Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Kauldron
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Kauldron » 27 Μαρ 2021, 11:57
τρέχουν στους δρόμους, κηρύσσουν στάσεις εργασίας και κοπροσκυλιάζουν
Η στάση εργασίας γιατρών δεν είναι στάση εργασίας όπως των άλλων υπαλλήλων που απλά σταματούν τη δουλειά τους.
Το να τρέχει στους δρόμους το κάνει στον δικό του χρόνο (εκτός αν πιστεύεις οτι οι γιατροί πρέπει να είναι 24 ώρες το 24ωρο στις θέσεις τους, χωρίς βάρδιες, συνέχεια οι ίδιοι).
Το να "κοπροσκυλιάζει" δεν το καταλαβαίνω, εξήγησέ το λίγο.
Απ τον Κουφοντινα δεν βλέπω ακόμα στήριξη και ανησυχώ .....

Ναι, αλλά ο Κουφοντίνας.
Για το Τζαβέντι, ο Μηταράτσι δεν του έδωσε άσυλο? Αλλά αυτή είναι η νουδού. ΚΑΙ με τον Τζαβέντ, ΚΑΙ εναντίον του.
https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiomata/ ... bent-aslamΔόθηκε άσυλο στον Τζαβέντ Ασλάμ
SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Kauldron
από Kauldron » 27 Μαρ 2021, 11:58
Και εσυ ανοιξες νημα να τον υποστηριξεις.. Θελω να πιστευω οτι εχεις καταλαβει ποσο λαθος εισαι?
Θέλω να πιστεύω οτι απλά τρολάρεις, κατά το άβατάρ σου, και δεν είσαι τόσο ντίπ μα για ντίπ.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
georgebi
από georgebi » 27 Μαρ 2021, 12:04
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί

....................................

Τελικά
με έπεισες

........από αύριο συντάσσομαι στο πλευρό της συμμαχίας Κασιδιάρη - ΚΕΕΕΡΦΑ

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Kauldron
από Kauldron » 27 Μαρ 2021, 12:08
georgebi έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 12:04
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί

Τελικά
με έπεισες

Μάλλον λάθος κάνεις. Η συμμαχία είναι Νουδού-Κεερφά.
Άλλωστε μαζί ήσασταν έξω απ' το Εφετείο, θυμάσαι?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
ST48410
από ST48410 » 27 Μαρ 2021, 12:09
hellegennes έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 11:44
Αρχικά δεν λέγεται απόλυση. Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Έπειτα, όχι, σαφώς δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι ειδικότητες που δεν χρειάζονται. Τέλος, εννοείται πως άτομα που αντί να κάνουν την δουλειά τους τρέχουν στους δρόμους, κηρύσσουν στάσεις εργασίας και κοπροσκυλιάζουν, δεν χρειάζονται και μάλιστα κάνουν μεγάλη ζημιά εν μέσω πανδημίας.
Κι εγώ κάπως έτσι το βλέπω. Υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν τις ξέρουμε βέβαια αλλά τις υποθέτουμε. Ότι συνδικαλιζόταν την ώρα που έπρεπε να δουλεύει πχ. Ή ότι γενικά δημιουργούσε θέματα άσχετα με την εργασία του.
Ε, κανείς δεν θέλει έναν τέτοιο στη δουλειά του και με την πρώτη ευκαιρία, καλώς ή κακώς, τον στέλνει. Από την άλλη δεν θα μου φαινόταν απίθανο να είναι συνεπέστατος χωρίς να δίνει δικαιώματα και να τον σούταραν για κομματικούς λόγους. Όλα παίζουν. Αφού έληξε η σύμβαση, το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα τοποθετήσουν κάποιον άλλο στην ίδια θέση ή δεν χρειάζονται προσωπικό εκεί.
-
georgebi
από georgebi » 27 Μαρ 2021, 12:17
Kauldron έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 12:08
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί

Τελικά
με έπεισες

Εγω δεν ήμουν γιατί όπως σου πει ......... εγώ στηρίζω ΝΔ ...... κριτικά

Και κάτι άλλο...... άσχετο ;
....για την αντίδραση σου στο νήμα με τις επιθέσεις στα σπίτια των αστυνομιών
ΝΤΡΟΠΗ
Δεν το κουτάρω μήπως και καταλάβεις το λάθος σου και τα σβήσεις μόνος σου
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
nik_killthemall
από nik_killthemall » 27 Μαρ 2021, 12:26
Kauldron έγραψε: ↑25 Μαρ 2021, 16:52
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑25 Μαρ 2021, 16:51
Awesomatic έγραψε: ↑25 Μαρ 2021, 16:47
Για να απολυθεί ΔΥ κάτι πολύ χοντρό έκανε.
Σύμβαση ορισμένου χρόνου είχε.
Και σε περίοδο που επιστρατεύουν γιατρούς, δεν χρειάζεται, οπότε δεν ανανεωσαν τη σύμβασή του?
Άρα ο τίτλος του νήματός σου είναι ψευδής για μερικα κλικ παραπάνω. Άλλο πράγμα το "απέλυσαν" κι άλλο πράγμα το "δεν ανανέωσαν σύμβαση ορισμένου χρόνου". Όσοι έχουμε δουλέψει εκτός δημοσίου, ξέρουμε πως υπάρχει τεράστια διαφορά.
Επισης, βλεπω πως ειναι ακτινολόγος, τον καιρό αυτό υπάρχει ανάγκη για άλλες ειδικότητες λόγω κορονοϊου
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
lafkiotis
από lafkiotis » 27 Μαρ 2021, 12:28
Το νημα θα πρεπει να μετονομασθει σε "Παραπονα αποφοιτου ΙΕΚ με ειδικοτητα ακτινολογου για το περας της συμβασης του με το Ελληνικο Δημοσιο"
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
hellegennes
από hellegennes » 27 Μαρ 2021, 12:30
ST48410 έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 12:09
Αρχικά δεν λέγεται απόλυση. Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Έπειτα, όχι, σαφώς δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι ειδικότητες που δεν χρειάζονται. Τέλος, εννοείται πως άτομα που αντί να κάνουν την δουλειά τους τρέχουν στους δρόμους, κηρύσσουν στάσεις εργασίας και κοπροσκυλιάζουν, δεν χρειάζονται και μάλιστα κάνουν μεγάλη ζημιά εν μέσω πανδημίας.
Κι εγώ κάπως έτσι το βλέπω. Υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν τις ξέρουμε βέβαια αλλά τις υποθέτουμε. Ότι συνδικαλιζόταν την ώρα που έπρεπε να δουλεύει πχ. Ή ότι γενικά δημιουργούσε θέματα άσχετα με την εργασία του.
Ε, κανείς δεν θέλει έναν τέτοιο στη δουλειά του και με την πρώτη ευκαιρία, καλώς ή κακώς, τον στέλνει. Από την άλλη δεν θα μου φαινόταν απίθανο να είναι συνεπέστατος χωρίς να δίνει δικαιώματα και να τον σούταραν για κομματικούς λόγους. Όλα παίζουν. Αφού έληξε η σύμβαση, το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα τοποθετήσουν κάποιον άλλο στην ίδια θέση ή δεν χρειάζονται προσωπικό εκεί.
Με το που άνοιξα το νήμα, κυριολεκτικά το πρώτο πράγμα που είδα ήταν η φάτσα του και χωρίς να διαβάσω λέξη ή να δω το βίντεο ήδη είχα σχηματίσει την γνώμη ότι σωστά έκαναν και δεν ανανέωσαν την σύμβασή του. Όχι, δεν είμαι φυσιογνωμιστής, αλλά ακόμη και αυτή η πρώτη στατική εικόνα του βίντεο βγάζει έναν απίστευτο κομπλεξισμό, μια ακραία υπεροψία. Δεν το συζητώ αν βάλεις το βίντεο να παίξει.
Μόνο ένα σού λέω, δες πόσο ψηλά έχει σηκώσει το κεφάλι του. Θα στραβολαίμιασε για να ρίχνει βλέφαρα στην κάμερα (μπορείς να τον δεις να ρίχνει κλεφτές ματιές προς τα κάτω, 2 μέτρα πιο κάτω, που βρίσκεται η κάμερα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
hellegennes
από hellegennes » 27 Μαρ 2021, 12:33
Kauldron έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 11:57
τρέχουν στους δρόμους, κηρύσσουν στάσεις εργασίας και κοπροσκυλιάζουν
Η στάση εργασίας γιατρών δεν είναι στάση εργασίας όπως των άλλων υπαλλήλων που απλά σταματούν τη δουλειά τους.
Το να τρέχει στους δρόμους το κάνει στον δικό του χρόνο (εκτός αν πιστεύεις οτι οι γιατροί πρέπει να είναι 24 ώρες το 24ωρο στις θέσεις τους, χωρίς βάρδιες, συνέχεια οι ίδιοι).
Το να "κοπροσκυλιάζει" δεν το καταλαβαίνω, εξήγησέ το λίγο.
Ρε, συ, χελώνε, τι να συζητήσουμε; Στάση εργασίας είναι στάση εργασίας. Δεν έχει 100 έννοιες. Ότι συνδικαλιστής τρέχει στους δρόμους εκτός ωραρίου είναι ακραίο ανέκδοτο. Μην κάνεις αντιπολίτευση μόνο για την αντιπολίτευση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
georgebi
από georgebi » 27 Μαρ 2021, 12:41
https://athens.indymedia.org/post/1608561/74 γιατροί και υγειονομικοί καλούν στις διαδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου 
καταγγέλλοντας «επικίνδυνο ανορθολογισμό» της κυβέρνησης, «που θεωρεί ότι μια δίωρη διαδήλωση με όλα τα μέτρα προφύλαξης σε ανοιχτό χώρο, με μάσκες και με αποστάσεις, είναι επικίνδυνη για τη μετάδοση του ιού και όχι ο συνωστισμός σε κλειστούς χώρους».

Οι υπογράφοντες
..............Καταραχιάς Κώστας, επιμελητής β , πρόεδρος σωματείου εργαζομένων Αγίου Σάββα, ΔΣ ΕΙΝΑΠ
-
gassim
από gassim » 27 Μαρ 2021, 12:44
ST48410 έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 12:09
Μα απο τον νόμο οι συνδικαλιστές δικαιούνται μια βδομάδα τον μήνα συνδικαλιστική άδεια. Και τιγκα τυπικός να ήταν και για κομματικούς λόγους να τον έδιωξαν οι υπηρεσίες που προσέφερε ήταν μικρότερες απο αυτές που προσφέρει ενας γιατρός φουλ ταιμ.
-
Kauldron
από Kauldron » 27 Μαρ 2021, 12:57
georgebi έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 12:17
Kauldron έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 12:08
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί

Τελικά
με έπεισες

Και κάτι άλλο...... άσχετο ;
ΝΤΡΟΠΗ
Δεν το κουτάρω μήπως και καταλάβεις το λάθος σου και τα σβήσεις μόνος σου

Βρε βγείτε απ' τη ντουλάπα. Νεοδημοκρατες της ντουλάπας. Ο ένας "εγώ δεν είμαι νουδού, αλλά", ο άλλος "εγώ στηρίζω νουδου κριτικά".
ΝΤΡΟΠΗ
Γιατί, τί είπα? Δεν επιδοκιμάζω, φυσικά και καταδικάζω. Αλλά λέω καλά που ξενοίκιασε αυτός που έμενε στην οικοδομή. Προφανώς και δεν θέλω να βρίσκομαι στη μέση αν γίνει κάτι. Αυτη δεν είναι άλλωστε η νοοτροπία της νουδού? Πρώτα ο κώλος μας?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Kauldron
από Kauldron » 27 Μαρ 2021, 12:57
nik_killthemall έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 12:26
Και σε περίοδο που επιστρατεύουν γιατρούς, δεν χρειάζεται, οπότε δεν ανανεωσαν τη σύμβασή του?
Άρα ο τίτλος του νήματός σου είναι ψευδής για μερικα κλικ παραπάνω. Άλλο πράγμα το "απέλυσαν" κι άλλο πράγμα το "δεν ανανέωσαν σύμβαση ορισμένου χρόνου". Όσοι έχουμε δουλέψει εκτός δημοσίου, ξέρουμε πως υπάρχει τεράστια διαφορά.
Επισης, βλεπω πως ειναι ακτινολόγος, τον καιρό αυτό υπάρχει ανάγκη για άλλες ειδικότητες λόγω κορονοϊου
Σε ΜΕΘ για κοβιντ τον είχανε.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
nik_killthemall
από nik_killthemall » 27 Μαρ 2021, 19:12
Kauldron έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 12:57
nik_killthemall έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 12:26
Σε ΜΕΘ για κοβιντ τον είχανε.
Τον ακτινολόγο ? Αθάνατο ελ κράτος ...
ΥΓ Προφανώς και δεν αλλάζει αυτό, όσα έγραψα παραπάνω ....
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
14 Φεβ 2025, 02:06
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1010 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
30 Αύγ 2024, 19:23
-
-
- 200 Απαντήσεις
- 3868 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
16 Μαρ 2025, 00:35
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
11 Σεπ 2024, 04:55
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.