Διασωθείσα από τα Τέμπη (βίντεο)

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Διασωθείσα από τα Τέμπη (βίντεο)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 22 Ιουν 2023, 12:10

georgebi έγραψε:
22 Ιουν 2023, 11:44
Καλά ρε ξεφτίλες Συριζαιοι δε ντρέπεστε να κοροϊδεύετε εκμεταλλεύεστε πολιτικά εμφανώς προβληματική επιζήσασα δυστυχήματος; Έλεος, θα δεν θα βγείτε την Κυριακή, αλλα θα συνεχιστεί η μάσα, ηρεμείστε, από ένα σημείο και μετά δεν είναι καν κομματοσκυλίαση, είναι απλά αδερφίστικο αυτό που κάνετε.

:g030::g030::g030:
Καημενοτύπε μου, το ότι τρέχετε μόνοι σας και έρχεστε πρώτοι ειναι επειδή δεν έχετε αντίπαλο, όχι επειδή ειστε τιποτα σουπερ ουάου! Το οτι τρέχετε σε δρόμο με ροδοπέταλα, δεν σημαίνει οτι δεν μπορείτε να σκοντάψετε και να φάτε τα μούτρα σας κάποια στιγμή. Εμπόδια δεν υπαρχουν, στην αλαζονεία σας θα σκοντάψετε.

Το καλάμι εύκολα γυρίζει κάθετα, απο 'κει που το 'χετε καβαλημένο οριζοντιωμένα.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 22 Ιουν 2023, 12:11

foscilis έγραψε:
22 Ιουν 2023, 11:26
Καλά ρε ξεφτίλες δε ντρέπεστε να κοροϊδεύετε επιζήσασα δυστυχήματος; Έλεος, θα βγείτε την Κυριακή, θα συνεχιστεί η μάσα, ηρεμείστε, από ένα σημείο και μετά δεν είναι καν κομματοσκυλίαση, είναι απλά αδερφίστικο αυτό που κάνετε.
Αδερφίστικο είναι αυτό που κάνεις εσύ λευκέ ιππότη. Και δεν κοροϊδεύουμε. Λέμε ότι έχει προβλήμα πέραν αυτού που προκλήθηκε από το δυστύχημα.

Δεν είναι σύμπτωση που μόνο στην Ελλάδα και μόνο μια ισχνή μειοψηφία επιζώντων/εμπλεκομένων σε δυστυχήματα, αποφασίζει να έχει τέτοιες αντιδράσεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 22 Ιουν 2023, 12:12

Πτολεμαίος έγραψε:
22 Ιουν 2023, 10:17
sys3x έγραψε:
22 Ιουν 2023, 02:35
Πτολεμαίος έγραψε:
22 Ιουν 2023, 00:58

:smt005::smt005::smt005:
Μαλακες μου γι'αυτο θα προτιμούσα να γίνω Τσουπακαμπρα από το να γίνω αριστερός.

Δείτε στυλ γραφής (που το έχουν μόνο οι αριστερές)
Η ευδοκία πηγε μα διαμαρτυρηθει.
Η ευδοκία. Μόνη της.
Πήγε να διαμαρτυρηθει. Η ευδοκία.
Να διαμαρτυρηθει.
Και την έδιωξαν.
Την ευδοκία.
Την έδιωξαν.
Οι αλήτες την έδιωξαν.
Την ευδοκία.
Το κορίτσι μας. Την ευδοκία μας.
Την έδιωξαν.

:smt005::smt005::smt005:

ΠΌΣΟ, ΜΑ ΠΌΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΌΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΡΆΦΟΥΝ ΈΤΣΙ.
Μαν, απομαγνητοφώνηση είναι.
Πες απλά είπα μια χοντρομαλακία ακόμη και πάμε παρακάτω, ναι;
Οχι.

