Μπαίνατε Σοφία Χατζηπαντελή;
Re: Μπαίνατε Σοφία Χατζηπαντελή;
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 16 Ιουν 2022, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το βρωμοπόδαρο, άλουστο και αχτένιστο είναι ωραία; ΟkJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 22:00δεν καταλαβες, αλλα δεν πειραζει. Τεσπα, μην ζηλευεις τις αλλες κοπελες, ακομα κι αν ειναι πιο ομορφες.Juno έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 21:43Για να κολλήσεις όλους τους μύκητες από τα δικά της;John Brown Gun Club έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 21:41
Επειδη δεν ειμαι παθητικος ποδολαγνος, δεν με πειραζει που τα ποδια της ειναι μαυρα. Ειμαι ενεργητικος ποδολαγνος, οποτε φροντιζω να ειναι τα δικα μου καθαρα, εαν με πιανεις.

-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Juno έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 22:39Το βρωμοπόδαρο, άλουστο και αχτένιστο είναι ωραία; ΟkJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 22:00δεν καταλαβες, αλλα δεν πειραζει. Τεσπα, μην ζηλευεις τις αλλες κοπελες, ακομα κι αν ειναι πιο ομορφες.
Τι διαβάζουμε;
- John Brown Gun Club
Juno έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 22:40Το βρωμοπόδαρο, άλουστο και αχτένιστο είναι ωραία; ΟkJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 22:00δεν καταλαβες, αλλα δεν πειραζει. Τεσπα, μην ζηλευεις τις αλλες κοπελες, ακομα κι αν ειναι πιο ομορφες.
Οχι, αλλα διορθωνονται αμεσως και πανευκολα. Η ασχημια ομως, ειτε φυσικη ειτε ψυχικη, δεν διορθωνεται ετσι ευκολα. Ειδικα η ψυχικη

wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
τον εσωτερικευμενο μισογυνισμο της τζουνωςGewponos90 έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 22:45Juno έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 22:39Το βρωμοπόδαρο, άλουστο και αχτένιστο είναι ωραία; ΟkJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 22:00
δεν καταλαβες, αλλα δεν πειραζει. Τεσπα, μην ζηλευεις τις αλλες κοπελες, ακομα κι αν ειναι πιο ομορφες.
Τι διαβάζουμε;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Τι μισογυνισμός;John Brown Gun Club έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 23:24τον εσωτερικευμενο μισογυνισμο της τζουνως
Τουλάχιστον δύο από τις πέντε της φωτογραφίας, στα δυο άκρα, δεν μοιάζουν να είναι γυναίκες. Επιφυλάσσομαι και για την μεσαία, γιατί δεν μας δείχνει πρόσωπο.
- John Brown Gun Club
Γι αυτο ανεβασες καπακι φωτο με αλλες χοντρες γυναικες και ρωτησες τους αντρες εδω εαν εμπαιναν;Juno έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 23:27Τι μισογυνισμός;
Τουλάχιστον δύο από τις πέντε της φωτογραφίας, στα δυο άκρα, δεν μοιάζουν να είναι γυναίκες. Επιφυλάσσομαι και για την μεσαία, γιατί δεν μας δείχνει πρόσωπο.
Παναγία μου θα είμαι καλός άνθρωπος από δω και περα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Και κάπου εδώ αποφασίζω να μην μολύνω άλλο το μυαλό μου με καμιά ανεκτικότητα. Καλά μωρή μαλακισμενη Καργιά τόσο πολύ ξέπεσες που για να φαίνεσαι όμορφη έβαλες δίπλα σου το Άλιεν;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου "ξαναχτυπά" - Νέα καρφιά για την Σοφία Χατζηπαντελή
https://www.athensmagazine.gr/article/g ... tzhpantelh
https://www.athensmagazine.gr/article/g ... tzhpantelh
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢

- Pirate95
- Phorum.gr user: Pirate
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 22:49Αυτή είναι η νέα κριτής του GNTM: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την Σοφία Χατζηπαντελή – Δείτε εικόνες
https://www.in.gr/2022/06/14/itrash/ayti-einai-nea-kritis-tou-gntm-ola-osa-thelete-na-kserete-gia-tin-sofia-xatzipanteli-deite-eikones/
Στην υποκατηγορια itrash.
Respect στο in.gr!

Εγω εμπαινα ανετα, αυτη δε θα εμπαινε
Το φρύδι δεν μου κάνει για φυσικό. Έχει προσθέσει;
Πιο πολύ το στόμα της μου είναι πιο περίεργο.
Είναι η φώτο που το κάνει να φαίνεται έτσι. Μια χαρά κούκλα είναι.
Πιο πολύ το στόμα της μου είναι πιο περίεργο.
Είναι η φώτο που το κάνει να φαίνεται έτσι. Μια χαρά κούκλα είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 26 Ιουν 2022, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...

Αν την προσέξεις καλά, δικιά μου, το φρύδι της είναι σαν τους γλάρους στους πίνακες ζωγραφικής!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
12 Ιουν 2024, 17:32
-
- 1 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
26 Νοέμ 2024, 04:49
-
-
Νέα δημοσίευση Τα πάντα εν σοφία εποίησας
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 19 Μαρ 2024, 22:10 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
19 Μαρ 2024, 22:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαινατε σε Γεσθημανη;
από Rocco Siffredi » 18 Σεπ 2024, 09:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 124 Απαντήσεις
- 3442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
05 Οκτ 2024, 11:57
-