Όπα βγάλαμε λαυρακι
BEST EX EVER
Re: BEST EX EVER
Πόσο μάλλον μια Κυρία.Sid Vicious έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 21:32Ένας κύριος δεν μιλάει ποτέ στο πλήθος για τις πρώην του. Ως και ο Αδάμ δεν είπε ποτέ τίποτα για την Λιλιθ.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ε....aLiCat έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 01:41Πόσο μάλλον μια Κυρία.Sid Vicious έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 21:32Ένας κύριος δεν μιλάει ποτέ στο πλήθος για τις πρώην του. Ως και ο Αδάμ δεν είπε ποτέ τίποτα για την Λιλιθ.

Επίσης όταν τον είδα έπεσα ξερή και ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα ότι αν ποτέ κάνω παιδιά θα ήταν με αυτόν. Τελικά και καλύτερο σεξ και καλύτερα παιδιά έκανα με τον άντρα μου... Αν και δεν ήταν πολλά υποσχόμενος. Οπότε όλα στο μυαλό είναι.
Α και τον πρώην τον χώρισα εδώ γιατί όλο σούξου μούξου ήταν και αν και δεν είχα αποδείξεις ότι δεν με κεράτωσε ποτέ, δεν έδειχνε να με θεωρεί το απόλυτο ταίρι όπως θεωρούσα εγώ εκείνον, άρα με έπιανε ανασφάλεια ή απλά δεν τον ήθελα αν δεν με ήθελε και εκείνος 100% ήταν πολύ ψυχοφθόρο αυτό το σε θέλω αλλά... Εκεί ήταν ο άνθρωπος, αλλά κάτι έλειπε.
Κανείς άλλος δεν θα πει;
Ο τίτλος αυτού του νήματος όπου το ΕΧ με το SEX μπερδεύονται γλυκά,
με μπερδεύει λιγάκι κι εμένα.
με μπερδεύει λιγάκι κι εμένα.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Sid Vicious
aLiCat έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 01:41Πόσο μάλλον μια Κυρία.Sid Vicious έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 21:32Ένας κύριος δεν μιλάει ποτέ στο πλήθος για τις πρώην του. Ως και ο Αδάμ δεν είπε ποτέ τίποτα για την Λιλιθ.

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- hellegennes
Μια αρετή που είχαν όλες οι πρώην μου ήταν που δέχτηκαν να είναι μαζί μου, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.
Η καλύτερη ήταν η Βανέσα. Δεν θυμάμαι καν ποιο ήταν το πραγματικό της όνομα γιατί ήταν περίεργο (βιετναμέζικο) και όλοι την φώναζαν Βανέσα γιατί έφερνε στην Μέι. Ήταν ο καλύτερος χωρισμός που είχα ποτέ. Το παραμικρό δράμα. Σαν να χάρηκε που την χώρισα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Την στρίμωξες καμμιά φορά δίπλα από τα σαλάμια, τύπε;hellegennes έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 02:53Μια αρετή που είχαν όλες οι πρώην μου ήταν που δέχτηκαν να είναι μαζί μου, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.
Η καλύτερη ήταν η Βανέσα. Δεν θυμάμαι καν ποιο ήταν το πραγματικό της όνομα γιατί ήταν περίεργο (βιετναμέζικο) και όλοι την φώναζαν Βανέσα γιατί έφερνε στην Μέι. Ήταν ο καλύτερος χωρισμός που είχα ποτέ. Το παραμικρό δράμα. Σαν να χάρηκε που την χώρισα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 22:43Μπράβο ναι, Τρίερ ήταν. Το άλλο που λες δεν το έχω δει.the_black_planet έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 22:37Το Nymphomaniac του Τρίερ μήπως λες;; Αν και εγώ προτιμώ το δικό μας το Γυναίκες Δηλητήριο
Δεν παίζει να μην το έχεις δει αυτό το έπος, πολύ κλασική ταινία, το έβαζε και η τηλεόραση παλιά, Ζερβός σκηνοθεσία και Ρωμας-Χατζησοφια σενάριο!
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
the_black_planet έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 20:17Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 22:43Μπράβο ναι, Τρίερ ήταν. Το άλλο που λες δεν το έχω δει.the_black_planet έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 22:37
Το Nymphomaniac του Τρίερ μήπως λες;; Αν και εγώ προτιμώ το δικό μας το Γυναίκες Δηλητήριο
Δεν παίζει να μην το έχεις δει αυτό το έπος, πολύ κλασική ταινία, το έβαζε και η τηλεόραση παλιά, Ζερβός σκηνοθεσία και Ρωμας-Χατζησοφια σενάριο!

Οντως δεν το έχω δει. Θα το δω όμως κάποια στιγμή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μια χαρά ήταν όλες οι πρώην μου και με ελάχιστες εξαιρέσεις ήμουν εγώ ο φταίχτης του χωρισμού.
Καλύτερη ως προς τι; ομορφια; σεξ; συναίσθημα;
Καλύτερη ως προς τι; ομορφια; σεξ; συναίσθημα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"