True story brohellegennes έγραψε: ↑19 Δεκ 2024, 18:31Η ίδια η ΕΛΣΤΑΤ εκδίδει αντιφατικά δεδομένα που την διαψεύδουν.Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Δεκ 2024, 16:53Πηγή trust me bro I knowhellegennes έγραψε: ↑19 Δεκ 2024, 15:24
Κάποιο άλλο άρθρο θα διάβασες. Σε τελική ανάλυση το άρθρο καταλήγει ότι γενικά το ΑΕΠ αυξήθηκε σε πραγματικούς όρους αν και δεν υπάρχει καμμιά απόδειξη γι' αυτό εκτός από τα χαλκευμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον πληθωρισμό, που αν διαβάσεις την ανάλυση είναι για γέλια.
Ο όγκος πωλήσεων έχει πέσει σημαντικά στο δεύτερο εξάμηνο σε όλους τους τομείς αλλά η ΕΛΣΤΑΤ με κάποιον μαγικό τρόπο βρίσκει ότι υπάρχει αύξηση σε όρους όγκου. Ειδικά το τελευταίο τρίμηνο η πορεία είναι απελπιστική. Η τελευταία φορά που ζήσαμε τέτοιο πράγμα ήταν στο δεύτερο εξάμηνο του 2014, όταν η τεχνητή ανάπτυξη της κυβέρνησης Σαμαράς σκόνταψε στην ανεπάρκεια κεφαλαίων της Ελλάδας και το μη κλείσιμο της αξιολόγησης.
Επίσης υπάρχουν ελεύθερα ένα σωρό δεδομένα όγκου πωλήσεων σε διάφορους τομείς για να ελέγξεις μόνος σου κατά πόσο είναι "trust me bro" η ΕΛΣΤΑΤ ή αυτό που λέω εγώ που βασίζεται σε μη χαλκευμένα κρατικά στοιχεία.
Μιλάμε τώρα για την ίδια στατιστική υπηρεσία που μας έβαλε στην ΟΝΕ με ψεύτικα στοιχεία, που έχει καταδικαστεί για ψεύτικα στοιχεία, που έχουμε μπει σε εποπτεία για ψεύτικα στοιχεία της, αλλά για κάποιον λόγο θεωρείς ότι τα αποδείξιμα ψεύτικα στοιχεία της για τον πληθωρισμό είναι η "ορθή" πηγή.
Η εγχώρια ζήτηση ενισχύει το ελληνικό ΑΕΠ,οι καθαρές εξαγωγές μειωνονται
-
Re: Η εγχώρια ζήτηση ενισχύει το ελληνικό ΑΕΠ,οι καθαρές εξαγωγές μειωνονται
- hellegennes
Re: Η εγχώρια ζήτηση ενισχύει το ελληνικό ΑΕΠ,οι καθαρές εξαγωγές μειωνονται
Αναμενόμενο να μην έχεις να πεις τίποτα. Την ίδια ατάκα λένε οι flat earthers, οι 911 deniers και οι λοιποί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΒΒΒΙΙΙΝΝΝΝ η αναπτυξη.Έρχονται νέα λουκέτα στην εγχώρια βιομηχανία
από Μαδουραίος » 09 Απρ 2024, 18:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
09 Απρ 2024, 18:39
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
05 Ιούλ 2023, 11:39
-
-
Νέα δημοσίευση Αλ. Τσίπρας - Η ψήφος στα μικρότερα κόμματα ενισχύει τον Μητσοτάκη...
από Libre arbitre » 11 Ιουν 2023, 14:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jimdenin
13 Ιουν 2023, 12:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων 133 δις από την Ολλανδία
από Ίακχος » 08 Ιαν 2025, 09:40 » σε Οικολογία & Φύση - 1 Απαντήσεις
- 231 Προβολές
-