό μήνυμα και εφόσον φαίνεται από την παράθεση τίνος είναι, δηλαδή δεν παίζει λογοκλοπή; Ποιος φοβήθηκε τέτοια χαζομάρα;Nandros έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 17:29Στο forums.gr, τις μέρες της προσφυγιάς, έγιναν αποκαλύψεις για κάποιο μέλος που απειλούσε με μηνύσεις, επειδή κάποιο άλλο μέλος αναδημοσίευε παλαιότερα ποστς του πρώτου και αποκαλυπτόταν η ανακολουθία, τα ψέματα και γενικά η αθλιότητα του πρώτου.
Αντίθετα στο ελεύθερο.νετ, όταν προέκυψε η ίδια ιστορία, έδωσαν γη και ύδωρ στον πρώτο και απαγόρευσαν αναδημοσιεύσεις! Βλέπεις ο πρώτος έκανε πολύ τράφικ (προπαγάνδα) και ανέβαζε τα στατιστικά!
.
Κάποια στιγμή που έγινε ένα σκηνικό στη δουλειά της αδελφής μου και άρχισε κάποιος να λέει το ποιηματάκι "επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου ...", η αδελφή μου απάντησε "επιφυλάξου".

Άντε μάθαμε όλοι τη λέξη μήνυση. Ας τον άφηναν να κάνει. Να γελάει και το σφυρί του δικαστή.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Στο παλαιό φόρουμ είχα γράψει για τον δίσκο της Φαιστού. Είχα αυτοεκδώσει το πρώτο μου βιβλίο. Σε αυτό είχα χρησιμοποιήσει το στατιστικό στοιχείο της μέσης τιμής. Ένας φορουμίτης με ρώτησε γιατί δεν εφαρμόζω την τυπική απόκλιση. Το έκανα και βρήκα καλύτερη αποκωδικοποίηση και καλύτερη μετάφραση με επιπλέον μαθηματικές επαληθεύσεις. Έτσι ενσωμάτωσα την νέα και πιο σωστή μετάφραση στο δεύτερο μου βιβλίο. Το θέμα είναι ότι δεν έχω αναφερθεί στα βιβλία μου στην παρέμβαση αυτή, μερικώς διότι ο φορουμίτης ήταν ανώνυμος και μερικώς διότι θεωρούσα ότι τα κείμενα του φόρουμ είναι πάντα εκεί και ότι μπορεί να το κάνω στο μέλλον.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Δεν ήταν παραλήρημα, αλλά τρολάρισμα χειρουργικής ακρίβειας.
Στο παλιό Φόρουμ είχα αποθηκεύσει όλες τις ύβρεις που είχαν διατυπώσει εναντίον μου πολλοί χρήστες (2010-2018) προτού τους βάλω σε Ignore List.
Αν ενδιαφέρονται και μου προσδιορίσουν ποιες ακριβώς ύβρεις και χυδαιότητες ενδιαφέρονται να ανακτήσουν (και πότε χρονικά περίπου τις διατύπωσαν ευκαιριακά ή κατ' επανάληψη) για να τις έχουν σήμερα στο ιστορικό τους αρχείο και να δείχνουν στα εγγόνια τους, να μου το ζητήσουν ώστε να ψάξω.
Όσες είναι στον παλιό δίσκο μου, θα χρειαστεί να απευθυνθούμε σε κάποιον τεχνικό για να τις ανασύρει.
Αν ενδιαφέρονται και μου προσδιορίσουν ποιες ακριβώς ύβρεις και χυδαιότητες ενδιαφέρονται να ανακτήσουν (και πότε χρονικά περίπου τις διατύπωσαν ευκαιριακά ή κατ' επανάληψη) για να τις έχουν σήμερα στο ιστορικό τους αρχείο και να δείχνουν στα εγγόνια τους, να μου το ζητήσουν ώστε να ψάξω.
Όσες είναι στον παλιό δίσκο μου, θα χρειαστεί να απευθυνθούμε σε κάποιον τεχνικό για να τις ανασύρει.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Γιατί να θέλει κάποιος να κρατήσει αρχείο με αυτά που έχει πει για σένα;NikosVy έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 08:12Στο παλιό Φόρουμ είχα αποθηκεύσει όλες τις ύβρεις που είχαν διατυπώσει εναντίον μου πολλοί χρήστες (2010-2018) προτού τους βάλω σε Ignore List.

- YouOnlyLiveOnce
Γινονταν πραγματακια στο παλιο φορουμ και εμεις χαμπαρι 

+1YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 11:18Γινονταν πραγματακια στο παλιο φορουμ και εμεις χαμπαρι

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- YouOnlyLiveOnce
Και δεν λενε και λεπτομεριες για εμας τους κουτσομποληδεςYochanan έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 11:21+1YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 11:18Γινονταν πραγματακια στο παλιο φορουμ και εμεις χαμπαρι

- Υδράργυρος
Είχα την εντύπωση οτι στο παλιό φόρουμ κανένας δε διάβαζε αυτά που γράφανε οι άλλοι, απλά όλοι μπαινανε και γράφανε τα δικά τους
- Υδράργυρος
Κουτσομπόλης που δεν παίρνει χαμπάρι δεν είναι κουτσομπόλης.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 11:30
Και δεν λενε και λεπτομεριες για εμας τους κουτσομποληδες
Πάλι μαλακίες λες. Εγώ πάντως είχα την εντύπωση οτι στο παλιό φόρουμ κανένας δε διάβαζε αυτά που γράφανε οι άλλοι, απλά όλοι μπαινανε και γράφανε τα δικά τουςΥδράργυρος έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 11:36Είχα την εντύπωση οτι στο παλιό φόρουμ κανένας δε διάβαζε αυτά που γράφανε οι άλλοι, απλά όλοι μπαινανε και γράφανε τα δικά τους
- Υδράργυρος
Τα δικά τους ποστ θέλουνε να τα κοιτάνε και να λένε "πωπω τι γαμώ τα έλεγα"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 1030 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
19 Σεπ 2023, 01:34
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει περίπτωση να έχω καταστρέψει τις νευρικές μου απολήξεις;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 13 Φεβ 2025, 12:17 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
13 Φεβ 2025, 12:42
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
28 Ιαν 2025, 16:04