O πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει στα χέρια του το ισχυρότερο επικοινωνιακό εργαλείο που έχει οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος στη γη.
Προεδρική συνέντευξη τύπου λέγεται και έχει τη μεγαλύτερη κάλυψη από οποιοδήποτε γεγονός.
Μη τον ακολουθείς στην γελοιοποίηση λέγοντας ότι φιμώνεται επειδή του έκλεισαν το τουίτερ
Αλλου παίζεται το παιχνίδι φίλε μου
και αλλιώς.
Δεν θυμάσαι πως διακόψανε τη συνέντευξη τύπου στον αέρα, γιατί έτσι?
Πώς δεν θυμάμαι!
Τον διέκοψαν στον αέρα διότι έκανε συνεχώς αστήρικτες καταγγελίες για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος (οι οποίες άλλωστε στην πορεία κατέρρευσαν στα δικαστήρια)
Αρα πολύ καλά έκαναν. Αυτός δεν έχει συναίσθηση του θεσμικού του ρόλου
Καλυπτόμενα πίσω απο τέτοια επιχειρήματα, κομμουνστικά καθεστώτα εφάρμοζαν και εφαμρόζουν (όσα εξακολουθούν να υπάρχουν) επι δεκαετίες άγρια καταστολή.
Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την προπαγάνδα - άλλοθι πραξικοπηματιών και δικτατόρων.
O πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει στα χέρια του το ισχυρότερο επικοινωνιακό εργαλείο που έχει οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος στη γη.
Προεδρική συνέντευξη τύπου λέγεται και έχει τη μεγαλύτερη κάλυψη από οποιοδήποτε γεγονός.
Μη τον ακολουθείς στην γελοιοποίηση λέγοντας ότι φιμώνεται επειδή του έκλεισαν το τουίτερ
Αλλου παίζεται το παιχνίδι φίλε μου
και αλλιώς.
Πώς δεν θυμάμαι!
Τον διέκοψαν στον αέρα διότι έκανε συνεχώς αστήρικτες καταγγελίες για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος (οι οποίες άλλωστε στην πορεία κατέρρευσαν στα δικαστήρια)
Πολυ καλα έκαναν, γιατί στην πορεία...
Επικίνδυνα μονοπάτια αγαπητέ, μην αφήνεις τον αντιτραμπισμο σου να σε τυφλώνει
Πώς δεν θυμάμαι!
Και να σου πω και κάτι;
Δεν έχω την παραμικρή όρεξη να υπερασπιστώ, εγώ, την θεσμική υπόσταση της Αμερικανικής δημοκρατίας. Χέστηκα δηλαδή, πραγματικά.
Αλλά εάν ο Τραμ θέλει να συμπεριφέρεται ως προβοκάτορας, ως ένας θεσμικός γελωτοποιός, ας το πούμε ανοιχτά ρε αδερφέ. 'Ο τύπος τα βάζει με τους θεσμούς και τους γαμεί από τα μάτια. Μαγκιά του.'
Μην λέτε περί υπεράσπισης της δημοκρατίας και άλλες τέτοιες πίπες
επίσημη ανακοίνωση απο την αστυνομία του κογκρέσου
At approximately 9:30 p.m. this evening (January 7, 2021), United States Capitol Police Officer Brian D. Sicknick passed away due to injuries sustained while on-duty.
RIP.
O αγνός υπερασπιστής της ισχυρότερης Δημοκρατίας του πλανήτη, Officer Sicknick, θα ζει για πάντα στις καρδιές μας
Μελλοντικά και σε ανύποπτο χρόνο θα σε ρωτήσω πως λέγονταν ο άτυχος αστυνομικός και αλοίμονό σου κακομοίρη μου αν δεν θυμάσαι το όνομά του
κατά λάθος πέθανε, πιάστηκε ανάμεσα στην πόρτα και στην ασπίδα
Πώς δεν θυμάμαι!
Και να σου πω και κάτι;
Δεν έχω την παραμικρή όρεξη να υπερασπιστώ, εγώ, την θεσμική υπόσταση της Αμερικανικής δημοκρατίας. Χέστηκα δηλαδή, πραγματικά.
Αλλά εάν ο Τραμ θέλει να συμπεριφέρεται ως προβοκάτορας, ως ένας θεσμικός γελωτοποιός, ας το πούμε ανοιχτά ρε αδερφέ. 'Ο τύπος τα βάζει με τους θεσμούς και τους γαμεί από τα μάτια. Μαγκιά του.'
Μην λέτε περί υπεράσπισης της δημοκρατίας και άλλες τέτοιες πίπες
Άστο φίλε αυτοαναιρεθηκες στο επόμενο ποστ.
Το γεγονός με την μεγαλυτερη τηλεοπτική κάλυψη στον κόσμο, αλλά αν δεν συμφωνούμε σε κόβουμε.
Θα μου λύσετε όλοι σας μια απορία ;
Γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ για το τι συμβαίνει στην Αμερική και φανατιζομαστε σαν να είμαστε εμείς αμερικανοί πολίτες ;
Τα προβλήματα της Αμερικής αφορούν ολόκληρο τον κόσμο ;
Ότι υπάρχει ως κίνημα στην Αμερική γίνεται μόδα σε ολόκληρο τον κόσμο ;
Eννοείται.
Π.χ. ο τσαρλατάνος ψεκ ως potus κανονικοποίησε και φούντωσε τον ψεκασμό ανά τον πλανήτη. με τα δραματικά αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε.
αυτο.
Ποσοι αρχιψεκ δεν ειπαν οτι δεν υπαρχει κλιματικη αλλαγη "αφου το λεει και ο POTUS"
Έγραψε ο χρήστης, γνωστός και ως η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.