Φίλε πρέπει να σου πω ότι ο κορέκτορας σου άλλαξε τη φράση "ΕΠΟΠ επιλοχίας Τσιλιγκερίδης από τη Μακρακώμη" με τη φράση "Ευρωπαϊκή Ένωση".Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με τον πιο επίσημο τρόπο πλέον, έχει χάσει κάθε ιδεολογική αναφορά με το παρελθόν και τον πολιτισμό της. Όχι μόνο δεν αντέδρασε στον συστηματικό βιασμό της Ιστορίας, της Γλωσσολογίας, της Αρχαιολογίας και άλλων επιστημών σε σχέση με τη Μακεδονία,
Ευλογημένη ΕΕ
Re: Ευλογημένη ΕΕ
- hellegennes
Πέρα από μαλακίες επί προσωπικού, κανένα αντεπιχείρημα θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάζαμε καμμιά φορά. Βέβαια πουλάω φθηνότερα από τις πολυεθνικές, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 13:13Ναι, καταραμενη ΕΕ που εμπασες πολυεθνικες στην χωρα και δεν μπορουνε τα μπακαλικα να πουλανε την 1 εξαδα νερο 5€...hellegennes έγραψε: ↑26 Ιαν 2019, 23:46Ακριβώς αυτά για τα οποία βροντάω πόρτες.Τρίκαλος έγραψε: ↑26 Ιαν 2019, 19:16Όσο για τους εδώ υποστηρικτές της, πιο σημαντική είναι η αντιπαράθεση με οπαδικά συνθήματα, για την αλλαγή της ώρας και για το εάν το βιογραφικό του Νταισεμπλουμ ήταν αληθές ή όχι. Καμία κριτική σκέψη, καμία αγωνία για το μέλλον της, παρά μόνο τυφλή υπερασπιστική γραμμή τύπου Τσουκαλά, σε όσους έκφραζαν και εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για το που πάει το καράβι και ποιος είναι ο καπετάνιος.
Για αυτό λοιπόν, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ αγαπημένη ΕΕ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Ίσως δεν θες να καταλάβεις για να το εκφράζεις έτσι. Εγώ λέω ότι όποιος αμφισβητεί τα θεμέλια δεν κάνει κριτική στο σπίτι, θέλει απλά να γκρεμίσει το σπίτι.Cloud87 έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 13:11Δηλαδή είσαι της άποψης πως η Ευρωπαική Ενωση ήρθε για να μείνει. Και αντίλογος δεν θα πρέπει να υφίσταται.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 13:05Δηλαδή εσένα σου φαίνεται λογικό να συναντάς ανθρώπους που λένε "εγώ Έλληνας πατριώτης είμαι, αλλά δεν μ' αρέσουν οι πολιτικές που ακολουθούνται, λέω να τη διαλύσουμε". Σου έχει τύχει και λες ντάξει μωρέ, κριτική στο σπίτι τους κάνουνε.
Δεκτό, εμένα πάλι δε μου έχει τύχει και θεωρώ ότι όποιος κάνει κριτική έχει κάτι να πει επί των ζητημάτων, όχι για το αν όλη η οντότητα για την οποία μιλάει είναι "καλή" ή "κακή".

Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι μπροστά στα όποια πιστεύω σου τα δημοκρατικά σου αντανακλαστικά είναι μάλλον μειωμένα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 13:19Ίσως δεν θες να καταλάβεις για να το εκφράζεις έτσι. Εγώ λέω ότι όποιος αμφισβητεί τα θεμέλια δεν κάνει κριτική στο σπίτι, θέλει απλά να γκρεμίσει το σπίτι.Cloud87 έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 13:11Δηλαδή είσαι της άποψης πως η Ευρωπαική Ενωση ήρθε για να μείνει. Και αντίλογος δεν θα πρέπει να υφίσταται.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 13:05
Δηλαδή εσένα σου φαίνεται λογικό να συναντάς ανθρώπους που λένε "εγώ Έλληνας πατριώτης είμαι, αλλά δεν μ' αρέσουν οι πολιτικές που ακολουθούνται, λέω να τη διαλύσουμε". Σου έχει τύχει και λες ντάξει μωρέ, κριτική στο σπίτι τους κάνουνε.
Δεκτό, εμένα πάλι δε μου έχει τύχει και θεωρώ ότι όποιος κάνει κριτική έχει κάτι να πει επί των ζητημάτων, όχι για το αν όλη η οντότητα για την οποία μιλάει είναι "καλή" ή "κακή".
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Dwarven Blacksmith
Δεκτό. Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέω, αλλά δεν θέλω να προσπαθήσω πάλι.

- hellegennes
Αυτό ακούγεται λογικοφανές, μέχρι να διαπιστώσει κανείς ότι δεν έχεις κάνει ποτέ κριτική. Αποφασίζεται να μπει επικεφαλής ενός οργάνου ο Καρανίκας; Παλαμάκια/ευλογημένη ΕΕ. Αποφασίζεται να αυξηθεί ο ΦΠΑ; Παλαμάκια/ευλογημένη ΕΕ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 13:19Ίσως δεν θες να καταλάβεις για να το εκφράζεις έτσι. Εγώ λέω ότι όποιος αμφισβητεί τα θεμέλια δεν κάνει κριτική στο σπίτι, θέλει απλά να γκρεμίσει το σπίτι.
Πέραν τούτου, η ΕΕ δεν είναι κράτος, είναι σύνολο συμφωνιών μεταξύ κρατών. Η ύπαρξή της στην σημερινή μορφή της δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη δυνατή. Χρειάζεται διαρθρωτικές αλλαγές που δυστυχώς δεν θα γίνουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι εννοείς; Ότι εκεί που λέει "γονείς" δεν έχουν κάποιον άλλον λεφτά όπως το 99% των CEO; Ναι δεν έχουν. Από την άλλη ο CEO με το CV του αφού είναι τόσο ικανός είναι ελεύθερος να πείσει κι αυτός τα όργανα που εκφράζουν μισό δις ευρωπαίων να του δώσουν μισθάρα. Ο Τραμπ ας πούμε κατάφερε κάτι αντίστοιχο.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 23:04συνέλθετε λίγο, με το σιβι της ρίκας ή του ηγέτη των κομψών μόνο σε ζαίικη αργομισθία ελπίζεις για >10Κ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 27 Ιαν 2019, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Δεν αντιλαμβάνεσαι την κριτική μου ως κριτική ακριβώς γιατί είναι επιτυχημένη και διαβάζεται ως έκφραση πολιτικής θέσης, όχι ως επίθεση.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 13:28Αυτό ακούγεται λογικοφανές, μέχρι να διαπιστώσει κανείς ότι δεν έχεις κάνει ποτέ κριτική. Αποφασίζεται να μπει επικεφαλής ενός οργάνου ο Καρανίκας; Παλαμάκια/ευλογημένη ΕΕ. Αποφασίζεται να αυξηθεί ο ΦΠΑ; Παλαμάκια/ευλογημένη ΕΕ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 13:19Ίσως δεν θες να καταλάβεις για να το εκφράζεις έτσι. Εγώ λέω ότι όποιος αμφισβητεί τα θεμέλια δεν κάνει κριτική στο σπίτι, θέλει απλά να γκρεμίσει το σπίτι.
Πέραν τούτου, η ΕΕ δεν είναι κράτος, είναι σύνολο συμφωνιών μεταξύ κρατών. Η ύπαρξή της στην σημερινή μορφή της δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη δυνατή. Χρειάζεται διαρθρωτικές αλλαγές που δυστυχώς δεν θα γίνουν.

- Οργισμένος
Εξαδα νερων μιτσικελι-μεταλλικο(μονιμη τιμη) 1,19€ στα λιντελ.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 13:16Πέρα από μαλακίες επί προσωπικού, κανένα αντεπιχείρημα θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάζαμε καμμιά φορά. Βέβαια πουλάω φθηνότερα από τις πολυεθνικές, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 13:13Ναι, καταραμενη ΕΕ που εμπασες πολυεθνικες στην χωρα και δεν μπορουνε τα μπακαλικα να πουλανε την 1 εξαδα νερο 5€...
Ακουω προσφορα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Όχι μόνο.Και μια άλλη προεκλογική εξαγγελία προσπάθησαν να τηρήσουν : να γεμίσουν την Ευρώπη με λαθρομετανάστες.Πάνω από ένα εκατομμύριο πέρασαν μέχρι που οι ακατανόμαστοι μετά από παρότρυνση των Κεντροευρωπαίων έκλεισαν τα σύνορα.Οργισμένος έγραψε: ↑26 Ιαν 2019, 19:44Eτσι ακριβως. Στο κατω κατω της γραφης η ονομασια των γειτονων ηταν το μοναδικο πραγμα που αληθως ειχαν υποσχεθει οι κυβερνωντες πολυ πριν ανελθουν στην εξουσια. Η μοναδικη αληθινη προεκλογικη τους εξαγγελια. Και οι οχιτζηδες τωρα κλαινε.talaipwros έγραψε: ↑26 Ιαν 2019, 19:31ναι, οι ελληνες δινουν αυτοδυναμια στο κομμα που παντοτε ηθελε ανεξαρτητο μακεδονικο κρατος, και φταιει η ΕΕ για αυτοΤρίκαλος έγραψε: ↑26 Ιαν 2019, 19:16Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με τον πιο επίσημο τρόπο πλέον, έχει χάσει κάθε ιδεολογική αναφορά με το παρελθόν και τον πολιτισμό της. Όχι μόνο δεν αντέδρασε στον συστηματικό βιασμό της Ιστορίας, της Γλωσσολογίας, της Αρχαιολογίας και άλλων επιστημών σε σχέση με τη Μακεδονία,αλλά πίεζε, επιζητούσε και τώρα γίνεται η νονά ενός νέου, ψεύτικου, έθνους. Καμία έκπληξη για όσους, πολλά χρόνια πριν, την έλεγαν Ευρωπαϊκή Εταιρεία.
Όσο για τους εδώ υποστηρικτές της, πιο σημαντική είναι η αντιπαράθεση με οπαδικά συνθήματα, για την αλλαγή της ώρας και για το εάν το βιογραφικό του Νταισεμπλουμ ήταν αληθές ή όχι. Καμία κριτική σκέψη, καμία αγωνία για το μέλλον της, παρά μόνο τυφλή υπερασπιστική γραμμή τύπου Τσουκαλά, σε όσους έκφραζαν και εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για το που πάει το καράβι και ποιος είναι ο καπετάνιος.
Για αυτό λοιπόν, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ αγαπημένη ΕΕ.
Μόλις οι συριζαίοι είδαν ότι έκλεισε η πόρτα της Ειδομένης τα χρειάστηκαν και φθάσαμε στο έπος της Μόριας.

- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αυτή ήταν μια επιτυχία της κυβέρνησης συριζανελ που θα μεινει στην ιστορία:
πέρασαν 1-1,5 πρόσφυγες και μετανάστες για τη βορεια ευρώπη που ειχε καλέσει η Μερκελ χωρίς να πάρει σχεδόν κανένας ειδηση.
Μονο όταν η Γερμανία διέταξε να σταματήσουν οι ροές, αυξήθηκε ο προσφυγικός πληθυσμός, αλλά και πάλι η κυβέρνηση κατόρθωσε να εξασφαλίσει καλά οικονομικά ανταλλάγματα τα οποία βοήθησαν την ανάπτυξη
πέρασαν 1-1,5 πρόσφυγες και μετανάστες για τη βορεια ευρώπη που ειχε καλέσει η Μερκελ χωρίς να πάρει σχεδόν κανένας ειδηση.
Μονο όταν η Γερμανία διέταξε να σταματήσουν οι ροές, αυξήθηκε ο προσφυγικός πληθυσμός, αλλά και πάλι η κυβέρνηση κατόρθωσε να εξασφαλίσει καλά οικονομικά ανταλλάγματα τα οποία βοήθησαν την ανάπτυξη
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Η Θάτσερ με την επάρατη ιδεολογία, επικαλέστηκε θέμα Δημοκρατίας για την ΕΕ. Φανταστείτε τι είναι η ΕΕ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
dna replication έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 18:04αυτή ήταν μια επιτυχία της κυβέρνησης συριζανελ που θα μεινει στην ιστορία:

Αυτό το πράγμα που βλέπετε και διαβάζετε είναι η αριστερά. Αυτό ακριβώς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης