εσας πρωτα θα βαλουμε ... να κουραστουνε σας φανε και μετα θα πολεμησουμε εμειςbolek έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:19γιατι να πολεμησω εγω; θα πολεμησουν οι υπολοιποι;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:16Δεν θα πολεμήσει κανείς από εσάς;
Τι άντρες-κλάνες είστε ρε παιδιά;
Γουστάρω τους τουρκαλάδες άντρες που θα σας τον δώσουν κανονικά
Εγώ θα κάθομαι στον καναπέ και θα τρώω ποπ κορν
οι υπολοιπες;
ας πανε πρωτα οι αλλοι άλλες και μετα εγω
Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;
Re: Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Να κάνουμε πόλεμο, παιδιά, αλλά οι Δεξιοί μην γίνεται ξανά πρόσφυγες στο Κάιρο και στην Βηρυτό.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- omg kai 3 lol
nostromos έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:18ετσι λοιπον κρινει η αριστερα ... καλυτερα ραγιας παρα ανεξαρτητοςomg kai 3 lol έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:15ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:12
Μα αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.
Εσύ ας πούμε είσαι τυπικώς Έλληνας αλλά έχεις ήδη αποδεχθεί την πολυπολιτισμική υπεροχή της Τουρκίας και με το "σας" παίρνεις σαφή θέση. Γιατί να μην υπάρξει και η τυπική κατοχύρωση αυτής της νίκης;
Οι Τούρκοι ναι, είναι έθνος, εμείς είμαστε κράτος. Αν μας αφήσουν να διατηρήσουμε την κρατική υπόσταση μέσω ελληνικής κυβέρνησης, όλα καλά.
εγώ πάντως θα περίμενα από εσάς τους αντιδραστικούς του τύπου πουτ@ναολα να επιλέξετε την συνεκμετάλλευση γιατί αυτή είναι η πραγματική εναντίωση.., απέναντι στους μεγάλους "προστάτες" Αμερικανούς και ΕΕ και όχι να ονειρεύεστε πολέμους υπο προστασία με ξένα @@
ποια είναι η ανεξαρτησία και τα συμφέροντα σου να πας να πολεμήσεις για να εκμεταλλευτεί το Αιγαιο η Exxon Mobil και η Aramco?
ειλικρινά πιστεύεις ότι θα πάρεις εστω και μια σταγόνα υδρογονανθακα αν πολεμήσεις γιαυτους ή ενάντια τους ;
το πολύ πολύ να σε κάνουν νυχτοφύλακα στα διυλιστήρια τους και να λες κι ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 05 Δεκ 2019, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Στο έγραψα.Εάν επιχειρήσουν γεώτρηση τότε κάνουμε και εμείς γεώτρηση δίπλα στην Κρήτη,εκεί ακριβώς που ενώνεται κατά την γνώμη τους η ΑΟΖ Τουρκίας και Λιβύης και ακυρώνουμε τον νόμο στην πράξη.Αυτά επί του πρακτικού.Επί της χαρτούρας μόλις καταθέσουν την οριοθέτησή τους στον ΟΗΕ,στέλνουμε αντίκρουση.
- EKPLIKTIKOS
Ρε μαλακες εδω φοβαστε να διασχίσετε τα Εξάρχεια μέρα μεσημέρι θέλετε κ πολεμο 

πατησιωτης έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:24
Στο έγραψα.Εάν επιχειρήσουν γεώτρηση τότε κάνουμε και εμείς γεώτρηση δίπλα στην Κρήτη,εκεί ακριβώς που ενώνεται κατά την γνώμη τους η ΑΟΖ Τουρκίας και Λιβύης και ακυρώνουμε τον νόμο στην πράξη.Αυτά επί του πρακτικού.Επί της χαρτούρας μόλις καταθέσουν την οριοθέτησή τους στον ΟΗΕ,στέλνουμε αντίκρουση.
Δεν θα επρεπε να ανακηρυξουμε ΑΟΖ με την Αιγυπτο;
.
nostromos έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:21εσας πρωτα θα βαλουμε ... να κουραστουνε σας φανε και μετα θα πολεμησουμε εμειςbolek έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:19γιατι να πολεμησω εγω; θα πολεμησουν οι υπολοιποι;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:16Δεν θα πολεμήσει κανείς από εσάς;
Τι άντρες-κλάνες είστε ρε παιδιά;
Γουστάρω τους τουρκαλάδες άντρες που θα σας τον δώσουν κανονικά
Εγώ θα κάθομαι στον καναπέ και θα τρώω ποπ κορν
οι υπολοιπες;
ας πανε πρωτα οι αλλοι άλλες και μετα εγω

Δεν θεωρώ την φυσική αντίδραση του στρατού μιας χώρας όταν παραβιάζονται τα σύνορα της ως πρακτική "πουταναόλα".omg kai 3 lol έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:15ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:12Μα αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.omg kai 3 lol έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:04η Τουρκία είναι η αδιαμφισβήτητη ηγέτιδα δύναμη της περιοχής μέλος των G20 παιζει μπαλα με Ηπα-Ρωσια-ΕΕ-Κινα,
για ψευτοτσαμπουκαδες μόνο με αλβανούς και γυφτοσκοπιανους σας παίρνει πλέον πάρτε το χαμπάρι..
Εσύ ας πούμε είσαι τυπικώς Έλληνας αλλά έχεις ήδη αποδεχθεί την πολυπολιτισμική υπεροχή της Τουρκίας και με το "σας" παίρνεις σαφή θέση. Γιατί να μην υπάρξει και η τυπική κατοχύρωση αυτής της νίκης;
Οι Τούρκοι ναι, είναι έθνος, εμείς είμαστε κράτος. Αν μας αφήσουν να διατηρήσουμε την κρατική υπόσταση μέσω ελληνικής κυβέρνησης, όλα καλά.
εγώ πάντως θα περίμενα από εσάς τους αντιδραστικούς του τύπου πουτ@ναολα να επιλέξετε την συνεκμετάλλευση γιατί αυτή είναι η πραγματική εναντίωση.., πέναντι στους μεγάλους προστάτες Αμερικανούς και ΕΕ και όχι να ονειρεύεστε πολέμους υπο προστασία με ξένα @@
Η παθητικότητα ή υπερβάλλουσα ψυχραιμία σε τέτοιες φάσεις με παραπέμπει περισσότερο σε "λολαόλα".
Και αντιπαρέρχομαι με πρόταση κατάργησης του στρατού. Στην τελική, για ποιο λόγο να ξοδεύονται τέτοια ποσά για το τίποτα;
Ας τα δώσουν για παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, να πιάσουν τόπο.
Υπάρχουν και άλλες πιο άμεσες ανάγκες αλλά από τη στιγμή που παίζουμε για το θεαθήναι, ας πάνε εκεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα κάνει τους Έλληνες πρόσφυγες και όντως θα επιλυθεί κατά κάποιο τρόπο το πρόβλημα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 15:32Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι θα γίνει κάτι. Αλλά νομίζω ότι αν γινόταν, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θα έδινε λύση σε αρκετά προβλήματα, του προσφυγικού συμπεριλαμβανόμενου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 15:29Μαλακίες, τίποτα δεν θα γίνει πάλι. Η Ελλάδα έχει πολύ ισχυρές πλάτες και η Τουρκία είναι too big to fail.
Θα περάσει η εποχή του αερίου και θα τα θυμόμαστε και θα γελαμε.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- wooded glade
Πάντως εγώ πήγα να πάρω τσιγάρα από ένα περίπτερο και μου είπε η περιπτερού "έβετ εφέντ" χτες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
wooded glade έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:26Πάντως εγώ πήγα να πάρω τσιγάρα από ένα περίπτερο και μου είπε η περιπτερού "έβετ εφέντ" χτες.

Οι περιπτεράδες, ταξιτζήδες, σερβιτόροι (και όσοι έρχονται σε επαφή με ετερόκλητο πλήθος) πιάνουν από τους πρώτους το γενικό μουντ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δέχεται η Α'ιγυπτος;και εάν δέχεται γιατί δεν το έκανε ο Κοτζιάς;Αρίστος έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:25πατησιωτης έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:24
.
οι Τουρκοι δεν δεν ενδιαφερονται για τα χρηματα ...δεν θα σταματησουνε στην ΑΜεσογειο ... το εχουνε δηλωσει εδω και καιρο ... αν θα πολεμησεις θα ειναι για το σπιτι σου ...omg kai 3 lol έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:23nostromos έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:18ετσι λοιπον κρινει η αριστερα ... καλυτερα ραγιας παρα ανεξαρτητοςomg kai 3 lol έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:15
εγώ πάντως θα περίμενα από εσάς τους αντιδραστικούς του τύπου πουτ@ναολα να επιλέξετε την συνεκμετάλλευση γιατί αυτή είναι η πραγματική εναντίωση.., απέναντι στους μεγάλους "προστάτες" Αμερικανούς και ΕΕ και όχι να ονειρεύεστε πολέμους υπο προστασία με ξένα @@
ποια είναι η ανεξαρτησία και τα συμφέροντα σου να πας να πολεμήσεις για να εκμεταλλευτεί το Αιγαιο η Exxon Mobil και η Aramco?
ειλικρινά πιστεύεις ότι θα πάρεις εστω και μια σταγόνα υδρογονανθακα αν πολεμήσεις γιαυτους ή ενάντια τους ;
https://tanea-diaspora.net/2018/03/16/% ... BF-%CE%B4/Προκαλεί βάναυσα ο τουρκικός τύπος με την δημοσιοποίηση χάρτη που δείχνει ξεκάθαρα τις φιλοδοξίες της νέο-οθωμανικής ηγεσίας και τα σχέδια τους για την Ελλάδα.
Το σχέδιο «Μεγάλη Τουρκία» σε ισχύ από τον Τούρκο πρόεδρο με προκλητικότατο χάρτη που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Star, και ο οποίος περιλαμβάνει, Δυτική Θράκη, Κρήτη , Δωδεκάνησα, και όλα τα ελληνικά νησιά μέχρι την μέση του Αιγαίου με κόκκινο χρώμα σαν να …ανήκουν στην νέα –οθωμανική αυτοκρατορία του Ερντογάν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 05 Δεκ 2019, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
πατησιωτης έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:30Δέχεται η Α'ιγυπτος;και εάν δέχεται γιατί δεν το έκανε ο Κοτζιάς;Αρίστος έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:25πατησιωτης έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:24
.
Ας υποχωρησουμε σε δυο σημεια με τους Αιγυπτιους για να την εξασφαλισουμε τωρα.
Η Αιγυπτος εξαλλου ειναι η χωρα κλειδι για τα ζωτικα μας συμφεροντα.
.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:25Δεν θεωρώ την φυσική αντίδραση του στρατού μιας χώρας όταν παραβιάζονται τα σύνορα της ως πρακτική "πουταναόλα".omg kai 3 lol έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:15ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Δεκ 2019, 16:12
Μα αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.
εγώ πάντως θα περίμενα από εσάς τους αντιδραστικούς του τύπου πουτ@ναολα να επιλέξετε την συνεκμετάλλευση γιατί αυτή είναι η πραγματική εναντίωση.., πέναντι στους μεγάλους προστάτες Αμερικανούς και ΕΕ και όχι να ονειρεύεστε πολέμους υπο προστασία με ξένα @@
Η παθητικότητα ή υπερβάλλουσα ψυχραιμία σε τέτοιες φάσεις με παραπέμπει περισσότερο σε "λολαόλα".
τα ίδια έλεγες και πριν 15 χρόνια στο ιννερνετ

καταρχήν δεν αντιδράει ο στρατός στην εξωτερική πολιτική αλλά η διπλωματία
η Τουρκια είναι ο ισχυρός της υπόθεσης και προσπαθεί να επιβάλλει το άδικο του με την ισχύ απέναντι σε Νατο σε Χάγη ΟΗΕ, αυτό κάνουν πάντα όλοι οι ισχυροί του πλανήτη,
ο Ερντογαν δεν είναι ένας τρελός φαντασμένος όπως μερικά μέσα τον παρουσιάζουν, αντανακλά την πυγμή της δύναμης που αντικειμενικά έχει η χώρα του
το αντίθετο όμως θα έμοιαζε τρελό, οι ηγέτες της Ελλάδας όντας μιας μικρής και αδύναμης χώρας να πετάνε στομφωδεις μπαρούφες κενού περιεχομένου όπως χαρακτηριστικά έχει κάνει ο Καμμενος και οι συν αυτω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 05 Δεκ 2019, 16:39, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία, ή ο πόλεμος στη Γάζα για τα πανάκριβα σουβλάκια?
από Kauldron » 12 Ιαν 2024, 12:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 2496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
08 Νοέμ 2024, 21:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!! Τουρκικά αλιεύτικα έφτασαν Μύκονο
από Kauldron » 18 Μάιος 2023, 12:27 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
18 Μάιος 2023, 12:27
-
-
- 90 Απαντήσεις
- 3076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
03 Σεπ 2023, 18:04