Ο ίδιος το έχει παραδεχθεί ότι έχουν δημοσιευθεί άρθρα του στην ΕΩ. Τον κάνει αυτόν συντάκτη; Δεν ξέρω. Πάντως ο ιδιοκτήτης δεν είναι.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 15:19Αριστο θα έπαιρνα όρκο ότι είσαι συντάκτης της ελεύθερης ώρας,αν όχι ο ιδιοκτήτης.
Ισχύει;
Έπεσε το δούλεμα της αρκούδας; Είναι ο Γιαννόπουλος λογαριασμός της Βlue Team και όχι άνθρωπος;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Έπεσε το δούλεμα της αρκούδας; Είναι ο Γιαννόπουλος λογαριασμός της Βlue Team και όχι άνθρωπος;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Re: Έπεσε το δούλεμα της αρκούδας; Είναι ο Γιαννόπουλος λογαριασμός της Βlue Team και όχι άνθρωπος;
Kαλη ανασταση σε ολους. 
Πως καναν πασχαλινη ανακωχη Ρωσοι και Ουκρανοι;
Ας κανουμε κι εμεις.
.

Πως καναν πασχαλινη ανακωχη Ρωσοι και Ουκρανοι;
Ας κανουμε κι εμεις.

.
ΝΔ. Ποιος ειμαι εγώ για να πω σε έναν λαό τι θα κάνει, αν θα ψηφίσει τον δήμιο του ή όχι.gassim έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 18:34Εσύ ανήκεις σε κάποιου είδους πνευματική ελίτ μάλλον που όλα αυτά τα αντιλαμβάνεσαι αλλά δεν μας λες τι ψηφίζεις να το ψηφίσουμε κι εμείς.Polaris3 έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 17:34Στα λόγια μου έρχεσαι. Για αυτό τον λόγο η Ελλάδα πάει κατά διαόλου. Είναι ένας πληθυσμός ο οποίος δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς κάνει η πολιτική και οικονομική εξουσία.GoBzi έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 17:15
Γω που δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΝΔ και ούτε πρόκειται θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Η ΝΔ πήρε 41%, δεν είναι ένας και δυο αυτοί που τα πιστεύουν. Στην τελική άλλοι πιστεύουν αυτά που λέει ο Βελόπουλος η ακόμη χειρότερα κάποιοι πίστευαν ότι ο Τσίπρας θα σκίσει τα μνημόνια με έναν νόμο, δεν είναι αυτοί πυροβολημένοι και είναι οι Νεοδημοκρατες;
Ας πληρώσουν τις συνέπειες τώρα. Οι νέοι φεύγουν, δεν κάνουν παιδιά. Σε κάποια χρόνια οι Έλληνες θα έχουν εξαφανιστεί.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
@team_Γιαννης Γιαννοπουλος
Ευχες απο ολη την ομαδα.
ΓΓ1-Εύχομαι το φως της Ανάστασης να γεμίσει την καρδιά σας με αγάπη, γαλήνη και χαρά. Να έχετε ένα Πάσχα γεμάτο όμορφες στιγμές και ζεστές αγκαλιές!
ΓΓ2-Εύχομαι το άρωμα από φρεσκοψημένα τσουρέκια να γεμίσει το σπίτι σας, όπως η αγάπη γεμίζει την καρδιά σας αυτές τις άγιες μέρες. Να έχετε ένα Πάσχα γλυκό, ζεστό και γεμάτο όμορφες στιγμές με όσους αγαπατε!
ΓΓ3-Εύχομαι η ελπίδα και η αγάπη να φωτίζουν πάντα τη ζωή σσας, όπως οι λαμπάδες τη νύχτα της Ανάστασης. Να περάσετε υπέροχα με τους αγαπημένους σας!
ΓΓ4-Να είναι αυτές οι άγιες μέρες γεμάτες ευτυχία, υγεία και οικογενειακή θαλπωρή. Η Ανάσταση να φέρει ειρήνη και αισιοδοξία σε κάθε στιγμή της ζωής σας!
