2. PNTM (Προημιτελικοί) Gherschaagk - κουλούρι
Re: 2. PNTM (Προημιτελικοί) Gherschaagk - κουλούρι
Την αλήθεια λέω έρωτα μου αγιατρευτε, έρωτα μου μεγαλε, της ζωής μου φιναλε
Εσυ να ασχολεισαι με την σχεση μας γιατι θελει συνεχη δουλεια να ανθιζει καινα ειναι λιγοοοοο πιο μικρη απο το συμπαν για να χωραμε - ασε τους αλλους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σε ποτίζω συνέχεια, τί άλλο να κανω;
Ρίξ' του και λίγο λίπασμα.
Αυτολιπαινεται
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 15:5715 - 22
Το κουλουράκι έχει μπει πολύ δυναμικά. Η διαφορά όμως γρήγορα έπαψε να αυξάνεται-παραμένει στους 7 σταθερά..
Βέβαια αν κάνει επέλαση το 3ο Σύνταγμα Ποδολάγνων ...η Ανατροπή είναι κοντά... οψώμεθα...είναι πολύ νωρίς...
Οι χρήστριες Gherschaagk και κουλούρι Θεσσαλονίκης ... θα περάσουν να μας πουν ένα γεια;;

Μετά από ένα 12ωρο κόλαση

Ευχαριστώ αυτούς /ες που με ψηφισαν.
Κι επαναλαμβάνω κι εδώ ότι δε πήρα πρέφα με το νήμα τι προηγήθηκε. Οπότε δε ξέρω αν είναι δίκαιο για τα άλλα κορίτσια.
Όπως και να έχει ευχαριστώ

(✿ ♥‿♥)
καλημέρα κουλούρι. πώς πάει;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 23:30Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 15:5715 - 22
Το κουλουράκι έχει μπει πολύ δυναμικά. Η διαφορά όμως γρήγορα έπαψε να αυξάνεται-παραμένει στους 7 σταθερά..
Βέβαια αν κάνει επέλαση το 3ο Σύνταγμα Ποδολάγνων ...η Ανατροπή είναι κοντά... οψώμεθα...είναι πολύ νωρίς...
Οι χρήστριες Gherschaagk και κουλούρι Θεσσαλονίκης ... θα περάσουν να μας πουν ένα γεια;;
Μετά από ένα 12ωρο κόλασηείστε το καλύτερο χαλαρωτικό. Να'στε καλά ρε μουρλά.
Ευχαριστώ αυτούς /ες που με ψηφισαν.
Κι επαναλαμβάνω κι εδώ ότι δε πήρα πρέφα με το νήμα τι προηγήθηκε. Οπότε δε ξέρω αν είναι δίκαιο για τα άλλα κορίτσια.
Όπως και να έχει ευχαριστώ
παρεμπιπτόντως αυτο το Gherschaaagkk τι διάολο σημαίνει; έλεγα πως είναι κανένα γκοθ/ μπλακ συγκρότημα..αλλά η αναζήτηση γουγλ δίνει 4 αποτελέσματα, όλα από το Ίδρυμα και από εικόνες αυτήν...

Εμένα μου έκανε για όνομα από Ορκ του τολκινικου σύμπαντος. Ον τοπικ ψήφισα κουλούρι χωρίς κανένα απολύτως λόγο και οι 2 κυρίες μου είναι συμπαθείς.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 12:55παρεμπιπτόντως αυτο το Gherschaaagkk τι διάολο σημαίνει; έλεγα πως είναι κανένα γκοθ/ μπλακ συγκρότημα..αλλά η αναζήτηση γουγλ δίνει 4 αποτελέσματα, όλα από το Ίδρυμα και από εικόνες αυτήν...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Που είναι η Gherschaagk ;
από tanipteros » 16 Νοέμ 2024, 22:16 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 14 Απαντήσεις
- 718 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
18 Νοέμ 2024, 12:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Gherschaagk, Neon Imposter, Isildur & enaon
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 09 Φεβ 2024, 22:01 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 292 Απαντήσεις
- 13674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
04 Απρ 2024, 22:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κουλούρι: Εντοπίστηκε ύποπτο βαγόνι
από Golden Age » 09 Μαρ 2025, 15:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1106 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger