"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 29 Δεκ 2019, 16:37

δεν είναι κακό να καβλώνεις με τη σερβιτόρα
είναι κι αυτό ένας λόγος να κάθεσαι στην καφετέρια και να περνάς την ώρα σου
ΓΙΑΤΙ τα ενοχοποείτε όλα, μόνιμα;
έχω αδυναμία στις σερβιτόρες
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 29 Δεκ 2019, 17:07

Ναιδα
εκτος απτα μικροαστικα αντιφλερτικα σου οσον αφορα τις σερβιτορες της καρδιας μας
Είσαι σωστή.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Δεκ 2019, 17:19

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
29 Δεκ 2019, 17:07
Ναιδα
εκτος απτα μικροαστικα αντιφλερτικα σου οσον αφορα τις σερβιτορες της καρδιας μας
Είσαι σωστή.
Φυσικά και είμαι σωστή. Να φλερτάρεις καλέ μου την σερβιτόρα όταν θα είναι εκτός ωραρίου της. Όμορφα κι ωραία με σεβασμό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 29 Δεκ 2019, 17:22

Naida έγραψε:
29 Δεκ 2019, 17:05
Μα δεν το γύρισα, από την αρχή το είπα ότι αναφέρομαι σε αυτούς που πάνε να πιουνε καφέ για να χαλβαδιάσουν. Και το κοριτσάκι που ξεροσταλιάζει ένα 8ωρο για 3€ την ώρα και να έχει τον κάθε παπάρα λιγούρη να το παίζει εραστής και να του χαμογελάει. Και τον ακόμη πιο παπάρα εργοδότη να της λέει βάλε τις απόκριες στολή κουνελάκι να γουστάρουν οι λιγούρηδες. Καφέ πας να πιεις βρε παπάρα έχε λίγο σεβασμό. Και είναι ο ίδιος που θα τσινίσει άμα δει μια αξιοπρεπέστατη τραβεστί σερβιτόρα και θα βάλει Χ στο μαγαζί. Και θα αποκλείσει από μια θέση εργασίας την τραβεστί. Αυτά.
αυτοί που θέλουν να χαλβαδιάσουν με το κοριστάκι, προφανώς θα τσινίσουν άμα τους σερβίρει ο τραβεστί.
Υπάρχουν όμως κι άλλοι που θα θέλουν να χαλβαδιάσουν με τον τραβεστί.
Όπως κι άλλοι που πάνε στου μπαρμπαΣπύρου και χαλβαδιάζουν το τάβλι.

Πρόβλημα γίνεται όταν τα παραπάνω ανακατεύονται..
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 29 Δεκ 2019, 17:24

Naida έγραψε:
29 Δεκ 2019, 17:19
Ναιδα
Είσαι σωστή.
Φυσικά και είμαι σωστή. Να φλερτάρεις καλέ μου την σερβιτόρα όταν θα είναι εκτός ωραρίου της. Όμορφα κι ωραία με σεβασμό.
Διαχωρισμός προσωπικού και επαγγελματικού/πολιτικού δεν υπάρχει. Επειδή είναι σερβιτόρα παύει να είναι ερωτικό υποκείμενο;

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 29 Δεκ 2019, 17:30

Athos έγραψε:
29 Δεκ 2019, 17:22
Naida έγραψε:
Μα δεν το γύρισα, από την αρχή το είπα ότι αναφέρομαι σε αυτούς που πάνε να πιουνε καφέ για να χαλβαδιάσουν. Και το κοριτσάκι που ξεροσταλιάζει ένα 8ωρο για 3€ την ώρα και να έχει τον κάθε παπάρα λιγούρη να το παίζει εραστής και να του χαμογελάει. Και τον ακόμη πιο παπάρα εργοδότη να της λέει βάλε τις απόκριες στολή κουνελάκι να γουστάρουν οι λιγούρηδες. Καφέ πας να πιεις βρε παπάρα έχε λίγο σεβασμό. Και είναι ο ίδιος που θα τσινίσει άμα δει μια αξιοπρεπέστατη τραβεστί σερβιτόρα και θα βάλει Χ στο μαγαζί. Και θα αποκλείσει από μια θέση εργασίας την τραβεστί. Αυτά.
αυτοί που θέλουν να χαλβαδιάσουν με το κοριστάκι, προφανώς θα τσινίσουν άμα τους σερβίρει ο τραβεστί.

Όπως όταν το τάβλι χαλβαδιάσει την τραβεστί, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 29 Δεκ 2019, 17:30

Δεν έχω δει ποτέ σερβιτόρα ντυμένη κουνελάκι.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Δεκ 2019, 17:31

29 Δεκ 2019, 17:24
Naida έγραψε:
Ναιδα
Είσαι σωστή.
Διαχωρισμός προσωπικού και επαγγελματικού/πολιτικού δεν υπάρχει. Επειδή είναι σερβιτόρα παύει να είναι ερωτικό υποκείμενο;
Επειδή είναι σερβιτόρα και εκεινη την ωρα κάνει τη δουλειά της, οφείλεις εσύ σαν άνθρωπος να το σεβαστείς και να μην τη φέρεις σε δυσκολη θέση να σου χαμογελάει και να σκέφτεται από μέσα της κοίτα ένα μαλάκα μωρέ βραδιάτικα. Ή να πηγαίνει πίσω στη μπάρα να παρει τα ποτά και να σχολιάζει με τον μπάρμαν είναι ένας μαλάκας στο 5 μου έχει σπάσει τα νεύρα,και να έρχεται να σε σερβίρει χαμογελώντας.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Δεκ 2019, 17:33

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
29 Δεκ 2019, 17:30
Νομίζω στην Πάτρα ήταν που ο εργοδότης υποχρέωσε την σερβιτόρα να φορέσει σέξι στολή κουνελιού τις απόκριες. Είχε ανοιχθεί θέμα στο φόρουμ και είχε γίνει συζήτηση.

Que Sera, Sera...

Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 29 Δεκ 2019, 17:34

Feindflug έγραψε:
Athos έγραψε:
29 Δεκ 2019, 17:22

Όπως όταν το τάβλι χαλβαδιάσει την τραβεστί, τύπε;
αν δεν είσαι βλάκας, δεν χρειάζεται να σου απαντήσω

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 29 Δεκ 2019, 17:35

Naida έγραψε:
29 Δεκ 2019, 17:28
Feindflug έγραψε:
29 Δεκ 2019, 17:12
Naida έγραψε:

Εντάξει ρε δικιά μου.

Ο βιαστής είμαι εγώ και συ η batwoman των λοατκι.

Ξέχασες να γράψεις και για τα παιδιά στην Αφρική που πεινάνε και την επιθυμία σου για παγκόσμια ειρήνη.
Φίλε μου η νοοτροπία είναι. Είδες μόλις έθιξα τα λιγούρια αμέσως μπήκες σε μουντ επίθεσης " α ζηλευεις τις καλλιγραμμες ή φθονείς το πέος και που είναι ο Άγις κτλ.
Δεν αντιλαμβάνεσαι όμως πως αυτή η νοοτροπία είναι γενικότερα εις βάρος και των αντρών. Γιατί και ο άντρας θα χάσει τη θέση εργασίας επειδή ο Feindflug δε θα πάει στο μαγαζί που θα τον σερβίρει ο νεαρός που έχει εξίσου ανάγκη τη δουλειά αλλά θα πάει στο μαγαζί που τον σερβίρει η καλλιγραμμη νεαρή που θα την χαζεύει. Που φυσικά την καλλιγραμμη νεαρή μπορείς να την χαζεψεις και σαν πελάτισσα στο απέναντι τραπέζι,σαν άγνωστη στο δρόμο, σαν πελάτισσα σε κάποιο μπαρ. Σε μια κατάσταση που θα είσαστε εξίσου. Εκεί όμως δεν θα είναι υποχρεωμένη να σου χαμογελάσει όπως είναι όταν είσαι πελάτης. Εκεί θα είσαι ανίσχυρος.
Δεν υπάρχει συνεννόηση, δικιά μου. Ο διάλογος με τον γραπτό λόγο αφήνει κάποια κενά και δεν έχω καμμία όρεξη να γράφω και να απαντώ σε αδιέξοδες συζητήσεις.

Η φάση μου θυμίζει τον τύπο με το gluhwein. Άλλο λέω, άλλο λες, άλλα πιστεύω, άλλα πιστεύεις.

Τέλος.

Υ.Γ.: Είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσεις και σε αυτό το μήνυμα, γιατί θέλεις να λες την τελευταία κουβέντα, όσο αχρείαστη και να είναι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 29 Δεκ 2019, 17:36

Tι παίχτηκε με το ζεστό κρασί;
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 29 Δεκ 2019, 17:37

Naida έγραψε:
29 Δεκ 2019, 17:31
29 Δεκ 2019, 17:24
Naida έγραψε:

Επειδή είναι σερβιτόρα και εκεινη την ωρα κάνει τη δουλειά της, οφείλεις εσύ σαν άνθρωπος να το σεβαστείς και να μην τη φέρεις σε δυσκολη θέση να σου χαμογελάει και να σκέφτεται από μέσα της κοίτα ένα μαλάκα μωρέ βραδιάτικα. Ή να πηγαίνει πίσω στη μπάρα να παρει τα ποτά και να σχολιάζει με τον μπάρμαν είναι ένας μαλάκας στο 5 μου έχει σπάσει τα νεύρα,και να έρχεται να σε σερβίρει χαμογελώντας.
Τι χαμόγελα και μαλακίες μωρέ.

Από την άλλη θα ποινικοποιήσουμε τα χαμόγελα;

Όποιος είναι αρκετά απελευθερωμένος ανταποκρίνεται όπως γουστάρει άρα και πιο ερωτικά (με φρουδική εννοια)

Σου δίνω ένα δίκιο ότι ο σύγχρονος χώρος εργασίας είναι πρακτικά εξαναγκαστικός αλλά γι' αυτό δεν φταίει το φλερτ και το πέσιμο. If you can handle it.

Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 29 Δεκ 2019, 17:37

Naida έγραψε:
29 Δεκ 2019, 17:33
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
Νομίζω στην Πάτρα ήταν που ο εργοδότης υποχρέωσε την σερβιτόρα να φορέσει σέξι στολή κουνελιού τις απόκριες. Είχε ανοιχθεί θέμα στο φόρουμ και είχε γίνει συζήτηση.
το θέμα δεν είναι τι της φόρεσε αλλά τι της έβγαλε

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Δεκ 2019, 17:39

Feindflug έγραψε:
29 Δεκ 2019, 17:35
Naida έγραψε:
29 Δεκ 2019, 17:28
Feindflug έγραψε:
29 Δεκ 2019, 17:12

Εντάξει ρε δικιά μου.

Ο βιαστής είμαι εγώ και συ η batwoman των λοατκι.

Ξέχασες να γράψεις και για τα παιδιά στην Αφρική που πεινάνε και την επιθυμία σου για παγκόσμια ειρήνη.
Φίλε μου η νοοτροπία είναι. Είδες μόλις έθιξα τα λιγούρια αμέσως μπήκες σε μουντ επίθεσης " α ζηλευεις τις καλλιγραμμες ή φθονείς το πέος και που είναι ο Άγις κτλ.
Δεν αντιλαμβάνεσαι όμως πως αυτή η νοοτροπία είναι γενικότερα εις βάρος και των αντρών. Γιατί και ο άντρας θα χάσει τη θέση εργασίας επειδή ο Feindflug δε θα πάει στο μαγαζί που θα τον σερβίρει ο νεαρός που έχει εξίσου ανάγκη τη δουλειά αλλά θα πάει στο μαγαζί που τον σερβίρει η καλλιγραμμη νεαρή που θα την χαζεύει. Που φυσικά την καλλιγραμμη νεαρή μπορείς να την χαζεψεις και σαν πελάτισσα στο απέναντι τραπέζι,σαν άγνωστη στο δρόμο, σαν πελάτισσα σε κάποιο μπαρ. Σε μια κατάσταση που θα είσαστε εξίσου. Εκεί όμως δεν θα είναι υποχρεωμένη να σου χαμογελάσει όπως είναι όταν είσαι πελάτης. Εκεί θα είσαι ανίσχυρος.
Δεν υπάρχει συνεννόηση, δικιά μου. Ο διάλογος με τον γραπτό λόγο αφήνει κάποια κενά και δεν έχω καμμία όρεξη να γράφω και να απαντώ σε αδιέξοδες συζητήσεις.

Η φάση μου θυμίζει τον τύπο με το gluhwein. Άλλο λέω, άλλο λες, άλλα πιστεύω, άλλα πιστεύεις.

Τέλος.

Υ.Γ.: Είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσεις και σε αυτό το μήνυμα, γιατί θέλεις να λες την τελευταία κουβέντα, όσο αχρείαστη και να είναι.
Δεν πειράζει δικιέ μου, είπες αυτά που ειχες να πεις είπα αυτά που είχα να πω ότι κατάλαβε ο καθένας μας.

:102:

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών