Ποιον στηρίζετε στη διαμάχη Ισραηλ-Αραβων?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Ισραηλ? Η Παλαιστινη?

Στηριζω Ισραηλ
89
51%
Στηριζω Αραβες
38
22%
Κανέναν απο τους 2
41
23%
Ειμαι αναποφάσιστος
5
3%
Δεν ξέρω/Δεν απαντω
2
1%

Σύνολο ψήφων: 175

Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ποιον στηρίζετε στη διαμάχη Ισραηλ-Αραβων?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 16 Μάιος 2021, 15:11

Golden Age έγραψε:
15 Μάιος 2021, 22:14
Λάζαρος έγραψε:
15 Μάιος 2021, 22:01
Ξεφτιλισμένοι ανώμαλοι. Υποστηρίζετε φόνους πολιτών και μικρών παιδιών.
Κανείς δεν υποστηρίζει αυτό που λες*. Εάν η Χαμάς βάζει εκβιαστικά πολίτες και μικρά παιδιά ως ανθρώπινες ασπίδες στα μέρη που χρησιμοποιούν σαν κρυσφύγετα και πεδία βολής ρουκετών, αυτό είναι ευθύνη της Χαμάς.

Καταδικάζεις εγκλήματα του Σοβιετικού στρατού κατά αμάχων στην Ανατολική Ευρώπη;
*ρηκονστράκτινγκ ντάτασετ........... νταν!

Ορίστε Beria, έτοιμος για το κοινόβιο, στον παραδίδω.
:D

Χίππη γόλδεν, να ήξερες και μόνον τι χαρές και δόξες σε περιμένουν!
Θα κάθεστε όλοι μαζί παρέα δίπλα από το θερμοκήπιο μετά από μια δύσκολη μέρα στο χωράφι με τον Άδωνι θα τα θυμάστε και θα γελάτε.
Μα και αυτοί οι απολίτιστοι είναι δυνατόν να βάζανε παιδάκια μπροστά από τις σφαίρες μας, τς τς τς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 16 Μάιος 2021, 15:15

Εικόνα
Εικόνα
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 16 Μάιος 2021, 15:18

Scouser έγραψε:
16 Μάιος 2021, 15:15
Εικόνα
Εικόνα
Εξαιρετική ακρίβεια, χειρουργικά
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Λάζαρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λάζαρος » 16 Μάιος 2021, 15:19

Cavaliere έγραψε:
16 Μάιος 2021, 15:00
Στρακαστρουκας έγραψε:
16 Μάιος 2021, 14:58
Cavaliere έγραψε:
16 Μάιος 2021, 14:50
Σοβαρά μιλάω. Προσπαθώ αυτή τη στιγμή να σε γλιτώσω. Συνεργάσου. Όταν περάσει ο μουστακαλής, θα σταθείς στο μπαλκόνι σου με το σώβρακο και θα του πεις, Έλα να σου τηγανήσω ψάρια. Θα καταλάβει.
https://www.timesofisrael.com/embracing ... ing-arabs/

Aν Ραββινοι θαυμαζουν τον Χιτλερ, εσενα που ειναι το προβλημα σου?
Έχω μεγάλο πρόβλημα αν κάποιος θαυμάζει τον Χίτλερ. Όπως και αν κάποιος υποστηρίζει τη Χαμάς. Είναι το ίδιο έγκλημα.
Η χαμάς έπεται της ισραηλινής εγκληματικότητας. Και υπέυθυνοι για την ίδρυση της είναι η διαμάχη εξουσιών. Από τη μια έχεις συμφέροντα εβραίων και από την άλλη ισλαμιστών. Ο οποιοσδήποτε ειρηνιστής βρίσκεται μπροστά σε μια θολούρα που τη δημιουργούν τα παιχνίδια αυτών . Δεν έχει νόημα να είσαι υποστηρικτής της χαμάς όταν φέρει στο όνομά της το ισλάμ. Έλα όμως που καπελώνει την εναντίωση του κάθε ειρηνιστή προς το ισραήλ. Και βγαίνει μετά ο κάθε πατησιώτης και οποιοσδήποτε δεξιός βασικά να σου προσάψει ότι αφού δεν είσαι με τον δικό μας είσαι με τον άλλον.
Δεύτερο, το να θαυμάζεις τον Χίτλερ δεν είναι τόσο διαφορετικό από το να θαυμάζεις τον Μπάιντεν ή τον Τραμπ ή ακόμα και τον Παπανδρέου. Η μαλακία είναι στον ίδιο το θαυμασμό κάποιου "ηγέτη".
Τρίτον, γιατί είσαι με τους εβραίους; Αφού σταύρωσαν τον Χριστό. Το ξέρω από μικρός μου το έλεγε η γιαγιά μου. Δεν σου το έλεγε η δικιά σου; :-?
Μηδένα προ του τέλους, στο πηλίκο.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 16 Μάιος 2021, 15:19

Όταν ρίξανε τη ρουκέτα στον Ahmed Yassin και τον κάνανε κιμά, οι σαγιονάρες του δεν πάθαν τίποτα. Από πού τι είχε αγοράσει; Γερό πράμα. Αθάνατες σαγιονάρες.
Ordem e Progresso.

Shahab-3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Shahab-3 » 16 Μάιος 2021, 15:19

Δώστε προσοχή στο λόγο του Ανώτατου Ηγέτου μας !

Τα καλύτερα έρχονται.

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 16 Μάιος 2021, 15:20

Να βοηθησω λίγο τους αναποφασιστους.

Απο την μια έχουμε ΜΟΥΝΑΡΕΣ στρατιωτίνες με τικτοκ και απο την αλλη σαρια, μπουρκα και αλλαχακμπαρ.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 16 Μάιος 2021, 15:20

Awesomatic έγραψε:
16 Μάιος 2021, 15:18
Scouser έγραψε:
16 Μάιος 2021, 15:15
Εικόνα
Εικόνα
Εξαιρετική ακρίβεια, χειρουργικά
Τα WMDs του Σαντάμ είναι αυτά που αχνοφαίνονται;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 16 Μάιος 2021, 15:23

Λάζαρος έγραψε:
16 Μάιος 2021, 15:19

Η χαμάς έπεται της ισραηλινής εγκληματικότητας. Και υπέυθυνοι για την ίδρυση της είναι η διαμάχη εξουσιών. Από τη μια έχεις συμφέροντα εβραίων και από την άλλη ισλαμιστών. Ο οποιοσδήποτε ειρηνιστής βρίσκεται μπροστά σε μια θολούρα που τη δημιουργούν τα παιχνίδια αυτών . Δεν έχει νόημα να είσαι υποστηρικτής της χαμάς όταν φέρει στο όνομά της το ισλάμ. Έλα όμως που καπελώνει την εναντίωση του κάθε ειρηνιστή προς το ισραήλ. Και βγαίνει μετά ο κάθε πατησιώτης και οποιοσδήποτε δεξιός βασικά να σου προσάψει ότι αφού δεν είσαι με τον δικό μας είσαι με τον άλλον.
Δεύτερο, το να θαυμάζεις τον Χίτλερ δεν είναι τόσο διαφορετικό από το να θαυμάζεις τον Μπάιντεν ή τον Τραμπ ή ακόμα και τον Παπανδρέου. Η μαλακία είναι στον ίδιο το θαυμασμό κάποιου "ηγέτη".
Τρίτον, γιατί είσαι με τους εβραίους; Αφού σταύρωσαν τον Χριστό. Το ξέρω από μικρός μου το έλεγε η γιαγιά μου. Δεν σου το έλεγε η δικιά σου; :-?
Όλα όσα είπες είναι ενδιαφέροντα, εκτός από το τελευταίο που το έχεσες. Η γιαγιά μου ήταν μορφωμένος άνθρωπος, δεν έλεγε τέτοια. Τουλάχιστον η μία, που με είχε, ήταν δασκάλα και πολύ κουλτουριάρα , ενώ η άλλη που ήτανε χωριάτισσα, με είδε πρώτη φορά 10 ετών, οπότε, δεν μπορούσε να μου μάθει μαλακίες.
:lol:
Χαίρομαι που απάντησες σοβαρά στα άλλα. Κοίταξε όμως ποιός κήρυξε πρώτα πόλεμο στο Ισραήλ, και ποιός επιτέθηκε πρώτος όλες τις φορές.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Μάιος 2021, 15:23

Cavaliere έγραψε:
16 Μάιος 2021, 14:57
Shahab-3 έγραψε:
16 Μάιος 2021, 14:54
Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου ! Με δολοφόνους παιδιών προσπαθώ δις να τους συναιτίσω.Κατόπιν παίρνουν το δρόμο τους.Μη με προκαλείτε και μπείτε στη Λίστα.Για καλό και για κακό να έχετε ασφάλεια διότι κυκλοφορούν εγκληματίες πολλοί στη χώρα μας.
Βάλε τη ζακέττα σου, θα πουντιάσεις.
Κανένα πρόβλημα, συνήθως τούτα γράφουν από κλιματιζόμενο χώρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 16 Μάιος 2021, 15:26

nick έγραψε:
16 Μάιος 2021, 15:20
Να βοηθησω λίγο τους αναποφασιστους.

Απο την μια έχουμε ΜΟΥΝΑΡΕΣ στρατιωτίνες με τικτοκ και απο την αλλη σαρια, μπουρκα και αλλαχακμπαρ.
Τις μουναρες σου δειχνουνε και οχι τους φανατικους εβραιους. Και συ τσιμπας

3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k » 16 Μάιος 2021, 15:30

Σε όποιον κάνει εντύπωση που οι δεξιοί υποστηρίζουν τον ισχυρό να σηκώσει χέρι.

Shahab-3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Shahab-3 » 16 Μάιος 2021, 15:35

3f3k έγραψε:
16 Μάιος 2021, 15:30
Σε όποιον κάνει εντύπωση που οι δεξιοί υποστηρίζουν τον ισχυρό να σηκώσει χέρι.
Σιγά τα ωά.Γνωστά φαινόμενα.Σε λίγο θα είναι με την Αντίσταση όπως το 1940 ήταν με το Χίτλερ.Ανθρωπάκια.

Άβαταρ μέλους
Λάζαρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λάζαρος » 16 Μάιος 2021, 15:43

Cavaliere έγραψε:
16 Μάιος 2021, 15:23
Λάζαρος έγραψε:
16 Μάιος 2021, 15:19

Όλα όσα είπες είναι ενδιαφέροντα, εκτός από το τελευταίο που το έχεσες. Η γιαγιά μου ήταν μορφωμένος άνθρωπος, δεν έλεγε τέτοια. Τουλάχιστον η μία, που με είχε, ήταν δασκάλα και πολύ κουλτουριάρα , ενώ η άλλη που ήτανε χωριάτισσα, με είδε πρώτη φορά 10 ετών, οπότε, δεν μπορούσε να μου μάθει μαλακίες.
:lol:
Χαίρομαι που απάντησες σοβαρά στα άλλα. Κοίταξε όμως ποιός κήρυξε πρώτα πόλεμο στο Ισραήλ, και ποιός επιτέθηκε πρώτος όλες τις φορές.
Είναι λεπτό το ζήτημα της μετανάστευσης. εκεί για δεκαετίες συνέβαιναν πράγματα. Κάποιοι φασίστες άραβες δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάνουν οι σημερινοί Έλληνες ρατσιστές. Επειδή όμως έχει πολλές διαστάσεις το θέμα και μία από αυτές είναι ας πούμε η σημασία του κράτους του Ισραήλ, δεν μπορούμε να είμαστε απλοί και σαφείς και περιεκτικοί. δεν γίνεται. Ξεκινάς λοιπόν με βάση την ιδεολογία σου γενικά γενικά και ξεδιαλύνεις σιγά σιγά τα επιμέρους. Γιατί μια χαρά δικαιούνται κράτος οι εβραίοι αλλά και μια χαρά δικαιούνται να αξιώνουν μη πολιτισμικό αχταρμά οι άραβες. Σιγά τον πολιτισμού θα μου πεις μετά από αιώνες ισλαμισμού. Αλλά το ίδιο θα πουν και για τον Έλληνα που αξιώνει να μην αλλοιωθούν τα ήθη μας και τα κοινωνικά μας χαρακτηριστικά γενικά από τους μετανάστες.
Δεν θα στηρίξω το ξενοφοβικό πνεύμα του μουσουλμάνου για να επιτεθώ στην πολιτική του Ισραήλ. Αλλά το σχέδιο και τα συμφέροντα του ισχυρού που κινεί τα νήματα.
Μηδένα προ του τέλους, στο πηλίκο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών