Ναι, ξέρουμε. Συνιδιοκτησία στοιχειοθετείται αν το πει ο χοντρός πρεζέμπορας. Αυτό αρκεί. Δεν σας πειράζει βέβαια να κάνει κουμάντο στην χώρα, γιατί οπαδισμός.Namrail έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 19:30Κατά τα λοιπά, αυτό που γραφεις σχετικά με το ποιος κατέχει τις μετοχές της ξανθης, είναι χαζό. Πρέπει να το καταλάβεις.
Τις μετοχές τις μετέφερε ο Πανόπουλος και ο Συγγελίδης από μια εταιρία τους σε μια αλλη. Οι ίδιοι συνεχίζουν να κατέχουν τις μετοχές. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στοιχειοθετείται συνιδιοκτησια.
Είσαι αφελης (ή πας να ψαρέψεις σε θολά νερά), αν θεωρείς ότι συνιδιοκτησια είναι να υπάρχουν μετοχές στο όνομα του Ιβάν.
Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;
- hellegennes
Re: Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε ναι,γιατι ειναι φυτευτοι επειδη ετσι ειπε το sdna;Και αυτο το "μερικες μερες" μην το πολυλεςΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:57Για τους φυτευτούς;GoBack έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:56Εχεις κανα στοιχειο γι αυτο;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:53
Εδώ λέμε ό,τι μερικές μέρες πριν έβαλαν φυτευτούς στην ΕΕΑ για να βγάλουν την απόφαση που θέλει ο μπάρμπας τους, ποιος ουρανός;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Χαιρετίζω την τιτάνια προσπάθεια Ναμ και Γκομπακ να υπερασπίσουν το ΠΟΚ από τον αδικεμένο της Τούμπας.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Κόκκορας έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:55ειναι επειδη σε πολυ κοσμο δεν εμπνεουν ακριβως εμπιστοσυνη τα θεσμικα οργανα ...Namrail έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:48Τώρα ποιος γράφει ότι να ναι και συνωμοσιολογει;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:46
Όχι ρε, τι να αλλάξει; πρώτα βγάζουμε την απόφαση και μετά θα σκεφτούμε τους λόγους που μας οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
σας συνεβη και εσας καποτε,τελευταια ομως δειχνετε ακλονητη εμπιστοσυνη σε αυτα
τρια (πιθανα,ακομα δικαστηριο δεν εχει αποφανθει για αυτην την υποθεση της ΕΕΑ,ενω δεν εχουμε δει και κειμενο)χαρτινα
το ενα ηταν του ολυμπιακου με την υποθεση βαλνερ(για την οποια δειχνατε αρκετα καχυποπτοι)
και τα δυο αυτα σε τρια χρονια(αποφασεις τις οποιες υπερασπιζεστε με παθος)
Δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στα όργανα. Ειδικά όταν βλέπω μέλη όπως η μαρουπα που είναι πιο ψεκασμενη και από τον καμμένο.
Βλέπω όμως ότι η απόφαση πάρθηκε ουσιαστικά ομόφωνα. Και οι πέντε είδαν έλεγχο της Ξάνθης από τον Ιβάν . Αυτό κάτι λέει, αν μη τι άλλο. Η υπόθεση είναι εύλογο να υποθέσει κανείς ότι είναι δεμένη.
Σε ότι αφορά την υπόθεση Βάλνερ, εγώ ποτέ δεν έγραψα ότι ήταν εκνομη. Βάση νόμου έγιναν όλα.
Εκεί που διαφωνούσα ήταν στο πνεύμα του νόμου. Μλκ έχουμε γράψει σεντόνια επί σεντονιων για αυτά τα θέματα στο παλιό πχωρουμ.
Αν δε θυμάσαι τι έλεγε ο συνομιλητής σου για το θέμα Βάλνερ, μην το επαναφέρεις και μάλιστα με δικές σου κρίσεις τύπου "ήσασταν αρκετά καχύποπτοι".
Ήμουν ποτέ εγώ καχύποπτος για το ζήτημα με το Βάλνερ; Σαφώς και οχι.
Για μενα κακως και οπως ειπα και πριν στο ηθικο σκελος εχω ξενερωσει.GoBack έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:05Ε σορυ κιολας,αλλα δεν δικαιολογειται αυτος ο πανικος που σκοπιμως δημιουργει ο Ιβαν.Ακομα και βαλτη να ειναι η ΕΕΑ,η υποθεση θα περασει απο την ΕΠΟ.Ακομα και βαλτη να ειναι η ΕΠΟ μπορει ο παοκ να προσφυγει στο cas.Κανεις αθωος δεν αντιδρα οπως η ομαδα σου,και γενικα δεν γινεται να κατασκευαστουν στοιχεια,ο χρονος που θα γινει γνωστο το πορισμα δεν παιζει κανενα ρολο.Nostalgia έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:01ΠΑΟΚτσης ειμαι, αλλα δεν ειμαι ψυχακιας και αυτο φαινεται και απο την μη συμμετοχη μου ολα αυτα τα χρονια στα θεματα του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαιρου γενικα. Πρωτος εγω θελω να μαθω εαν οντως εχουν κανει μαλακια γιατι δεν θελω να γινει ο ΠΑΟΚ ο 2ος Ολυμπιακος που εβριζα ολα αυτα τα χρονια. Γουσταρω καθαρο ποδοσφαιρο και στο ηθικο σκελος ειμαι ηδη πολυ ξενερωμενος με τον ΠΑΟΚ και το Ελληνικο ποδοσφαιρο, θα σταματησω να ειμαι ΠΑΟΚ; Οχι φυσικα απλα θα αποστασιοποιηθω ακομα περισσοτερο, απο την αλλη ομως το να σου κουναει το δαχτυλο επιδεικτικα ο καθε τελειωμενος γαυρος με τα αισχη που εχει κανει, σου βγαζει στην επιφανεια και το οπαδικο. Οποτε προπαγανδα απο εμενα οχι.
Χτες βγαλατε ανακοινωση οτι δεν θελετε καμια τροπολογια,λιγη ωρα αφου την περασαν
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Πάμε ξανά. Τα 3/5 της επιτροπής που ουσιαστικά αποφάσισε να δώσει ομόφωνη γνωμοδοτηση περί ελέγχου της Ξάνθης από τον Ιβάν, δεν είχαν σχέση με τον "εντολοχοδο" του Μαρινάκη, τον αυγενακη. Είχαν διοριστεί επί Βασιλειάδη καί Κοντονή.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:07Ναι, ξέρουμε. Συνιδιοκτησία στοιχειοθετείται αν το πει ο χοντρός πρεζέμπορας. Αυτό αρκεί. Δεν σας πειράζει βέβαια να κάνει κουμάντο στην χώρα, γιατί οπαδισμός.Namrail έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 19:30Κατά τα λοιπά, αυτό που γραφεις σχετικά με το ποιος κατέχει τις μετοχές της ξανθης, είναι χαζό. Πρέπει να το καταλάβεις.
Τις μετοχές τις μετέφερε ο Πανόπουλος και ο Συγγελίδης από μια εταιρία τους σε μια αλλη. Οι ίδιοι συνεχίζουν να κατέχουν τις μετοχές. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στοιχειοθετείται συνιδιοκτησια.
Είσαι αφελης (ή πας να ψαρέψεις σε θολά νερά), αν θεωρείς ότι συνιδιοκτησια είναι να υπάρχουν μετοχές στο όνομα του Ιβάν.
- Λίνο Βεντούρα
Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμη, όλος ο οργανισμός που λέγεται ΠΑΟΚ κι έστησε ο Ιβάν αποτελείται από ηλίθιους, με πρώτον και καλύτερο τον υιό. Ιδίως το νομικό τμήμα πρέπει να βλέπουν όλη μέρα τσόντες στο λάπτοπ, δεν έχουν κάνει ποτέ μέχρι τώρα μια κίνηση που δεν ήρθε κατόπιν εορτής.GoBack έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:05Ε σορυ κιολας,αλλα δεν δικαιολογειται αυτος ο πανικος που σκοπιμως δημιουργει ο Ιβαν.Ακομα και βαλτη να ειναι η ΕΕΑ,η υποθεση θα περασει απο την ΕΠΟ.Ακομα και βαλτη να ειναι η ΕΠΟ μπορει ο παοκ να προσφυγει στο cas.Κανεις αθωος δεν αντιδρα οπως η ομαδα σου,και γενικα δεν γινεται να κατασκευαστουν στοιχεια,ο χρονος που θα γινει γνωστο το πορισμα δεν παιζει κανενα ρολο.
Χτες βγαλατε ανακοινωση οτι δεν θελετε καμια τροπολογια,λιγη ωρα αφου την περασαν
Τώρα τα άλλα που λες με κατασκευή στοιχείων είναι σα να προσπαθείς να γελοιοποιήσεις της κατάσταση για να μη στρέφεται εκεί η προσοχή.Αφού ξέρεις πολύ καλά πως ό,τι γουστάρουν και ό,τι μπορούν θα το βγάλουν στα πορίσματά τους, δεν θα ρωτήσουν τον Γκομπάκη στα φώρουμ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
το καλοκαιρι εβαλε εναν συντεκνο για προεδρο,αφου ητο ακεφαλο το σωμα
και στις 15 νοεμβριου (μια,δυο μερες πριν γινει η συζητηση για το θεμα) αλλαξε ενα μονιμο και ενα αναπληρωματικο μελος αποτ ο πανεπιστημιο Πειραια
οπως αλλωστε αναφερει και ο ιδιος
Το τακτικό μέλος, Γεώργιος Τριανταφυλλάκης και το αναπληρωματικό μέλος Δημήτριος Αυγητίδης, υπέβαλαν εγγράφως τις παραιτήσεις τους στις 15/11/2019, λόγω «εξαιρετικού φόρτου εργασίας». Αντικαταστάθηκαν, αντιστοίχως, (αμισθί) από το τακτικό μέλος, Καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιά, Νικόλαο Φαραντούρη και το αναπληρωματικό μέλος, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά, Αριστέα Σινανιώτη με την Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ. ΥΟΔΔ 1071/17-12-2019) στις 17/12/2019.
τελος παντων αυτα δεν ενδιαφερουν,αν και ημαρτον δηλαδη...

ενδιαφερει το κειμενο,να δουμε Ποιος εχει επιτελους τις μετοχουλες,που λεγε και ο καραπαπας
- Λίνο Βεντούρα
Πρετεντέρης έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:09Χαιρετίζω την τιτάνια προσπάθεια Ναμ και Γκομπακ να υπερασπίσουν το ΠΟΚ

Η προσοχη πρεπει να στρεφεται στα στοιχεια που εχουμε στη διαθεση μας με τις διαδρομες χρηματων και με αυτον τον ανιψιο/ξαδερφο,αλλα εχουν γινει γαργαρα και ασχολουμαστε με την ΕΕΑ γιατι μας ειπαν απο το sdna οτι ειναι φυτευτοι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:12Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμη, όλος ο οργανισμός που λέγεται ΠΑΟΚ κι έστησε ο Ιβάν αποτελείται από ηλίθιους, με πρώτον και καλύτερο τον υιό. Ιδίως το νομικό τμήμα πρέπει να βλέπουν όλη μέρα τσόντες στο λάπτοπ, δεν έχουν κάνει ποτέ μέχρι τώρα μια κίνηση που δεν ήρθε κατόπιν εορτής.GoBack έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:05Ε σορυ κιολας,αλλα δεν δικαιολογειται αυτος ο πανικος που σκοπιμως δημιουργει ο Ιβαν.Ακομα και βαλτη να ειναι η ΕΕΑ,η υποθεση θα περασει απο την ΕΠΟ.Ακομα και βαλτη να ειναι η ΕΠΟ μπορει ο παοκ να προσφυγει στο cas.Κανεις αθωος δεν αντιδρα οπως η ομαδα σου,και γενικα δεν γινεται να κατασκευαστουν στοιχεια,ο χρονος που θα γινει γνωστο το πορισμα δεν παιζει κανενα ρολο.
Τώρα τα άλλα που λες με κατασκευή στοιχείων είναι σα να προσπαθείς να γελοιοποιήσεις της κατάσταση για να μη στρέφεται εκεί η προσοχή.Αφού ξέρεις πολύ καλά πως ό,τι γουστάρουν και ό,τι μπορούν θα το βγάλουν στα πορίσματά τους, δεν θα ρωτήσουν τον Γκομπάκη στα φώρουμ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Eαν ισχυει αυτο τοτε θα τους εχουν δεμενους σιγουρα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:12Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμη, όλος ο οργανισμός που λέγεται ΠΑΟΚ κι έστησε ο Ιβάν αποτελείται από ηλίθιους, με πρώτον και καλύτερο τον υιό. Ιδίως το νομικό τμήμα πρέπει να βλέπουν όλη μέρα τσόντες στο λάπτοπ, δεν έχουν κάνει ποτέ μέχρι τώρα μια κίνηση που δεν ήρθε κατόπιν εορτής.GoBack έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:05Ε σορυ κιολας,αλλα δεν δικαιολογειται αυτος ο πανικος που σκοπιμως δημιουργει ο Ιβαν.Ακομα και βαλτη να ειναι η ΕΕΑ,η υποθεση θα περασει απο την ΕΠΟ.Ακομα και βαλτη να ειναι η ΕΠΟ μπορει ο παοκ να προσφυγει στο cas.Κανεις αθωος δεν αντιδρα οπως η ομαδα σου,και γενικα δεν γινεται να κατασκευαστουν στοιχεια,ο χρονος που θα γινει γνωστο το πορισμα δεν παιζει κανενα ρολο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Λίνο Βεντούρα
Απ' την κουβέντα που κάναμε εδώ τις προάλλες έμαθα δύο πράγματα:GoBack έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:18Η προσοχη πρεπει να στρεφεται στα στοιχεια που εχουμε στη διαθεση μας με τις διαδρομες χρηματων και με αυτον τον ανιψιο/ξαδερφο,αλλα εχουν γινει γαργαρα και ασχολουμαστε με την ΕΕΑ γιατι μας ειπαν απο το sdna οτι ειναι φυτευτοι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:12Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμη, όλος ο οργανισμός που λέγεται ΠΑΟΚ κι έστησε ο Ιβάν αποτελείται από ηλίθιους, με πρώτον και καλύτερο τον υιό. Ιδίως το νομικό τμήμα πρέπει να βλέπουν όλη μέρα τσόντες στο λάπτοπ, δεν έχουν κάνει ποτέ μέχρι τώρα μια κίνηση που δεν ήρθε κατόπιν εορτής.GoBack έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:05Ε σορυ κιολας,αλλα δεν δικαιολογειται αυτος ο πανικος που σκοπιμως δημιουργει ο Ιβαν.Ακομα και βαλτη να ειναι η ΕΕΑ,η υποθεση θα περασει απο την ΕΠΟ.Ακομα και βαλτη να ειναι η ΕΠΟ μπορει ο παοκ να προσφυγει στο cas.Κανεις αθωος δεν αντιδρα οπως η ομαδα σου,και γενικα δεν γινεται να κατασκευαστουν στοιχεια,ο χρονος που θα γινει γνωστο το πορισμα δεν παιζει κανενα ρολο.
α) κανένας από τους σαββιδοφάγους δεν ήξερε καν ποια ακριβώς είναι η υπόθεση. Όλοι γράφανε αλλ' αντ' άλλων.
β) το μοναδικό που φάνηκε ότι θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος πως υπάρχει εμπλοκή, και πρέπει να απαντηθεί, είναι το εξής:
είναι υπάλληλοι της θυγατρικής της Ντιμέρα στο ΔΣ της Ξάνθης και αν ναι είναι αυτό παράτυπο/παράνομο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 30 Ιαν 2020, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εγω σας εγραφα και τοτε οτι του βαλνερ ηταν μια χαρα αποφαση,αφου επαιζε αντικανονικα...δηλαδη πραγματικο παραπτωμα τι να κανουμε τωρα...πολλοι συνοπαδοι σου ομως(και εδω μεσα) τα βαζαν με τα θεσμικα οργανα.Namrail έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:10Κόκκορας έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:55ειναι επειδη σε πολυ κοσμο δεν εμπνεουν ακριβως εμπιστοσυνη τα θεσμικα οργανα ...
σας συνεβη και εσας καποτε,τελευταια ομως δειχνετε ακλονητη εμπιστοσυνη σε αυτα
τρια (πιθανα,ακομα δικαστηριο δεν εχει αποφανθει για αυτην την υποθεση της ΕΕΑ,ενω δεν εχουμε δει και κειμενο)χαρτινα
το ενα ηταν του ολυμπιακου με την υποθεση βαλνερ(για την οποια δειχνατε αρκετα καχυποπτοι)
και τα δυο αυτα σε τρια χρονια(αποφασεις τις οποιες υπερασπιζεστε με παθος)
Δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στα όργανα. Ειδικά όταν βλέπω μέλη όπως η μαρουπα που είναι πιο ψεκασμενη και από τον καμμένο.
Βλέπω όμως ότι η απόφαση πάρθηκε ουσιαστικά ομόφωνα. Και οι πέντε είδαν έλεγχο της Ξάνθης από τον Ιβάν . Αυτό κάτι λέει, αν μη τι άλλο. Η υπόθεση είναι εύλογο να υποθέσει κανείς ότι είναι δεμένη.
Σε ότι αφορά την υπόθεση Βάλνερ, εγώ ποτέ δεν έγραψα ότι ήταν εκνομη. Βάση νόμου έγιναν όλα.
Εκεί που διαφωνούσα ήταν στο πνεύμα του νόμου. Μλκ έχουμε γράψει σεντόνια επί σεντονιων για αυτά τα θέματα στο παλιό πχωρουμ.
Αν δε θυμάσαι τι έλεγε ο συνομιλητής σου για το θέμα Βάλνερ, μην το επαναφέρεις και μάλιστα με δικές σου κρίσεις τύπου "ήσασταν αρκετά καχύποπτοι".
Ήμουν ποτέ εγώ καχύποπτος για το ζήτημα με το Βάλνερ; Σαφώς και οχι.
τι οχι;

το ερωτημα ειναι αν μιλαμε για πραγματικα περιστατικα τοσο σε αυτην την αποφαση την προσφατη,οσο και σε εκεινη του γκαρθια(Στην οποια παραβλεφτηκαν ολες οι παρατυπιες),στην τελευταια μαλιστα βλεπατε και ευνοια στην αποφαση του εφετειου
χωρις βεβαια να γινεται λογος για τις ομορφιες εντος αγωνιστικου χωρου ,με ετεροχρονισμενες ακυρωσεις γκολ με μπουλινγκ...(εως οτου φτασουμε στην οργη του χαλιφη..την οποια και βολικα απομονωνετε απο ολα τα αλλα)
δηλαδη μιλαμε για σηριαλ πια!τι να λεει του βαλντνερ

και τωρα...τωρα ξαναμανα αναλογο εργο,σε επαναληψη.τωρα δεν εχουμε δει κειμενο...διαβαζουμε για συναντησεις στις 11 για να λαβουν γνωμοδοτηση.εστω
διαβαζουμε για αλλαγες μελων(οχι οσων δεν δηλωνουν καν παρον)με μελη απο το πανεπιστημιο πειραια...
συγγνωμη δηλαδη αν καποιοι ειμαστε και μια σταλια καχυποπτοι !

οχι δεν ειμαστε καχυποπτοι και ουτε θεωρουμε πως θεωρουνε καποιοι τον χωρο τσιφλικι τους...
αλλα ας περιμενουμε λιγο το κειμενο,τις αποφασεις των δικαστηριων,ισως και το cas(αν δεν δηλωσει αναρμοδιο)
διοτι αυτο που γνωριζουμε μεχρι τωρα,ειναι μια απιστευτη τοξικοτητα,γνωριζουμε καλα πως για δευτερο φορα ζουμε καταστασεις "τριπολης ΠΑΟΚ"στο πρωταθλημα
με το που ο ΠΑΟΚ γινεται φαβορι..
εχει ενοχλησει ο ΠΑΟΚ σιγουρα,ιδιως πολλους οπαδους,το βλεπουμε κ εδω μεσα...μονο με αυτον ασχολουνται ουκ ολιγοι κατα κανονα
Ενημερωτικα η Σινανιωτη δεν ηταν παρουσα στην ψηφοφορια συμφωνα με το ρεπορταζ αλλα βολευει να την αναφερουμεΚόκκορας έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:13το καλοκαιρι εβαλε εναν συντεκνο για προεδρο,αφου ητο ακεφαλο το σωμα
και στις 15 νοεμβριου (μια,δυο μερες πριν γινει η συζητηση για το θεμα) αλλαξε ενα μονιμο και ενα αναπληρωματικο μελος αποτ ο πανεπιστημιο Πειραια
οπως αλλωστε αναφερει και ο ιδιοςΤο τακτικό μέλος, Γεώργιος Τριανταφυλλάκης και το αναπληρωματικό μέλος Δημήτριος Αυγητίδης, υπέβαλαν εγγράφως τις παραιτήσεις τους στις 15/11/2019, λόγω «εξαιρετικού φόρτου εργασίας». Αντικαταστάθηκαν, αντιστοίχως, (αμισθί) από το τακτικό μέλος, Καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιά, Νικόλαο Φαραντούρη και το αναπληρωματικό μέλος, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά, Αριστέα Σινανιώτη με την Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ. ΥΟΔΔ 1071/17-12-2019) στις 17/12/2019.

Τζουλακης,Φαραντουρης,Αρκουδης,Δερμετζης,Μαρουπα
- hellegennes
Τα άλλα 2/5 είχαν, όμως. Άλλωστε, όταν αφήνεις έναν μαφιόζο να κάνει τον νταβατζή του κράτους, δεν χρειάζεται να τους αγοράσει όλους. Αρκεί να τους εκφοβίζει.
Ας βγει το πόρισμα και βλέπουμε. Αν ο ΠΑΟΚ είναι ένοχος, να πληρώσει. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία πάντως ενοχή του χοντρού δείχνουν. Μπασταρδεμένες επιτροπές, πορίσματα fast-track και τα ρέστα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
28 Φεβ 2024, 08:48
-