Διακρίνω μια κοιλιά, δεν έχω δει βελτιώσεις από τη μέρα που άλλαξαν τα άβαταρ θέση.
Οι μισθοί ακόμα δεν έχουν καταβληθεί. Θα κηρύξουμε επίσχεση εργασίας.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Διακρίνω μια κοιλιά, δεν έχω δει βελτιώσεις από τη μέρα που άλλαξαν τα άβαταρ θέση.
Κι ο βάτραχας χαμένος, να θες να κάνεις μια απεργία, μια πικετοφορία ένα κάτι και να είναι η κοβα κλειστή ένα πράγμα, ούτε καθοδήγηση ούτε τίποτα!
Κοθμουνια από τα lidl
Την δικαιολογία βλέπω την έχουμε έτοιμη, αλλά έτσι είναι ο καπιταλισμός μας κακόμαθε... που είναι ο βάτραχος να μας διδάξει αγνό κομμουνισμό όπου οι γενικοί γραμματείς και τα στελέχη του φόρουμ εργάζονται αποκλειστικά για όφελος του χρήστη χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα χρήματα;
Κι ο βάτραχας χαμένος, να θες να κάνεις μια απεργία, μια πικετοφορία ένα κάτι και να είναι η κοβα κλειστή ένα πράγμα, ούτε καθοδήγηση ούτε τίποτα!
Κοθμουνια από τα lidl
Κοθμουνια από τα lidl
Πήζω στη δουλειά
Απεργείτε εσείς και μη σας νοιάζουν τα άλλα, τα ξέρει η ηγεσία.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Μπορεί να γίνει μία ενότητα μη προσβάσιμη στους επισκέπτες. Αλλά ο καθένας μπορεί να εγγραφεί άμεσα, χωρίς προέγκριση. Οπότε θα μπορεί να την δει σε μερικά λεπτά. Ωστόσο υπάρχει διαφορά ακόμα κι έτσι ως προς τη δημοσιότητα.
Αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι να προβάλλεται μόνο στους πιστοποιημένους χρήστες. Αλλά θα έχουμε έτσι χρήστες δύο κατηγοριών, κάτι που δεν ξέρω αν είναι σωστό σε αυτή τουλάχιστον τη φάση.
Εναλλακτικά, θα μπορούσε αυτή η ενότητα να είναι προσβάσιμη μόνο από τους χρήστες που είναι ενεργοί, με βάση τον αριθμό των ποστ που έχουν στο ιστορικό τους. Π.χ. ας πούμε 200 ποστ. Αυτό θα αποτρέπει όσους μπαίνουν από σπόντα, ή όσους κάνουν αρπαχτό λογαριασμό μόνο και μόνο για να τσεκάρουν κρυφές ενότητες και να εξαφανιστούν. Νομίζω είναι λίγο πιο δημοκρατικό/αξιοκρατικό, και επίσης χαμηλής συντήρησης αφού θα λειτουργεί αυτόματα.
Και να έχουμε μετά υπογραφές σαν της Σουβλίτσας που να λένε "Συγγνώμη προσπαθώ να φτάσω τα 200 ποστ για βλέπω τις κρυφές.." ;;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.