Η υποψήφια βολευτης Μοροπουλου (ΝΔ) λαμβανε παρανομη Συνταξη
Re: Η υποψήφια βολευτης Μοροπουλου (ΝΔ) λαμβανε παρανομη Συνταξη
Εδω να πω οτι αν και συμφωνω με το θυμο για τη συγκεκριμενη περιπτωση,η επιλογη να μεινει η χωρα στα χερια του Τσιπρα ειναι η καταστροφικη επιλογη.Και ο Τσιπρας μπορει να παραμενει ακομα και αν χασει τις εκλογες αλλα η ΝΔ δεν εχει αυτοδυναμια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Chainis έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 11:44Μαξ, διαβασες την απαντηση της;μίστερ μαξ έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 23:58Αλλο ενα λαμογιο στις λιστες της ΝΔ, ομως ο κλοουν του πχορουμ μιλαει για συριζα. Αναμενομενο.
Αν ναι πες μας απο που συναγεται οτι ειναι λαμογιο που εφαγε λεφτα.

Δεν μιλάω για το πρόσωπο Αυτιάς. Η περίπτωση είναι απλά ενδεικτική για το ότι ο τρόπος και οι μηχανισμοί επιλογής στελεχών βρωμάνε πάρα μα πάρα πολύ. Το είχα γράψει και για τον Μπογδάνο. Όταν αφαιρείται απο τα ψηφοδέλτια για να επιστρέψει πονηρά πονηρά λίγους μήνες αργότερα, κάτι συμβαίνει....ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 13:01Η φάση με τον Αυτιά και σε μένα φάνηκε περίεργη γιατί είναι δεδομένο ότι θα σάρωνε.Nero έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 12:51Ίσως και να μην υπήρξε. Δεν ξέρω ποιος κάνει κουμάντο αυτή τη στιγμή στη ΝΔ αλλά δε νομίζω ότι είναι ο Μητσοτάκης. Δες την υποψηφιότητα Αυτιά. Κάποιος αποφάσισε ότι θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο. Ο Μητσοτάκης για τους λόγους του δεν τον ήθελε και προσπάθησε να τον πείσει να μπει στις εθνικές, ο δεύτερος αρνήθηκε και τώρα τον ξεφτιλίζει δημοσίως
Το πόσο εκτιμώ τον Αυτιά πιστεύω ότι μπορείς να το καταλάβεις αλλά αν μη τι άλλο μπορούσα να το αντιληφθώ ως λογική επιλογή για ένα κόμμα που ποντάρει και στη λαϊκή του βάση.
Τον ελιτίστικο λαϊκισμό δεν αντέχω.
Και η σημερινή αδράνεια στη φάση με τη Μοροπούλου, ήταν για μένα η τελευταία σταγόνα.
Με θύμωσε περισσότερο απ' όσο περίμενα.
Σαφώς και δεν φταίει η σταγόνα.
Δεν ξέρω ίσως αυτό που λέω κατα κάποιο τρόπο να ξεπλένει τον Κούλη για τον ορυμαγδό απο τραγικές επιλογές στελεχών που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, πάντως είναι σίγουρα αδύναμος να να σταματήσει αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν
Εντάξει, μην ανησυχείς.
Δεν νομίζω να υπάρξουν δραματικές απώλειες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πραγματικά άγριο κριντζ. Σχεδόν τον λυπήθηκα τον κούλη, να έχει φτάσει για την καρέκλα να τον διαπομπέυει σε πανελλήνια μετάδοση με τέτοιο τρόπο ο πλέον σιχαμερός γλίτσας της ελληνικής τηλεόρασηςNero έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 12:51Ίσως και να μην υπήρξε. Δεν ξέρω ποιος κάνει κουμάντο αυτή τη στιγμή στη ΝΔ αλλά δε νομίζω ότι είναι ο Μητσοτάκης. Δες την υποψηφιότητα Αυτιά. Κάποιος αποφάσισε ότι θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο. Ο Μητσοτάκης για τους λόγους του δεν τον ήθελε και προσπάθησε να τον πείσει να μπει στις εθνικές, ο δεύτερος αρνήθηκε και τώρα τον ξεφτιλίζει δημοσίως
Το θεμα ειναι να αλλαξει σελιδα η χωρα τωρα.Μην το ρισκαρετε.
Αν γινει αυτο,στις επομενες εκλογες κι εσυ και ο Ταλαιπωρος θα ειστε πρωτοι για την επανακλογη του Κυριακου

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
είναι μεγάλη ντροπή και απορώ πως δεν το πήραν μυρουδιά οι συριζαιοι για να το κάνουν κεντρικό θέμα...που έπρεπε να γίνει μεταξύ μαςΓΕΣΑΡ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 13:21Πραγματικά άγριο κριντζ. Σχεδόν τον λυπήθηκα τον κούλη, να έχει φτάσει για την καρέκλα να τον διαπομπέυει σε πανελλήνια μετάδοση με τέτοιο τρόπο ο πλέον σιχαμερός γλίτσας της ελληνικής τηλεόρασηςNero έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 12:51Ίσως και να μην υπήρξε. Δεν ξέρω ποιος κάνει κουμάντο αυτή τη στιγμή στη ΝΔ αλλά δε νομίζω ότι είναι ο Μητσοτάκης. Δες την υποψηφιότητα Αυτιά. Κάποιος αποφάσισε ότι θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο. Ο Μητσοτάκης για τους λόγους του δεν τον ήθελε και προσπάθησε να τον πείσει να μπει στις εθνικές, ο δεύτερος αρνήθηκε και τώρα τον ξεφτιλίζει δημοσίως
πάντως, αν και ο τρόπος που διοικείται η ΝΔ δεν προδιαθέτει σίγουρα τον τρόπου θα κυβερνηθεί η χώρα αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα πέσουμε σε άλλη μια περίπτωση Σιμίτη/κουραεσμένου aka μια ολόκληρη ομάδα απο έμπειρα λαμόγια και στη μέση ένας πρωθυπουργός που δεν καμια διάθεση ή δύναμη να τους σταματήσει να επιτεθούν ληστρικά στο κράτος γιατί τον θεωρούν άσχετο ή και χρήσιμο ηλίθιο και δεν τον υπολογίζουν....
Δεν ενδιαφέρονται για τέτοιου τύπου προπαγάνδα μάλλον ή δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο αποκρουστικό είναι αυτό το θέαμα για φιλελεύθερους που με βάρος στην καρδιά θα το ρίξουν κούλη.Nero έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 13:24είναι μεγάλη ντροπή και απορώ πως δεν το πήραν μυρουδιά οι συριζαιοι για να το κάνουν κεντρικό θέμα...που έπρεπε να γίνει μεταξύ μαςΓΕΣΑΡ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 13:21Πραγματικά άγριο κριντζ. Σχεδόν τον λυπήθηκα τον κούλη, να έχει φτάσει για την καρέκλα να τον διαπομπέυει σε πανελλήνια μετάδοση με τέτοιο τρόπο ο πλέον σιχαμερός γλίτσας της ελληνικής τηλεόρασηςNero έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 12:51
Ίσως και να μην υπήρξε. Δεν ξέρω ποιος κάνει κουμάντο αυτή τη στιγμή στη ΝΔ αλλά δε νομίζω ότι είναι ο Μητσοτάκης. Δες την υποψηφιότητα Αυτιά. Κάποιος αποφάσισε ότι θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο. Ο Μητσοτάκης για τους λόγους του δεν τον ήθελε και προσπάθησε να τον πείσει να μπει στις εθνικές, ο δεύτερος αρνήθηκε και τώρα τον ξεφτιλίζει δημοσίως
Εντωμεταξύ φαίνεται και καθαρά τι ύπουλο σκουπίδι είναι ο κατά τ'άλλα μειλίχιος αυτιάς. Είμαι βέβαιος πως όλη αυτή η αθώα και (οριακά) νοχομο "επίθεση" αγάπης έγινε επί τούτου λόγω "κοψίματος" στις ευρωεκλογές
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θα ρισκάρω.under έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 13:22Το θεμα ειναι να αλλαξει σελιδα η χωρα τωρα.Μην το ρισκαρετε.
Αν γινει αυτο,στις επομενες εκλογες κι εσυ και ο Ταλαιπωρος θα ειστε πρωτοι για την επανακλογη του Κυριακου
Την κομμένη γλώσσα της νδ στην ποδιά της Μοροπούλου την είδα και δεν αντέχω τόσα αίματα.
