ουτε καν. 3 χρόνια έκανα διακοπες με σκαφος και καλό σκάφος. Δεν ειναι για παιδιά.
Ξενοχοδεια για οικογένειες με παιδιά
Re: Ξενοχοδεια για οικογένειες με παιδιά
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
εμεις φταιμε που σας απελευθερωσαμε κ σας φορτωθηκαμε - τραγικο λαθος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 02 Ιουν 2022, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τυπε αν σε προσκαλεσει πανεμορφη 25χρονη στο σπιτι της για να αραξετε παρεα μερικες μερες και μενει παραδειγμα στην Κατερινη, δεν θα πας; Θα δωσεις ακυρο;

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Cecily Anne
Άμα είναι για να γαμήσεις, να τρέχεις Κατερίνη, άστο να πάει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Νεε μου στην κατερινη δλδ στην παραλια δεν σε καλουσαν πανεμορφες αν δεν ειχες πορτοφολα
στον βορρα ανεβαινα για να τους παρω τα λεφτα κ να τα ριξω στο βαθυ νοτο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κλάψε.Αγις έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 17:20εμεις φταιμε που σας απελευθερωσαμε κ σας φορτωθηκαμε - τραγικο λαθος
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ας πουμε οτι σε καλει χωρις να θελει να σε αρμεξει, πας;
να μην πουμε γιατι ειναι επιστημονικη φαντασια

σιγα μην παω κ στην βουλγαρουπολη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Στειλε το τηλεφωνο σου και μπορει να σε καλει και μια διαφορετικη ανα ημερα καθε μερα. Να σε δω τοτε το τι θα πεις

Θεωρω οτι θα ανταποκριθεις στο καλεσμα τυπε, ειδικα αν τα πειτε μεσω βιντεοκλησης και δεις το τι παιζει.
Δεν σε εχω να δωσεις ακυρο στη χ γυναικα λογω του οτι μενει βορεια. Αν συμβει αυτο, θα γινει αντικειμενο μελετης της παγκοσμιας επιστημονικης κοινοτητας των παιχτων! Δεν εχει ξανασυμβει αυτο τυπε!
Νεε μου , εχω δωσει ακυρα γιατι προτιμησα σ/κ να παω Παρνωνα για λαγοκυνηγι - αυτοι που αποκαλεις παικτες ...δεν ειναιVolk έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 17:42Στειλε το τηλεφωνο σου και μπορει να σε καλει και μια διαφορετικη ανα ημερα καθε μερα. Να σε δω τοτε το τι θα πεις
Θεωρω οτι θα ανταποκριθεις στο καλεσμα τυπε, ειδικα αν τα πειτε μεσω βιντεοκλησης και δεις το τι παιζει.
Δεν σε εχω να δωσεις ακυρο στη χ γυναικα λογω του οτι μενει βορεια. Αν συμβει αυτο, θα γινει αντικειμενο μελετης της παγκοσμιας επιστημονικης κοινοτητας των παιχτων! Δεν εχει ξανασυμβει αυτο τυπε!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Αν δεν συμβει το γεγονος (να σε παρει βιντεοκληση το τουμπανο και να σε προσκαλεσει και να αρνηθεις), θα μεινει απλα μια θεωρια.Αγις έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 17:50Νεε μου , εχω δωσει ακυρα γιατι προτιμησα σ/κ να παω Παρνωνα για λαγοκυνηγι - αυτοι που αποκαλεις παικτες ...δεν ειναιVolk έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 17:42Στειλε το τηλεφωνο σου και μπορει να σε καλει και μια διαφορετικη ανα ημερα καθε μερα. Να σε δω τοτε το τι θα πεις

ελα σε καμια 30 ρια χρονια (που δεν θα εχει σημασια τπτ γιατι εμεις θα ειμαστε με το ενα ποδι στον ταφοVolk έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 18:15Αν δεν συμβει το γεγονος (να σε παρει βιντεοκληση το τουμπανο και να σε προσκαλεσει και να αρνηθεις), θα μεινει απλα μια θεωρια.Αγις έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 17:50Νεε μου , εχω δωσει ακυρα γιατι προτιμησα σ/κ να παω Παρνωνα για λαγοκυνηγι - αυτοι που αποκαλεις παικτες ...δεν ειναιVolk έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 17:42
Στειλε το τηλεφωνο σου και μπορει να σε καλει και μια διαφορετικη ανα ημερα καθε μερα. Να σε δω τοτε το τι θα πεις

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι ρε έχω πάει πολύ παλιά ως έφηβος εκεί με οικογένεια.Κόκκορας έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 18:10χαβαλε κάνω,του φίλου σου του σαββίδη είναι
οκ πανε σανη τωρα
Καλό και το Σάνη αλλά το Κόστα δε το φτάνει τπτ, η διαφορά είναι τεράστια
Και ένα άλλο προς παλιουρι λένε πως μετράει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο καπιταλισμός φράζει τις οικογένειες στο να κάνουν όσα παιδιά επιθυμούν
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Σεπ 2024, 13:38 » σε Κοινωνικά θέματα - 22 Απαντήσεις
- 381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
29 Σεπ 2024, 11:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημογραφικό - Δωρεάν σπίτια στις οικογένειες και μονιμοποίηση στο δημόσιο όσων έχουν παιδιά
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Νοέμ 2023, 23:59 » σε Οικονομία - 118 Απαντήσεις
- 4389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Νοέμ 2024, 06:00
-
-
- 85 Απαντήσεις
- 1030 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
08 Απρ 2025, 15:58