ΓΓ5-Εύχομαι η αγάπη, η ζεστασιά και η το φως να συνοδεύουν εσας και την οικογένειά σας σήμερα και πάντα.
ΓΓ6-Εύχομαι το φως της Ανάστασης να γεμίσει την καρδιά σας με αγάπη και γαλήνη.
ΓΓ7-Εύχομαι αυτό το Πάσχα να είναι γεμάτο ελπίδα και αναγέννηση. Μακάρι κάθε νέα αρχή στη ζωή σας να είναι γεμάτη φως, χαρά και επιτυχίες.
ΓΓ8-Όπως τα πασχαλινά αυγά συμβολίζουν τη νέα ζωή, εύχομαι το φετινό Πάσχα να σας φέρει νέες ελπίδες, χαρές και ευτυχία! Να τσουγκρίσετε το πιο δυνατό αυγό και να έχετε υγεία, αγάπη και φως στη ζωή σας!
ΓΓ9-Αγαπημένο μου πχορουμ , είστε το πιο πολύτιμο δώρο στη ζωή μου, και εύχομαι το Πάσχα αυτό να μας φέρει ακόμα πιο κοντά. Να έχουμε υγεία, ευτυχία και ατέλειωτες όμορφες στιγμές μαζί!
ΓΓ10-Εύχομαι το Πάσχα να σας φέρει όλα όσα επιθυμείτε, να φωτίσει την ψυχή σας και να σας χαρίσει στιγμές γεμάτες χαμόγελα και ζεστασιά.
ΓΓ11-Σας εύχομαι να ζήσετε με αγάπη την ωραιότερη γιορτή του χρόνου.
Ευχες απο ολη την ομαδα.
ΓΓ1-Εύχομαι το φως της Ανάστασης να γεμίσει την καρδιά σας με αγάπη, γαλήνη και χαρά. Να έχετε ένα Πάσχα γεμάτο όμορφες στιγμές και ζεστές αγκαλιές!
ΓΓ2-Εύχομαι το άρωμα από φρεσκοψημένα τσουρέκια να γεμίσει το σπίτι σας, όπως η αγάπη γεμίζει την καρδιά σας αυτές τις άγιες μέρες. Να έχετε ένα Πάσχα γλυκό, ζεστό και γεμάτο όμορφες στιγμές με όσους αγαπατε!
ΓΓ3-Εύχομαι η ελπίδα και η αγάπη να φωτίζουν πάντα τη ζωή σσας, όπως οι λαμπάδες τη νύχτα της Ανάστασης. Να περάσετε υπέροχα με τους αγαπημένους σας!
ΓΓ4-Να είναι αυτές οι άγιες μέρες γεμάτες ευτυχία, υγεία και οικογενειακή θαλπωρή. Η Ανάσταση να φέρει ειρήνη και αισιοδοξία σε κάθε στιγμή της ζωής σας!
ΓΓ5-Εύχομαι η αγάπη, η ζεστασιά και η το φως να συνοδεύουν εσας και την οικογένειά σας σήμερα και πάντα.
ΓΓ6-Εύχομαι το φως της Ανάστασης να γεμίσει την καρδιά σας με αγάπη και γαλήνη.
ΓΓ7-Εύχομαι αυτό το Πάσχα να είναι γεμάτο ελπίδα και αναγέννηση. Μακάρι κάθε νέα αρχή στη ζωή σας να είναι γεμάτη φως, χαρά και επιτυχίες.
ΓΓ8-Όπως τα πασχαλινά αυγά συμβολίζουν τη νέα ζωή, εύχομαι το φετινό Πάσχα να σας φέρει νέες ελπίδες, χαρές και ευτυχία! Να τσουγκρίσετε το πιο δυνατό αυγό και να έχετε υγεία, αγάπη και φως στη ζωή σας!
ΓΓ9-Αγαπημένο μου πχορουμ , είστε το πιο πολύτιμο δώρο στη ζωή μου, και εύχομαι το Πάσχα αυτό να μας φέρει ακόμα πιο κοντά. Να έχουμε υγεία, ευτυχία και ατέλειωτες όμορφες στιγμές μαζί!
ΓΓ10-Εύχομαι το Πάσχα να σας φέρει όλα όσα επιθυμείτε, να φωτίσει την ψυχή σας και να σας χαρίσει στιγμές γεμάτες χαμόγελα και ζεστασιά.
ΓΓ11-Σας εύχομαι να ζήσετε με αγάπη την ωραιότερη γιορτή του χρόνου.
- omg kai 3 lol
το φαινομενο "Μητσοτακης ή χαος" δεν ειναι ενα αποκλειστικα ελληνικο πρωτογνωρο φαινομενο, η πολιτικη μονοκαλλιεργεια ανευ αντιπαλου επικρατει στα βαλκανια εδω και δεκαετιες:
- Αλβανια: Edi Rama απο το 2013
- Βουλγαρια: Borisov 4 συνεχομενες 4ετιες
- Σκοπια: Γκρουεφσκι-Ζαεφ 15+ χρονια το ιδιο κομμα
- Μαυροβουνιο: Ντουκανοβιτς απο το 1998!
- Σερβια: ιδιο κομμα απο το 2012
- Κροατια επισης απο το 2016
οποτε να εξοπλιζεσαι με υπομονη για πολυχρονο πηξιμο...
οσο για τον Γιαννοπουλο οι διαμαχες του με τον Ελληγενη ειναι επικες, και δε νομιζω ενα μποτακι να ασχολιοταν τοσο πολυ με εναν απλο χρηστη που δεν ειναι κομματοσκυλο
omg kai 3 lol έγραψε: ↑20 Απρ 2025, 18:56
οσο για τον Γιαννοπουλο οι διαμαχες του με τον Ελληγενη ειναι επικες, και δε νομιζω ενα μποτακι να ασχολιοταν τοσο πολυ με εναν απλο χρηστη που δεν ειναι κομματοσκυλο
Ο Γιαννοπουλος γραφτηκε στο πχορουμ την περιοδο περιπου που δημιουργηθηκε η Ομαδα Αληθειας και αλλαξε τη πχορουμικη ιστορια ακολουθωντας δυο τακτικες της Ομαδας Αληθειας...
α) ξεκινησε δολοφονιες χαρακτηρα των πολιτικων του αντιπαλων
β) εκανε εκτεταμενο σερτς να εντοπισει την παραμικρη αντιφαση η κωλοτουμπα σε σχεση με παλιοτερες δημοσιευσεις τους.
Αυτα ΔΕΝ γινοντουσαν πριν ερθει ο Γιαννοπουλος και αλλαξαν το επιπεδο του πχορουμ, παλια οι συζητησεις ειχαν πολιτικο περιεχομενο, στη Γιαννοπουλεια περιοδο για να ξεκινησει συζητηση σε πχορουμ πρεπει ο νηματοθετης να απολογηθει πρωτα στο ΓΓ και στην παρεα του αν πριν 500 χρονια ελεγε κατι διαφορετικο.
Σε συνδυασμο με οτι τον ΓΓ δεν τον εχει δει κανενας ποτε και οτι ολες οι προσωπικες του ιστοριες φαινονται τυπου Μυνχαουζεν, πολλες συμπτωσεις μαζευονται.
.
- omg kai 3 lol
Αρίστος έγραψε: ↑21 Απρ 2025, 11:13omg kai 3 lol έγραψε: ↑20 Απρ 2025, 18:56
Ο Γιαννοπουλος γραφτηκε στο πχορουμ την περιοδο περιπου που δημιουργηθηκε η Ομαδα Αληθειας και αλλαξε τη πχορουμικη ιστορια ακολουθωντας δυο τακτικες της Ομαδας Αληθειας...
α) ξεκινησε δολοφονιες χαρακτηρα των πολιτικων του αντιπαλων
β) εκανε εκτεταμενο σερτς να εντοπισει την παραμικρη αντιφαση η κωλοτουμπα σε σχεση με παλιοτερες δημοσιευσεις τους.
