μην διαλεξεις απλα το night , πηγανε δίπλα στο μορε, και μετα διαλεξε pro. Τρομερό ειναι, το είχα υποτιμήσει.
Θέλετε να γραφτεί στο φόρουμ η κολλητή της Ναιδας;
Re: Θέλετε να γραφτεί στο φόρουμ η κολλητή της Ναιδας;
Ωραία αφού το έχεις, πήγαινε εσύ στο προ κάνε ζουμ πχ στο 6 και βγάλε το φεγγάρι. Με οποία ρύθμιση νομίζεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εκτος από το υγ ,εγραψα κι αλλα και βλέπω δεν απαντάς

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ισχυρίζεσαι ότι δεν έχω κάνει ακριβώς αυτήν την ερώτηση και σε σένα και σε έναν ΝΙκταδε, στο συγκεκριμένο τόπικ, εισπράττοντας τίποτα άλλο εκτός από χλεύη;Naida έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:24
Υποθέτω ήθελες να μάθεις αν είναι φίλη μου. Δεν βλέπω τον λόγο αλλιώς να με ρωτάς τόσες φορές ποια είναι. Αν πραγματικά σε έκαιγαν τα προσωπικά δεδομένα δεν θα με ρώταγες ποια είναι καν. Θα με ρώταγες απο την αρχή, "γνωρίζει αυτό το άτομο ότι εχεις δημοσιεύσει την φώτο του; " αν πραγματικά ο πόνος σου ήταν τα προσωπικά δεδομένα.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Για να πούμε την αλήθεια, αν η φίλη δεν έχει αντίρρηση, δεν μας πέφτει λόγος. Το νήμα όμως είναι επίθεση κατόπιν αφορμής, οπότε, πάσο.filitsa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:10Naida @ Φωτογραφίες μας
Και αν δεν είναι φίλη της αλλά άγνωστη, επιτρέπεται η εμφάνιση προσώπων σε φωτό σε φορουμς; Και για να είμαστε ακριβοδικαιοι, αφού ούτως η άλλως δεν μπορεί να αποδείξει κάποιος ότι σε φώτο με πρόσωπο έχει ζητήσει την συναίνεση του εικονιζόμενου, επιτρέπεται φωτό γενικώς;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Πίστευα ότι ο ΓΓ είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής του σπασαρχιδισμού στο πχώρουμ. Λάθος μου.
πρώτο ποστ μου επί του θέματος:
filitsa @ Φωτογραφίες μας
όπου βεβαίως αν ήσουν εσύ, δεν μου έπεφτε λόγος αν θα ανεβάσεις φώτο σου
δεύτερο ποστ μου επί του θέματος:
τι ακριβώς δεν ρώτησα από την αρχή είπαμε;
Σε είπα συγκεκριμένα πράγματα μου απαντάς αόριστα. Ας σε ξαναρωτήσω λοιπόν για ποιο λόγο με ρωτάς ποια είναι;filitsa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:44ισχυρίζεσαι ότι δεν έχω κάνει ακριβώς αυτήν την ερώτηση και σε σένα και σε έναν ΝΙκταδε, στο συγκεκριμένο τόπικ, εισπράττοντας τίποτα άλλο εκτός από χλεύη;Naida έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:24
Υποθέτω ήθελες να μάθεις αν είναι φίλη μου. Δεν βλέπω τον λόγο αλλιώς να με ρωτάς τόσες φορές ποια είναι. Αν πραγματικά σε έκαιγαν τα προσωπικά δεδομένα δεν θα με ρώταγες ποια είναι καν. Θα με ρώταγες απο την αρχή, "γνωρίζει αυτό το άτομο ότι εχεις δημοσιεύσει την φώτο του; " αν πραγματικά ο πόνος σου ήταν τα προσωπικά δεδομένα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για ποιο λόγο με ρωτάς αν είναι η κολλητή μου και ποια είναι. Ο άνθρωπος που νιώθει ότι ενοχλείται από μια ενέργεια, δεν ρωτάει ποιος είναι. Αναφέρεται στην ενέργεια. Εσύ με ρώτησες και δημοσίως και ιδιαιτέρως ποια είναι. Γιατι;filitsa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:47πρώτο ποστ μου επί του θέματος:
