Εσυ αγοραζεις βερρες καθε μερα Γιαννοπουλε?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 01:26Μαλλον αγοραζεις γαλα για ξενα παιδια συνεχως
Λογικα το κανεις καθε μερα
Θα αγοραζατε κατι ,το οποιο πουλιεται σε χαμηλη τιμη λογο αναγκης;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα αγοραζατε κατι ,το οποιο πουλιεται σε χαμηλη τιμη λογο αναγκης;
- hellegennes
Έλα στο μαγαζί μου, ρε μαλάκα, να σου δείξω αν ισχύουν αυτά που λέω.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 01:45Ενταξει Χελι ηταν ααναμενομενο
Αλλωστε απο τον τροπο γραφης του πολλοι πιστευουν οτι ειναι μετεμψυχωση της Μαμας Τερεζας
Φοβάμαι όμως μην αρχίσεις να ρωτάς τους πελάτες μου αν πουλάνε το αυτοκίνητό τους για δυο πιάτα φακή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα το είχε ρίξει έξω το μαγαζί του.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 01:45Ενταξει Χελι ηταν ααναμενομενο
Αλλωστε απο τον τροπο γραφης του πολλοι πιστευουν οτι ειναι μετεμψυχωση της Μαμας Τερεζας
Θα πήγαιναν όλοι οι αναξιοπαθούντες και θα έπαιρναν τρόφιμα χωρίς να πληρώνουν.
- hellegennes
Τι μισά-μισά; Χαζός είσαι; Υπάρχει λόγος να πληρώσει κάποιος και τις δυο φορές τα διαδικαστικά έξοδα; Θα αγοράσω δηλαδή το σπίτι και θα του πω «ναι, αλλά θα μου πληρώσεις και την εφορία και τα συμβολαιογραφικά». Μήπως να μου πληρώνει και τον ΕΝΦΙΑ μετά;Μηχανικός έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 01:43Μισά-μισά δηλαδή.hellegennes έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 01:40Τι βλακώδης ερώτηση; Τα έξοδα αυτά τα πληρώνει σε κάθε περίπτωση ο αγοραστής.
Ρε τι γίνεται, όλοι οι καλοί άνθρωποι που χαρίζουνε λεφτά εδώ είναι μαζεμένοι;
Η άλλη περίπτωση είναι να πληρώσω κανονικά τα έξοδα εγώ και όταν θα το πάρει πίσω να του πω «άσε, αγόρι μου, θα πληρώσω εγώ τα έξοδα μεταβίβασης και την εφορία σου».
Χαζός είσαι; Αλήθεια ρωτάω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα του πουλήσεις πίσω το σπίτι του όσο το αγόρασες + τα έξοδα της μεταβίβασης που πλήρωσες, ναι ή όχι;
- hellegennes
Μπορεί να σου προξενεί έκπληξη, αλλά υπάρχει τρόπος να βγάζεις λεφτά χωρίς να είσαι εκμεταλλευτής ή απατεώνας. Λέγεται εργασία και οργάνωση. Δεν ξέρω κατά πόσον το γνωρίζετε εσύ και ο ΓΓ, δεδομένου ότι όλην την μέρα την βγάζετε εδώ.Μηχανικός έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 01:47Θα το είχε ρίξει έξω το μαγαζί του.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 01:45Ενταξει Χελι ηταν ααναμενομενο
Θα πήγαιναν όλοι οι αναξιοπαθούντες και θα έπαιρναν τρόφιμα χωρίς να πληρώνουν.
Αν ο ΓΓ είχε μαγαζί, θα ερχόταν κάποιος να τον παρακαλέσει να πάρει κάτι και να τον πληρώσει στο τέλος του μήνα και ο ΓΓ θα του έλεγε «ναι, αλλά θα τα πάρεις 50% ακριβότερα από την λιανική τους». Αυτό προσπαθεί να αποδείξει σ' αυτό το νήμα. Καλά τα πάει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιαβρί μου, το κόστος της αγοράς είναι το τίμημα και τα διαδικαστικά έξοδα. Στην ίδια τιμή θα το αγόραζε πίσω. Τι δεν καταλαβαίνεις απ' αυτό που είναι το μοναδικό λογικό σενάριο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ειναι νωρις ακομα, δεν εχει πιει καφε.
Δύσκολο να απαντάς σε ότι σε ρωτάνε;hellegennes έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 01:57Γιαβρί μου, το κόστος της αγοράς είναι το τίμημα και τα διαδικαστικά έξοδα. Στην ίδια τιμή θα το αγόραζε πίσω. Τι δεν καταλαβαίνεις απ' αυτό που είναι το μοναδικό λογικό σενάριο;
ΘΑ αγορασει το σπιτι + τα έξοδα της μεταβίβασης για ενα μπουκαλι γαλα και μετα θα του το πουλησει πισω + τα έξοδα της μεταβίβασης για ενα μπουκαλι γαλα. Αλλο μπουκαλι, οχι το ιδιο.Μηχανικός έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 02:01Δύσκολο να απαντάς σε ότι σε ρωτάνε;hellegennes έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 01:57Γιαβρί μου, το κόστος της αγοράς είναι το τίμημα και τα διαδικαστικά έξοδα. Στην ίδια τιμή θα το αγόραζε πίσω. Τι δεν καταλαβαίνεις απ' αυτό που είναι το μοναδικό λογικό σενάριο;
Πούλησε δηλαδή ο άλλος το ακίνητο γιατί είχε μεγάλη ανάγκη και μετά θα έχει τα λεφτά να το αγοράσει και να πληρώσει και δύο φορές την εφορία και τα έξοδα μεταβιβάσεις, που αυτά τα λεφτά θα είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Ρε τι παραμύθια διαβάζουμε από ανθρώπους που ούτε έχουν αγοράσει ποτέ τους τίποτα ούτε έχουν μυρωδιά από αγορές ακινήτων.
Ο φόρος και τα έξοδα στις μεταβιβάσεις υπολογίζονται βάση της αντικειμενικής αξίας.
Επομένως το γάλα θα στοιχίσει αρκετές χιλιάδες ευρώ.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
13 Φεβ 2025, 09:05
-
- 93 Απαντήσεις
- 1985 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
19 Ιαν 2025, 21:04
-
- 2 Απαντήσεις
- 801 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
11 Αύγ 2023, 21:54
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα ανακάλυψη δημιουργεί υπερστερεο χωρίς να απαιτείται πολύ χαμηλή θερμοκρασία
από Ίακχος » 10 Μαρ 2025, 09:48 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
10 Μαρ 2025, 09:48
-