Ψευτρακο*, βάλε και μια από που έχουν αντληθεί τα "στοιχεία"** για όλα αυτά.
Κάτι μου λέει*** ότι θα βρεις ονόματα γνωστών ΜΚΟ, κάποιου Τέλλογλου, κάτι για λαθρομετανάστες κλπ
* ηθελημένα ΔΕΝ έχω πει ποτε ψέμματα
**
***Σοβαρές οι πηγές του
Secretary Antony J. Blinken on the 2022 Country Reports on Human Rights Practices
Εκτός εάν δεν μας αρέσουν...
Ψευτρακο*, βάλε και μια από που έχουν αντληθεί τα "στοιχεία"** για όλα αυτά.
Κάτι μου λέει*** ότι θα βρεις ονόματα γνωστών ΜΚΟ, κάποιου Τέλλογλου, κάτι για λαθρομετανάστες κλπ
* ηθελημένα ΔΕΝ έχω πει ποτε ψέμματα
**
***Σοβαρές οι πηγές του
Secretary Antony J. Blinken on the 2022 Country Reports on Human Rights Practices
Εκτός εάν δεν μας αρέσουν...
Το δύσκολο για τον Χρυσό είναι ότι έχουν μείνει επικοινωνιακά πίσω 100 χρόνια και νομίζουν ότι απευθύνονται σε τσοπάνηδες σε κάποιο βουνό που δεν έχουν κατέβει ποτέ από εκεί.
Μπορεί ο μέσος ψηφοφόρος τους να έχει IQ δαμάσκηνου αλλά το ίδιο και τα στελέχη του Χρυσού, αφήνοντας περιθώριο για να τους κοροιδεύουν οι υπόλοιποι.
Αυτά, τα σας έφερα τη microsoft, σας έκανα μετρό στη Θεσσαλονίκη, μας χειροκρότησε το κογκρέσσο κ.τ.λ. μπορεί να πιάναν πριν 100 χρόνια που το μορφωτικό επίπεδο του μέσου πολίτη ήταν χαμηλό. Όχι ότι ανέβηκε και πολύ, απλά επειδή ανέβηκε περισσότερο από το μέσο στέλεχος-τρωκτικό του Χρυσού, θα πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος από τους συμβουλάτορες του.
Αναρωτιέμαι. Πόσο αχάριστη θα είμαι όντως, αν δεν τους ψηφίσω;
δεν βγαίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ο Ανδρουλακης δεν δέχεται ούτε τον Τσιπρα ούτε τον Κουλη για πρωθυπουργό.
Ψηφισε ελεύθερα, μην υποκύπτεις σε εκβιαστικα διλήμματα από κόμματα που ξέρεις ότι είναι διεφθαρμένα, ανίκανα και διαπλεκομενα
Πάρα πολύ.
Γιατί σε αντίθεση με τους ζαίους πχ, δεν είσαι ηλίθια. Μπορείς να αντιληφθείς.
Ρητορική ήτο η ερώτησις.
Σαφώς και δεν είμαι ηλίθια. Γι'αυτό και θα απέχω. Ουδείς με καλύπτει. Όλοι είναι για τον πέοντα.
Μην μ'αρχίσεις τα ''δεν πρέπει, κλπ κλπ''. Είναι ανειλημμένη απόφασις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
δεν βγαίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ο Ανδρουλακης δεν δέχεται ούτε τον Τσιπρα ούτε τον Κουλη για πρωθυπουργό.
Ψηφισε ελεύθερα, μην υποκύπτεις σε εκβιαστικα διλήμματα από κόμματα που ξέρεις ότι είναι διεφθαρμένα, ανίκανα και διαπλεκομενα
Απάντησα και στον φίλο Όττο παραπάνω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πάρα πολύ.
Ρητορική ήτο η ερώτησις.
Σαφώς και δεν είμαι ηλίθια. Γι'αυτό και θα απέχω. Ουδείς με καλύπτει. Όλοι είναι για τον πέοντα.
Μην τους ακους! Αστους να πηξουν καλα! Εσυ κρατα γερα την αποχη.
Πάρα πολύ.
Ρητορική ήτο η ερώτησις.
Σε αυτές τις εκλογές με απλή αναλογική ειδικά είναι μαλακία να μην πας διότι έτσι κι αλλιώς σε όλες τις άλλες, χωρίς απλή αναλογική, η αποχή είναι ψήφος εμπιστοσύνης στα σύμπακτα κομματόσκυλα. "Εμπιστεύεσαι" δηλαδή την "τύχη" σου στα γαβ γαβ με λίγα λόγια, αρπάζω την ευκαιρία να τα γράψω σε εσένα για να τα διαβάσει ο taxalata xalasa.
*ντισκλέημερ:
δεν αναλαμβάνω καμμία ευθύνη για τα αποτελέσματα των αποτελεσμάτων των εκλογών.
δεν θεωρώ ότι θα βγει άμεσα κάποια άκρη από της εκλογές αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι μια καλή αρχή για να βγει.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.