Αυτα ΔΕΝ γινοντουσαν πριν ερθει ο Γιαννοπουλος και αλλαξαν το επιπεδο του πχορουμ, παλια οι συζητησεις ειχαν πολιτικο περιεχομενο, στη Γιαννοπουλεια περιοδο για να ξεκινησει συζητηση σε πχορουμ πρεπει ο νηματοθετης να απολογηθει πρωτα στο ΓΓ και στην παρεα του αν πριν 500 χρονια ελεγε κατι διαφορετικο.
Σε συνδυασμο με οτι τον ΓΓ δεν τον εχει δει κανενας ποτε και οτι ολες οι προσωπικες του ιστοριες φαινονται τυπου Μυνχαουζεν, πολλες συμπτωσεις μαζευονται.
.
για να τα παρατηρεις και να τα σημειωνεις κι εσυ ολα αυτα ειναι σα να παραδεχεσαι οτι εχετε βιους παραλληλους..
κι εσυ ουκ ολιγες φορες εχεις χρησιμοποιησει το φορουμακι για να προπαγανδισεις συγκεκριμενη γραμμη και να διαφημισεις τα αρθρα σου ειτε με αποσπασματα απο αυτα ειτε με direct links ειτε με συγκεκριμενη φρασεολογια που παραπεμπει σε αυτα.. οποτε στου κρεμασμενου το σπιτι καλυτερα να μη μιλανε για σχοινι..
τα φορουμ και το ιντερνετ γενικοτερα ειναι τοπος ανταλλαγης ιδεων και αποψεων απο ανθρωπους ανεξαρτητως ταξης, μορφωσης, γεωγραφικης περιοχης που υπο κανονικες συνθηκες δε θα διασταυρωνονταν ποτε, απο κει και περα αν μια μικρη μεριδα γουσταρει και τα ασμπετα ειναι η εξαιρεση οχι ο κανονας
Με συγχωρεις αλλα εμενα με εχει γνωρισει απο κοντα το μισο πχορουμ και δεν κανω δολοφονιες χαρακτηρα, ουτε καθομαι να ψαχνω τι ειπε καποιος πριν 500 χρονια, προσπαθω να κανω πολιτικη συζητηση με βαση τι μου λεει ο αλλος σημερα.
Τωρα αυτα που λες οτι χρησιμοποιω το πχορουμ για διαφημιση μαλλον το αντιθετο γινεται. Οι ωρες που απασχολουμαι στο πχορουμ μου κοβουν ωρες που θα μπορουσα να κανω εκατονταπλασια διαφημιση στα σοσιαλ, τα οποια περεπιπτοντως εχω κοψει απο το 2021. Το πχορουμ ειναι λοιπον για μενα ζημια και οχι κερδος, απλα εχω αναμνησεις, ξερω τον κοσμο και μαλλον περναω καλα.
.
Τωρα αυτα που λες οτι χρησιμοποιω το πχορουμ για διαφημιση μαλλον το αντιθετο γινεται. Οι ωρες που απασχολουμαι στο πχορουμ μου κοβουν ωρες που θα μπορουσα να κανω εκατονταπλασια διαφημιση στα σοσιαλ, τα οποια περεπιπτοντως εχω κοψει απο το 2021. Το πχορουμ ειναι λοιπον για μενα ζημια και οχι κερδος, απλα εχω αναμνησεις, ξερω τον κοσμο και μαλλον περναω καλα.
.
- omg kai 3 lol
αυτο το κατα πως "περναω καλα" ειναι σχετικο για τον καθενα και θα επρεπε ηδη να το γνωριζεις καλα..
Επιπλέον έχει αλλάξει και τη σεξουαλική ζωή των αρκούδων, και μαζί πλέον έχουν ανακαλύψει νέα μονοπάτια ηδονής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το dream team της ρήξης του 2015
από Philip Mortimer » 21 Ιουν 2023, 23:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Ιουν 2023, 11:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδρυτικη διακηρυξη νεας δημοκρατιας. το γελιο της αρκουδας
από πήζον bot » 14 Μαρ 2025, 00:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 512 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa