Πασιφάη έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 13:29
1. Ο Τεμπονέρας δεν ήταν Σαολίν απ'το Θιβέτ, ούτε μοναχός απ'το Κατμαντού. Πήγε να προστατεύσει την κατάληψη. Μήπως έγινες αίφνης Πατρινός και γνωρίζεις καλλίτερα; Έλα μανα μου.
2. Αν σε ενοχλούν οι ιδεοληψίες, προτείνω μια καλή ανάγνωση στις δικές σου δημοσιεύσεις, απ'την περίοδο πριν τις εκλογές, μετά τις εκλογές και μετά την δολοφονία 57 ανθρώπων στα Τεμπη. Οπότε έχω την αίσθηση πως δεν σε παίρνει να κατηγορείς άλλους.
3. Σου λέω με πάσα βεβαιότητα, μιας και ήμουν παρούσα,πως τα γάμησαν όλα για να σπάσουν τις καταλήψεις. Στ'αρχιδια τους, αν υπήρχε νεκρος. Με διαψεύδεις και δεν το πήρα χαμπάρι;
Α, μάλιστα. Τα Τέμπη δεν ήσαν δολοφονία καραμπινάτη; Άσε με ρε Όττο, για όνομα της ηθικής, ποιανού θεού.
Σε παρακαλώ, δεν θα κουνάς δάκτυλο με βεβαιότητα. Απλά επειδή υποστηρίζεις μια παράταξη. Απλά δεν το δέχομαι. Βγάλε τις παρωπίδες, να συζητήσουμε.
Οι τσαμπουκάδες γίνονται δεκτοί, μόνον απ'όποιον μας εξυπηρετεί; Οι άλλοι είναι μουνιά, που πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά;
Τα έχουμε κάνει σκατά με τις παραθέσεις.
Όχι δεν ήταν δολοφονία τα Τέμπη, εκτός και αν αποδειχτεί ότι ο σταθμαρχης με δόλο άφησε τα τρένα να τρακαρουν.
Δεν έχω παρωπίδες. Όχι όσο νομίζεις τουλάχιστον. Οι τσαμπουκαδες δεν είναι ποτέ δεκτοί.
Απλά όταν υπάρχουν από τη μια πλευρά θα υπάρξουν και απο την άλλη.
Το ότι η αριστερά στην Ελλάδα θέλει την εργολαβία, είναι δικό της πρόβλημα.