Δεν είχατε υποψηφίους ή δε ξέρατε να κάνετε τη δήλωση σας;
Γιατί δε ρωτάς το Ματθαιόπουλο? Εγώ πού θέλεις να ξέρω?
Πριν ήξερες. Αμφισβήτησες το σενάριο να μην είχατε, άλλα και το να μην ξέρατε. Εγώ ισχυρίζομαι ότι τρίτο δεν υπάρχει, εσύ έχεις άλλο κατά νου;
Υπόθεση έκανα, δεν ήξερα. Το είπα.
Τρίτο κόμμα υπάρχει μια χαρά. Προέκυψε τέτοιο από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.
Αλλά ενδιαφέρον έχει που και εσύ και ο σύριζα, έχετε ως αντίπαλο τη ΧΑ. Και άντε, ο σύριζα ως δεύτερο κόμμα, δε θέλει να γίνει τρίτο, εσύ υποτίθεται οτι είσαι πρώτο, γιατί τέτοια κωλοπιλάλα? Περίεργο. Μήπως δεν είσαι τελικά? Ή μήπως δεν είσαι τόσο μπροστά απ' το σύριζα όσο δηλώνεις?
Τελικα θα μας πει κανεις τι εγινε ? Δεν βρισκαν να βαλουν ατομα να συμπληρωσει η δεν γνωριζαν το νομικο πλαισιο ? η υπηρξε μεθοδευση ?
[troll mode/on]
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Υπήρξε δολιοφθορά!
Δε μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά ακούγεται ότι έχουν βάλει το δάκτυλο τους
παλαιοί καταστασιακοί της πόλης, μέλη της Ομάδας Ανορθόδοξης Δράσης ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ!
Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που λένε ότι πρέπει να υπήρχε κομμουνιστικός δάκτυλος.
Τελικα θα μας πει κανεις τι εγινε ? Δεν βρισκαν να βαλουν ατομα να συμπληρωσει η δεν γνωριζαν το νομικο πλαισιο ? η υπηρξε μεθοδευση ?
[troll mode/on]
Υπήρξε δολιοφθορά!
Δε μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά ακούγεται ότι έχουν βάλει το δάκτυλο τους
παλαιοί καταστασιακοί της πόλης, μέλη της Ομάδας Ανορθόδοξης Δράσης ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ!
Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που λένε ότι πρέπει να υπήρχε κομμουνιστικός δάκτυλος.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!!!
[troll mode/off]
Ελπίζω να βοήθησα.
Καλό βράδυ σε όλους!
Έχει πλάκα που αυτήν τη στιγμή τρολλάρεις τον πραγματικό τρελό του πχωρουμοχωριού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 16 Μάιος 2019, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
(1) Ε, ρε και να κυβερνούσαν πάλι οι εθνικιστές. Να 'ταν πάλι ο Γιώργος. Εσύ τον είδες κι από κοντά, τυχερέ.
(2) Μπά, δεν το γνώριζα αυτό.
(1) Και τους μίσησα για την σκατοχούντα τους. Άσε μας βρε με τους καταδικασμένους για εσχάτη προδοσία!
(2) Νέα δεν ακούς/διαβάζεις/βλέπεις;
Δεν το είχα δεί αυτό. Άκου δε βρήκανε 72, φαντάσου οι ΑΝΕΛ.
Το οτι ήταν καταδισασμένοι δε μου λέει κάτι. Και τον Κολοκοτρώνη καταδίκασε ελληνικό δικαστήριο. Αυτό που ξέρω είναι οτι ο Παπαδόπουλος είχε θραύσμα από σφαίρα μέσα στο σώμα του. Από τους μεταπολιτευτικούς πολιτικούς, ποιός έφαγε σφαίρα για την πατρίδα?
Σφαίρα δεν ξέρω, αλλά κάλο σίγουρα είχε!
Εσείς τα χρυσαύγουλα, μπορείτε να φτύσετε αυτή την χιλιομασημένη τσίχλα που μοιράζεστε μεταξύ σας;
Τολμάς να βάζεις τον καταδικασμένο από δημοκρατικό δικαστήριο προδότη, δίπλα στον τρισμέγιστο Γέρο που καταδικάστηκε από εγκάθετους; Ντροπή σας!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
[troll mode/on]
Υπήρξε δολιοφθορά!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!!!
[troll mode/off]
Ελπίζω να βοήθησα.
Καλό βράδυ σε όλους!
Έχει πλάκα που αυτήν τη στιγμή τρολλάρεις τον πραγματικό τρελό του πχωρουμοχωριού.
Τα όσα ακολουθούν, τα γράφω απλά για λόγους διευκρίνισης.
Όταν δημοσιεύω τρολοκείμενα, αυτά δεν σχετίζονται με το οποιοδήποτε μέλος.
Περισσότερο σχετίζονται με διάφορες νοοτροπίες και αντιλήψεις που είναι
διάχυτες στον έξω κόσμο.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.