όπου βεβαίως αν ήσουν εσύ, δεν μου έπεφτε λόγος αν θα ανεβάσεις φώτο σου
δεύτερο ποστ μου επί του θέματος:
τι ακριβώς δεν ρώτησα από την αρχή είπαμε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
έχω κοροιδεψει και εναν μελος και την νύχτα και εσένα και την κασπερ για ποστ με φωτογραφίες που ΜΙΣΟΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣNaida έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:47Σε είπα συγκεκριμένα πράγματα μου απαντάς αόριστα. Ας σε ξαναρωτήσω λοιπόν για ποιο λόγο με ρωτάς ποια είναι;filitsa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:44ισχυρίζεσαι ότι δεν έχω κάνει ακριβώς αυτήν την ερώτηση και σε σένα και σε έναν ΝΙκταδε, στο συγκεκριμένο τόπικ, εισπράττοντας τίποτα άλλο εκτός από χλεύη;Naida έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:24
κανένας δεν μου απάντησε
τώρα που φαίνεται φάτσα φόρα ένα πρόσωπο, κάνω πρώτο ποστ κυριολεκτικά μήπως σου ξέφυγε από γκάφα (έχω προειδοποιήσει και μέλος στο παρελθόν -νομίζω εσένα αλλά δεν ορκίζομαι- για μια λεπτομέρεια που φαινόταν κατά λάθος σε ποστ), μετά δεύτερη φορά σε ρωτάω ξεκάθαρα αν είναι άσχετο άτομο και η απάντηση σου είναι ότι δεν ρώτησα εξαρχής. οκ. Προφανώς και θα έκανα πλακίτσα αν επιβεβαίωνες ότι είναι φίλη σου. Προφανώς μου την δίνει αν είναι άγνωστη. Προφανώς έχεις παρελθόν σταρχιδιστή πολίτη. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος filitsa την 04 Ιαν 2023, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
επίσης 5 ώρες αφού δεν απάντησες στο δεύτερο ποστ σε ρώτησα ιδιωτικώς:
ποια ειναι αυτη, τι μαλακια εκανες παλι;
παραδέχομαι ότι είμαι πρήχτης, δεν παραδέχομαι ούτε ότι άλλο ρωτάω κάθε φορά, ούτε ότι δεν θα ρωτούσα τον οποιοδήποτε ανέβαζε φάτσα. Για άλλον δεν θα άνοιγα τόπικ οκ. Αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι φίλη σου (παρότι έχεις ανεβάσει και άσχετους στο παρασκήνιο φώτο σου). Αφού ανέβασες φώτο της εδώ, τι σου κάνει εντύπωση να σε ρωτήσει κάποιος για αυτήν την απλή ερώτηση ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΣΟΥ;

παραδέχομαι ότι είμαι πρήχτης, δεν παραδέχομαι ούτε ότι άλλο ρωτάω κάθε φορά, ούτε ότι δεν θα ρωτούσα τον οποιοδήποτε ανέβαζε φάτσα. Για άλλον δεν θα άνοιγα τόπικ οκ. Αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι φίλη σου (παρότι έχεις ανεβάσει και άσχετους στο παρασκήνιο φώτο σου). Αφού ανέβασες φώτο της εδώ, τι σου κάνει εντύπωση να σε ρωτήσει κάποιος για αυτήν την απλή ερώτηση ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΣΟΥ;

δηλαδή αν ήταν φίλη μου θα ήξερες ότι είχα την άδεια της να αναρτήσω την φώτο της στο φόρουμ;αν σου απαντούσα ότι είναι φίλη μου θα ηρεμούσε η ψυχούλα σου γιατί θα πίστευες ότι είναι όντως φίλη μου;και θα εμπιστευόσουν εσύ εμένα ότι σου λέω την αλήθεια; θα ήξερες ότι σου λέω την αλήθεια; οχι.filitsa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:54έχω κοροιδεψει και εναν νικκάτι και την νύχτα και εσένα και την κασπερ για ποστ με φωτογραφίες που ΜΙΣΟΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ
κανένας δεν μου απάντησε
τώρα που φαίνεται φάτσα φόρα ένα πρόσωπο, κάνω πρώτο ποστ κυριολεκτικά μήπως σου ξέφυγε από γκάφα (έχω προειδοποιήσει και μέλος στο παρελθόν -νομίζω εσένα αλλά δεν ορκίζομαι- για μια λεπτομέρεια που φαινόταν κατά λάθος σε ποστ), μετά δεύτερη φορά σε ρωτάω ξεκάθαρα αν είναι άσχετο άτομο και η απάντηση σου είναι ότι δεν ρώτησα εξαρχής. οκ. Προφανώς και θα έκανα πλακίτσα αν επιβεβαίωνες ότι είναι φίλη σου. Προφανώς μου την δίνει αν είναι άγνωστη. Προφανώς έχεις παρελθόν σταρχιδιστή πολίτη. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.
Οπότε μάλλον όλη η επιμονή σου να μάθεις ποια είναι, δεν έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα κ.ευαισθητούλη μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
και στο νήμα με ρώτησες και στο πμ ξαναρώτησες και ξαναρώτησες και ξαναρώτησες και άνοιξες και νήμα δείχνοντας τη ως κολλητή μου κτλ και κοίτα να δεις κάτι πράγματα, κανείς άλλος δεν με ρώτησε ποια είναι. Μόνο εσύ που έχεις ευαισθησία για τα προσωπικά δεδομένα της κοπέλας.filitsa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:54έχω κοροιδεψει και εναν νικκάτι και την νύχτα και εσένα και την κασπερ για ποστ με φωτογραφίες που ΜΙΣΟΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ
κανένας δεν μου απάντησε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη, μια σωστή αφετηρία ας πούμεδηλαδή αν ήταν φίλη μου θα ήξερες ότι είχα την άδεια της να αναρτήσω την φώτο της στο φόρουμ;
εξαρτάται το ύφος που θα το έλεγες, ίσως το πίστευααν σου απαντούσα ότι είναι φίλη μου θα ηρεμούσε η ψυχούλα σου γιατί θα πίστευες ότι είναι όντως φίλη μου;
δεν ισχυρίστηκα κάπου ότι εγώ είμαι ο απόλυτος κριτής, οπότε δεν είναι το θέμα τι θα πίστευα
άρα να περιοριζόμαστε σε όλο το φόρουμ σε κρίσεις απί γεγονότων ειδήσεων και να μην κάνουμε διάλογο για οτιδήποτε μη αποδείξιμοθα ήξερες ότι σου λέω την αλήθεια; οχι.
έχει να κάνει και με αυτά, και μάλιστα όχι τόσο αρχικώς - όσο στην πορεία από την όλη στάση σουΟπότε μάλλον όλη η επιμονή σου να μάθεις ποια είναι, δεν έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα κ.ευαισθητούλη μου.
καλή συνέχεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μικρές τζούρες ναιδας....
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 29 Σεπ 2023, 11:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
29 Σεπ 2023, 14:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Mου θελετε να τρωτε και κρεας κατσικοβαλκανιοι !!
από Frappezitis » 25 Σεπ 2023, 16:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Σεπ 2023, 16:29
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Tarkovsky
26 Μαρ 2024, 17:27
-
-
Νέα δημοσίευση Ολα όσα θέλετε να μάθετε για τη Γιουροβίζιον και δεν τολμάτε να τα ρωτήσετε!
από Frappezitis » 12 Μάιος 2024, 06:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Μάιος 2024, 06:55
-