Από εδώ και πέρα, τι να πω;
Τη Βίβιαν και τα μάτια σας ρεμάλια, γιατί αν τη χάσετε θα την κάνει κι ο πόντικας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μην παραπληροφορεις τον κοσμο. Αν η νδ δεν βγει αυτοδυναμη θα την στηριξει η Φωφη. Το δηλωσε χθες στον Αυτια και σημερα εμμεσα. Το πολυ πολυ θα δωσει ψηφο ανοχης. Ο Τσιπρας θα παραμεινει ναι στη θεση του και τη σειρα του για να ξανακυβερνησει μετα τον οδοστρωτηρα της αριστειας που ερχεται.
Λοιπόν επειδή εγώ δεν είμαι ΝΔτης να τρέμω μήπως γίνει καμιά στραβή στις επικείμενες εκλογές και παρότι θέλω να μην ξανακυβερνησει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στεκομαι τόσο σε συμπεριφορές Μωροπούλου ή Λοίζου όσο στην ανικανότητα του κράτους που εν έτη 2019 δεν μπορούν να ενημερώνονται το γενικό λογιστήριο του κράτους και τα ταμεία με απλές ενημερώσεις συστημάτων πληροφορικής και επαφίεται στην καλή θέληση των πολιτών να τρέχουν από την μια υπηρεσία στην άλλη και σε ατελειωτες ουρές με ληξιαρχικές πράξεις θανάτου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
πάντα τέτοιο ήταν αυτό το σίχαμα και απορώ πως σε κορόιδεψε γιατί δεν είναι πολύ καλός ηθοποιός, φαινόταν δηλαδή ότι είναι καθίκι έτοιμο να σε θάψει ανα πάσα στιγμή. Δεν μπορώ ακόμα να δεχτώ ότι συνεχίζει να έχει δημόσιο λόγο μετά το ανεκδιήγητο σκηνικό με τον Ψωμιάδη και τον βίντεο και ευτυχώς που ήταν υπερβολικά ψώνιο για να δεχτεί την πρόταση του Μητσοτάκη να μπει στη βουλήΓΕΣΑΡ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 13:39Δεν ενδιαφέρονται για τέτοιου τύπου προπαγάνδα μάλλον ή δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο αποκρουστικό είναι αυτό το θέαμα για φιλελεύθερους που με βάρος στην καρδιά θα το ρίξουν κούλη.
Εντωμεταξύ φαίνεται και καθαρά τι ύπουλο σκουπίδι είναι ο κατά τ'άλλα μειλίχιος αυτιάς. Είμαι βέβαιος πως όλη αυτή η αθώα και (οριακά) νοχομο "επίθεση" αγάπης έγινε επί τούτου λόγω "κοψίματος" στις ευρωεκλογές
Καταλαβαίνεις ελπίζω ότι τα Α και Β είναι λόγος να επανέλθει η ποινή της διαπόμπευσης με στάχτη και μπουρμπερη πάνω σε γαϊδάρο ειδικά για αυτήν και το δικηγόρο της.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 00:01Να πουμε πως δεν προκειται για καποια αποκαλυψη
Κλασσικος Βαξεβανης δηλαδη«Για το θέμα της συντάξεως του αποβιώσαντος το έτος 1977 πατρός μου Ιωάννη Μορόπουλου, δηλώνω ότι δεν έχω κάνει καμία παράνομη ενέργεια.
Προς ενημέρωση όλων για την υπόθεση αυτή έχουν συμβεί τα κάτωθι:
Εισέπραττα δυνάμει συγκεκριμένης νομοθεσίας την σύνταξη του πάτερα μου. Η νομοθεσία αίφνης άλλαξε το 2010. Ωστόσο ουδέποτε μέχρι το 2017 ο ασφαλιστικός μου φορέας δεν με είχε ενημερώσει για αυτό. Με την δικαιολογημένη εμπιστοσύνη του διοικούμενου, ουδέποτε αμφισβήτησα το ποσό της συντάξεως που μου πιστωνόταν , θεωρώντας ότι αφού το καταβάλει ο ασφαλιστικός φορέας, αυτονοήτως είναι και νόμιμη η καταβολή. Το έτος 2017 οπότε και το διερεύνησα διαπίστωσα ότι έκτοτε τις συγκεκριμένες συντάξεις δικαιούνται όσες πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια τα οποία εγώ δεν πληρώ.
Παρ’ όλα αυτά αφής ενημερώθηκα για την οφειλή μου ουδέποτε αμφισβήτησα την υποχρέωση μου να επιστραφούν τα ποσά τα οποία όμως πραγματικά οφείλω. Ωστόσο το πραγματικό ποσό μονό μια δικαστική απόφαση μπορεί να διαγνώσει και στην όποια δικαστική απόφαση οφείλουν να συμμορφωθούν τόσο εγώ όσο και ο ασφαλιστικός μου φορέας. Για το λόγο αυτό όταν μου γνωστοποιήθηκε η οφειλή από των ασφαλιστικό μου φορέα προσέφυγα αμέσως στην Διοικητική Δικαιοσύνη η οποία επιλαμβάνεται στην δικάσιμο της 2-12-2019 οπότε και θα διαγνωστεί το ακριβές ποσό της οφειλής μου ώστε να το καταβάλλω άμεσα.
Οι 3 λόγοι τους οποίους επικαλούμαι και θα πρέπει η Διοικητική Δικαιοσύνη να διαγνώσει είναι οι ακόλουθοι:
Α. η βεβαίωση του οφειλομένου ποσού εξεδόθη την 23-01-2017 από το ΕΤΑΑ – Τομέα Μηχανικών και ΕΔΕ ήτοι από νπδδ το οποίο είχε ήδη καταργηθεί από 01-01-2017 και τις αρμοδιότητες του ασκεί έκτοτε ο Ε.Φ.Κ.Α. Άρα ακόμα και αν δεν αμφισβητούσα το ύψος του οφειλομένου ποσού και το κατέβαλλα, θα το κατέβαλλα σε ανύπαρκτο νπδδ. Με την προσφυγή μου επιδιώκω την διόρθωση της βεβαίωσης προκειμένου να καταβάλλω το οφειλόμενο ποσό στο νπδδ που είναι ο πραγματικός δικαιούχος δηλαδή ο Ε.Φ.Κ.Α.
Β. Από το φερόμενο ως οφειλόμενο ποσό των 71.051,43 έχω ήδη καταβάλλει το ποσό των 20.604,91 υπό την μορφή φόρου εισοδήματος που επεβλήθη επί των υπό συζήτηση συντάξεων επομένως το ποσό το οποίο πραγματικά οφείλω είναι σημαντικά χαμηλότερο από αυτό το οποίο μη νόμιμα βεβαιώθηκε από τον ασφαλιστικό μου φορέα.
Γ. Επί του ποσού που βεβαιώθηκε έχουν επιβληθεί τόκοι και προσαυξήσεις οι οποίο όμως θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν σε χαμηλότερο ποσό δεδομένου ότι ήδη έχουν καταβληθεί 20.604,91 και επομένως για το αυτό ποσό δεν οφείλονται ούτε τόκοι ούτε προσαυξήσεις που ήδη έχουν ενσωματωθεί στο ποσό των 71.051,43.
Με την συνδρομή της Διοικητικής Δικαιοσύνης, θα προσδιοριστεί αυτό το οποίο αποτελεί την νόμιμη οφειλή μου ώστε να προχωρήσω στην καταβολή του.
ΥΓ. Κοινοποιώ το παρόν στην εφημερίδα Documento προκειμένου να δημοσιευθεί η απαντησή μου.
Α. Μοροπούλου»
https://www.dimokratiki.gr/22-06-2019/a ... imosieyma/
Το πρόβλημα φόσι είναι το ότι αυτού του είδους οι διευκρινήσεις είναι κοινός τόπος για τις περισσότερες αποφάσεις που αφορούν στην όποια διακίνηση του δημόσιου χρήματος στους λογαριασμούς των κρατικών λειτουργών.
Δημιουργική λειτουργικότητα.

Ο βασικός πυλών του συστήματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εργαζόμενος των 800€ καθαρά πίστεψε ότι θα λάμβανε τις τριετίες
από Ληστοσυμμορίτης » 01 Οκτ 2024, 10:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 1200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
06 Μάιος 2025, 19:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παράνομη διαδικασία μεταφοράς οπλισμού στο Λαύριο
από Ληστοσυμμορίτης » 16 Φεβ 2025, 18:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
17 Φεβ 2025, 06:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υποψηφια για μεγαλη διοργανωση η Ελλάδα
από panos291 » 25 Ιαν 2024, 13:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291