Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
κουπονια επιτελους 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Βέβαια, το ζήτημα της εκμετάλλευσης των περισσότερων πορνών από καθάρματα δεν το έλυσε ο ''τριτοκυματικός φεμινισμός''. Όπως δεν ασχολήθηκε και με ασήμαντα φαινόμενα οξείας κοινωνικής παρακμής, τύπου οροθετική πρεζού μάνα αφήνει το παιδί στην είσοδο της πολυκατοικίας και ανεβαίνει στον τρίτο όροφο για να την φορτώσει ένας πιθηκάνθρωπος, με αντάλλαγμα τα χρήματα του 1/3 της δόσης της. Αυτά τα θέματα μάλλον τα ενίσχυσε ο ''τριτοκυματικός φεμινισμός'', αλλά τουλάχιστον απενοχοποιήθηκε η πορνεία.έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:53Το ζήτημα της πορνείας έχει λύθει εδώ και τριάντα χρόνια. Ο τριτοκυματικός φεμινισμός την απενοχοποίησε.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- wooded glade
Μιά φορά κάναμε μπ.......τσαρκα με ένα φίλο στην περιοχή Εξαχρείων.
Μπήκαμε και στην Γαβριέλα, στη Μάρκου Ευγενικού 14. Η Γαβριέλα ήταν γριά αλλά όπως έμαθα αργότερα πρέπει να ήταν μόνο 50 ετών τότε που έγινε η επίσκεψη.
Μόλις μας είδε λοιπόν λέει στην τσατσά "i carabinieri sono arrivati" !
Η ιδέα να απαγορευτεί θα μπορούσε να εφαρμοστεί βέβαια.
Να πει η πολιτεία "τι μας νοιάζει εμάς που θα γ....ουνε τα τσ..λάνια - να πάνε να βρούνε γίδια στο χωριό" και μετά να τα κλείσει.
Αλλά δεν το κάνει.
Μιά άλλη φορά είχα ένα συμμαθητή ο οποίος ήρθε πρώτος στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας και πήρε το βραβείο των 10,000 δραχμών (ισοδύναμο με 2500 σημερινά ευρώ περίπου). Έγινε λοιπόν ένα mini reception στο σχολείο και ήρθε και ο πατέρας του. Αυτός it turned out ήταν ο αρχίατρος του υγειονομικού των μπατσίου που ήλεγχε τις τάνες ! Οπότε λοιπόν μας λέει "εγώ είμαι ο αρχίατρος και θα σας πω ποιές είναι οι καλές τάνες να πηγαίνετε, επειδή είσαστε καλά παιδιά". Μας πρότεινε λοιπόν αν θυμάμαι καλά μία Ζέτα στη Ζωοδόχου Πηγής, που μάλιστα υπήρχε μέχρι τα nineties.
Η άλλη ιδέα πάλι ότι οι τάνες πεινάνε και δυστυχάνε είναι κι αυτό ένας μύθος.
Μερικές ίσως αλλά όχι βέβαια.
Ήξερα μία που είχε μπουτίκ στην Κηφισίας, μεταξύ President και Adriatica ήταν η μπουτίκ.
Μπήκαμε και στην Γαβριέλα, στη Μάρκου Ευγενικού 14. Η Γαβριέλα ήταν γριά αλλά όπως έμαθα αργότερα πρέπει να ήταν μόνο 50 ετών τότε που έγινε η επίσκεψη.
Μόλις μας είδε λοιπόν λέει στην τσατσά "i carabinieri sono arrivati" !
Η ιδέα να απαγορευτεί θα μπορούσε να εφαρμοστεί βέβαια.
Να πει η πολιτεία "τι μας νοιάζει εμάς που θα γ....ουνε τα τσ..λάνια - να πάνε να βρούνε γίδια στο χωριό" και μετά να τα κλείσει.
Αλλά δεν το κάνει.
Μιά άλλη φορά είχα ένα συμμαθητή ο οποίος ήρθε πρώτος στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας και πήρε το βραβείο των 10,000 δραχμών (ισοδύναμο με 2500 σημερινά ευρώ περίπου). Έγινε λοιπόν ένα mini reception στο σχολείο και ήρθε και ο πατέρας του. Αυτός it turned out ήταν ο αρχίατρος του υγειονομικού των μπατσίου που ήλεγχε τις τάνες ! Οπότε λοιπόν μας λέει "εγώ είμαι ο αρχίατρος και θα σας πω ποιές είναι οι καλές τάνες να πηγαίνετε, επειδή είσαστε καλά παιδιά". Μας πρότεινε λοιπόν αν θυμάμαι καλά μία Ζέτα στη Ζωοδόχου Πηγής, που μάλιστα υπήρχε μέχρι τα nineties.
Η άλλη ιδέα πάλι ότι οι τάνες πεινάνε και δυστυχάνε είναι κι αυτό ένας μύθος.
Μερικές ίσως αλλά όχι βέβαια.
Ήξερα μία που είχε μπουτίκ στην Κηφισίας, μεταξύ President και Adriatica ήταν η μπουτίκ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Τι εισόδημα πρέπει να δηλώσεις ;
Δικαιούνται και παντρεμένοι ή έχει ταμπού το IΚΑ ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Eθνικοκοινωνιστης
μονο αυτοχθονες ανδρες που δεν ειναι νυμφευμενοι

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Ένας ήταν, αλλά πολύ γρήγορος!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Απρ 2022, 14:11Μα πόσους φράγκατους βιτσιοζους ομοφυλόφιλους έχει στον Έβρο;είναι μάστιγα;
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Σε ένα κράτος πρόνοιας ναι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Μάιος 2022, 18:04μονο αυτοχθονες ανδρες που δεν ειναι νυμφευμενοι
Αλλά αν εθιστούν στο τσάμπα γαμήσσ' θα γίνουν μγκντάου και δεν θα έχουμε γεννήσεις. Θέλει ευρύτερο σχεδιασμό

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
ορθόδοξες χριστιανικές οικογένειες σου λέει μετάwooded glade έγραψε: ↑14 Απρ 2022, 15:51Στους οίκους ανοχής πάνε οι τηνέϊτζερς που τους λένε από το σπίτι "πρέπει να γ...σετε".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
από Μαδουραίος » 07 Σεπ 2023, 10:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1716 Απαντήσεις
- 44533 Προβολές
-