Άσε μας μωρέ μλκ που είναι απομαγνητοφωνηση :lol::lol:

[img]https://i.postimg.cc/FR8jBMg8/IMG- ... .jpg[/img]
Έκοψες την εικόνα στην μέση ρε μλκ;
:smt005:
Μπράβο, είσαι πολύ έξυπνος.
:smt023
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 22 Ιουν 2023, 12:12

vantono έγραψε:
22 Ιουν 2023, 12:10
georgebi έγραψε:
Καλά ρε ξεφτίλες Συριζαιοι δε ντρέπεστε να κοροϊδεύετε εκμεταλλεύεστε πολιτικά εμφανώς προβληματική επιζήσασα δυστυχήματος; Έλεος, θα δεν θα βγείτε την Κυριακή, αλλα θα συνεχιστεί η μάσα, ηρεμείστε, από ένα σημείο και μετά δεν είναι καν κομματοσκυλίαση, είναι απλά αδερφίστικο αυτό που κάνετε.

Καημενοτύπε μου, το ότι τρέχετε μόνοι σας και έρχεστε πρώτοι ειναι επειδή δεν έχετε αντίπαλο, όχι επειδή ειστε τιποτα σουπερ ουάου! Το οτι τρέχετε σε δρόμο με ροδοπέταλα, δεν σημαίνει οτι δεν μπορείτε να σκοντάψετε και να φάτε τα μούτρα σας κάποια στιγμή. Εμπόδια δεν υπαρχουν, στην αλαζονεία σας θα σκοντάψετε.

Το καλάμι εύκολα γυρίζει κάθετα, απο 'κει που το 'χετε καβαλημένο οριζοντιωμένα.
αλαζονεία = μη εκμετάλλευση τραυματισμένων ανθρώπων

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 22 Ιουν 2023, 12:16

Otto Weininger έγραψε:
22 Ιουν 2023, 12:11
foscilis έγραψε:
22 Ιουν 2023, 11:26
Καλά ρε ξεφτίλες δε ντρέπεστε να κοροϊδεύετε επιζήσασα δυστυχήματος; Έλεος, θα βγείτε την Κυριακή, θα συνεχιστεί η μάσα, ηρεμείστε, από ένα σημείο και μετά δεν είναι καν κομματοσκυλίαση, είναι απλά αδερφίστικο αυτό που κάνετε.
Αδερφίστικο είναι αυτό που κάνεις εσύ λευκέ ιππότη. Και δεν κοροϊδεύουμε. Λέμε ότι έχει προβλήμα πέραν αυτού που προκλήθηκε από το δυστύχημα.

Δεν είναι σύμπτωση που μόνο στην Ελλάδα και μόνο μια ισχνή μειοψηφία επιζώντων/εμπλεκομένων σε δυστυχήματα, αποφασίζει να έχει τέτοιες αντιδράσεις.
Χασικλού ειναι οκ, δεν θα ειναι και ο ορισμός της υπέρτατης πνευματικής διαύγειας, αλλά όσοι της επιτίθενται όχι κυρίως για αυτά που δικαίως ή αδίκως λέει, αλλά επειδή τα λέει με έντονο κραγιόν και αηλάηνερ, έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 22 Ιουν 2023, 12:27

vantono έγραψε:
georgebi έγραψε:

Δεν θα διαφωνήσω σ αυτα που έγραψες :smt018

ούτε στο οτι θα έχει ο καιρός γυρίσματα και για μας :102:
ούτε στο οτι τρέχουμε μόνοι μας λόγω της πλήρους ανικανότητας των ζαιων :102:

Αλλά αυτό που αντιτίθεται σ αυτο που έγραψα για την σιχαμερή εκμετάλλευση που κάνει ο συριζα σε μια εμφανώς προβληματική κοπέλα, μπας και μαζέψει κανα ψηφαλακι; :p2:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 22 Ιουν 2023, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 22 Ιουν 2023, 12:35

sys3x έγραψε:
22 Ιουν 2023, 12:12
Πτολεμαίος έγραψε:
sys3x έγραψε:
22 Ιουν 2023, 02:35

Μαν, απομαγνητοφώνηση είναι.
Πες απλά είπα μια χοντρομαλακία ακόμη και πάμε παρακάτω, ναι;
Οχι.

Την έκοψα για να δεις ότι αυτό που είχα γράψει ήταν σωστό. Εσυ μου είπες για την απομαγνητοφωνηση.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 22 Ιουν 2023, 12:40

Αποτροπιασμενος και ο Βαξεβανης :o
Άραγε προλαβαίνουμε να χώσουμε και την Ευδοκια σε κανα ψηφοδέλτιο; :p2:
Όλο και κάτι θα μαζεύαμε :roll:

Εικόνα
https://www.koutipandoras.gr/article/ap ... aki-video/
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 22 Ιουν 2023, 12:42

Πτολεμαίος έγραψε:
22 Ιουν 2023, 12:35
sys3x έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:

Οχι.

Την έκοψα για να δεις ότι αυτό που είχα γράψει ήταν σωστό. Εσυ μου είπες για την απομαγνητοφωνηση.
Ε γιατί να σου πω, απομαγνητοφώνηση είναι το μισό σκρήνσο.
Τεσπά, κοιτάς το δάχτυλο, έχεις χαμένη την ουσία και δεν παραδέχεσαι κιόλα.
Είσαι μια συγκεκριμένη κατηγορία όρθιου δίποδου δηλαδή, συνέχισε να επιμένεις στη μαλακία που σε δέρνει, δεν είσαι ικανός και για κάτι διαφορετικό, τι να σε κάνω, και να ήθελα δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 22 Ιουν 2023, 12:47

vantono έγραψε:

Μισο λεπτακι ρε κομμουνι,να καταλαβω κατι : δεν εχουμε αντιπαλο λες και οντως ετσι ειναι.
Το οτι δεν ειμαστε τιποτα σουπερ ουαου,ποιος το κρινει ; Ο ανυπαρκτος αντιπαλος ;
Δηλαδη να πει οτι δεν ειμαστε τιποτα σουπερ ουαου καποιος σοβαρος (η ΕΕ,καποιος οικος αξιολογησης κλπ) να το καταλαβω και πιθανοτατα ετσι να ειναι γιατι κανεις δεν ειναι τελειος.
Αλλα εσενα ρε φιλε,που στον 21 πρωτο αιωνα δηλωνεις κομμουνιστης,γιατι να μην σε γραψω στα παπαργια μου ; Τι εχεις να επιδειξεις ; Το οτι ετρωγες μαρουλια δημοσιως επι Τσερνομπιλ ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 22 Ιουν 2023, 12:50

Γω παντως δεν καταλαβαινω.Τι ακριβως επρεπε να γινει ; Να την αφησουν να παει κατω απο τον Μητσοτακη και να τον αρχισει στα μπινελικια ;

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 22 Ιουν 2023, 12:54

sys3x έγραψε:
22 Ιουν 2023, 12:42
Πτολεμαίος έγραψε:
22 Ιουν 2023, 12:35
sys3x έγραψε:

Ε γιατί να σου πω, απομαγνητοφώνηση είναι το μισό σκρήνσο.
Τεσπά, κοιτάς το δάχτυλο, έχεις χαμένη την ουσία και δεν παραδέχεσαι κιόλα.
Είσαι μια συγκεκριμένη κατηγορία όρθιου δίποδου δηλαδή, συνέχισε να επιμένεις στη μαλακία που σε δέρνει, δεν είσαι ικανός και για κάτι διαφορετικό, τι να σε κάνω, και να ήθελα δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Ρε ναρκομανή, έγραψα ένα κωμικό ποστ για την συνήθεια των αριστερατζων να επαναλαμβανουν με μελό τρόπο κάποιες προτάσεις (μάλιστα είχα ανοίξει και σχετικό νήμα γι'αυτην την ηλιθια πρακτική).

Μου λες ότι "είναι απομαγνητοφωνηση".
Και σου λέω άσε την απομαγνητοφωνηση, αυτά που είπε η κοπέλα δηλαδή και κοίτα το γραπτό της αρετής αθανασιου.

Ρε πουστη μου σε Πόκεμον μιλάω;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 22 Ιουν 2023, 12:58

under έγραψε:
22 Ιουν 2023, 12:47
vantono έγραψε:

Μισο λεπτακι ρε κομμουνι,να καταλαβω κατι : δεν εχουμε αντιπαλο λες και οντως ετσι ειναι.
Το οτι δεν ειμαστε τιποτα σουπερ ουαου,ποιος το κρινει ; Ο ανυπαρκτος αντιπαλος ;
Δηλαδη να πει οτι δεν ειμαστε τιποτα σουπερ ουαου καποιος σοβαρος (η ΕΕ,καποιος οικος αξιολογησης κλπ) να το καταλαβω και πιθανοτατα ετσι να ειναι γιατι κανεις δεν ειναι τελειος.
Αλλα εσενα ρε φιλε,που στον 21 πρωτο αιωνα δηλωνεις κομμουνιστης,γιατι να μην σε γραψω στα παπαργια μου ; Τι εχεις να επιδειξεις ; Το οτι ετρωγες μαρουλια δημοσιως επι Τσερνομπιλ ;
Το ότι δεν ειστε τίποτα σουπερ ουάου, το κρίνω εγώ που είμαι σούπερ ουάου. Και δεν ειχα γεννηθεί καν επί Τσερνομπιλ.
Και στα παπάρια σου να με γράψεις εννοείται, να είμαστε και 1-1 (εγώ σε εχω ήδη).
Κατά τ'αλλα ναι, ειστε απλά ο μονόφθαλμος που βασιλεύει στους τυφλούς, και επειδή βασιλεύει τους το παίζει και σνάιπερ.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 22 Ιουν 2023, 13:02

vantono έγραψε:
22 Ιουν 2023, 12:58
under έγραψε:
22 Ιουν 2023, 12:47
vantono έγραψε:

Το ότι δεν ειστε τίποτα σουπερ ουάου, το κρίνω εγώ που είμαι σούπερ ουάου. Και δεν ειχα γεννηθεί καν επί Τσερνομπιλ.
Και στα παπάρια σου να με γράψεις εννοείται, να είμαστε και 1-1 (εγώ σε εχω ήδη).
Κατά τ'αλλα ναι, ειστε απλά ο μονόφθαλμος που βασιλεύει στους τυφλούς, και επειδή βασιλεύει τους το παίζει και σνάιπερ.
Φιλε,ενας ανωνυμος μαλακακος εισαι και μαλιστα με σοβαρο προβλημα αντιληψης του κοσμου αφου δηλωνεις κομμουνιστης το 2023.
Αρα η κριση σου ειναι γτπ.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 22 Ιουν 2023, 13:04

under έγραψε:
22 Ιουν 2023, 12:50
Γω παντως δεν καταλαβαινω.Τι ακριβως επρεπε να γινει ; Να την αφησουν να παει κατω απο τον Μητσοτακη και να τον αρχισει στα μπινελικια ;
Καλώς την απομάκρυναν. Από τα video της φαίνεται άτομο που μπορεί να είναι κάπως ασταθές και να κάνει οτιδήποτε. Μπορεί και να μην είναι και να προσποιείται, ή να τις αρέσει ή έκθεση και η δημοσιότητα αλλά τρέχα γύρευε τι έχει ο καθένας στο μυαλό του. Οπότε έπρεπε να απομακρυνθεί.

Ωστόσο για το πέσιμο που δέχεται τώρα ισχύει αυτό που έγραψε ο foscilis. Είναι κάπως άνανδρο να τα βάζεις με επιζήσαντα πολύνεκρου δυστυχήματος. Απλά αφήστε την ησυχία της.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών