Ε ας τον βαλουν φυλακη εχει παρει το know how Η ΝΕΑ ΜΑΦΙΟΚΡΑΤΙΑ
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Δεν υπαρχει διαλογος με σενα, κανεις την δουλεια σου το σεβομαι και εχεις καταντησει ο κλοουν του θιασου
Νταξει δυσκολοι καιροι και μολις πεσει ο κουλης δεν εχει και ταμειο ανεργιας

SpoilerShow
- Otto Weininger
Θα του χρειαζόταν. Όχι μόνο επειδή λέει όσα λέει, αλλά επειδή είναι γιατρός και τα λέει. Καταλαβαίνω ότι οι ηλίθιοι είστε πρόσφορο έδαφος για εκμετάλλευση (οικονομική, πολιτική κλπ) αλλά όταν τίθεται θέμα υγείας μπαίνει στοπ. Τουλάχιστον ο Σώρρας εκμεταλλεύτηκε ηλίθιους για φράγκα, δεν έπαιξε με την υγεία τους.
Δηλαδή επειδή ο κάθε καργιόλης θέλει views/δημοσιότητα/μελλοντικές ψήφους/φράγκα, θα παίζει με την υγεία του καθενός;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Είμαι ρακοσυλλέκτης και δεν το σέβεσαι.
Συνεχίζεις να βρωμίζεις το φόρουμ σε κάθε ποστ σου.
Otto Weininger έγραψε: ↑12 Οκτ 2021, 23:30
Θα του χρειαζόταν. Όχι μόνο επειδή λέει όσα λέει, αλλά επειδή είναι γιατρός και τα λέει. Καταλαβαίνω ότι οι ηλίθιοι είστε πρόσφορο έδαφος για εκμετάλλευση (οικονομική, πολιτική κλπ) αλλά όταν τίθεται θέμα υγείας μπαίνει στοπ. Τουλάχιστον ο Σώρρας εκμεταλλεύτηκε ηλίθιους για φράγκα, δεν έπαιξε με την υγεία τους.
Δηλαδή επειδή ο κάθε καργιόλης θέλει views/δημοσιότητα/μελλοντικές ψήφους/φράγκα, θα παίζει με την υγεία του καθενός;
Ε ειδες που συμφωνουμε. Απαραδεκτοι.

SpoilerShow
- hellegennes
Όχι, είναι και άλλες ευπαθείς ομάδες.stergiosbik έγραψε: ↑12 Οκτ 2021, 19:04Έχεις δίκιο.hellegennes έγραψε: ↑11 Οκτ 2021, 23:12Εννοείς να μην παίρνουμε αναβολικά και 25.000 χημικά για να κάνουμε το σώμα μας αφύσικο, γαμώντας τον οργανισμό μας και κάνοντάς τον άκρως ευπαθή ακόμη και στο πιο αθώο βακτήριο;
Μόνο μποντιμπιλντεραδες έχουν αυτή την εξέλιξη της νόσου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επίσης στο 2:00 λεει οτι μολις πριν κολλήσει ειχε χειρουργηθεί απο θυρεοειδή.hellegennes έγραψε: ↑11 Οκτ 2021, 23:12Εννοείς να μην παίρνουμε αναβολικά και 25.000 χημικά για να κάνουμε το σώμα μας αφύσικο, γαμώντας τον οργανισμό μας και κάνοντάς τον άκρως ευπαθή ακόμη και στο πιο αθώο βακτήριο;
Και τρεχατε και τρεχατε

SpoilerShow
Μπολιάστηκα σήμερα το πρωί με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson. Με πονάει ελάχιστα το
αριστερό μου χέρι, επίσης σαν να πάει να με πιάσει πονοκέφαλος αλλά μπορεί να είναι
και ιδέα μου.
αριστερό μου χέρι, επίσης σαν να πάει να με πιάσει πονοκέφαλος αλλά μπορεί να είναι
και ιδέα μου.
Μεγαλύτερη η αύξηση των αντισωμάτων με ενισχυτική δόση με Moderna ή Pfizer σε εμβολιασμένους με Johnson & Johnson
Ενισχυτική δόση; Δεν το ήξερα ότι γίνεται αυτό. Έχει κάνει κανένας σας, εάν ναι πόσο καιρό αφήσατε από το πρώτο;
Otto Weininger έχεις καμιά ιδέα
Ενισχυτική δόση; Δεν το ήξερα ότι γίνεται αυτό. Έχει κάνει κανένας σας, εάν ναι πόσο καιρό αφήσατε από το πρώτο;

Otto Weininger έχεις καμιά ιδέα
-
αυτά είναι τα στάνταρντ συμπτώματα αλλά για ποιο λόγο επέλεξες το εμβόλιο με τα περισσότερα προβληματικα περιστατικά; Κάποιος σας τρώει ο κώλος σας
Το αστρα ζενεκα δεν ήταν αυτό; ΟυπςΔημοκράτης έγραψε: ↑15 Οκτ 2021, 16:08αυτά είναι τα στάνταρντ συμπτώματα αλλά για ποιο λόγο επέλεξες το εμβόλιο με τα περισσότερα προβληματικα περιστατικά; Κάποιος σας τρώει ο κώλος σας
-
αυτό είναι το αμέσως επόμενο. Το JJ είναι αυτό που έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν οι περισσότερες χώρεςNull έγραψε: ↑15 Οκτ 2021, 16:09Το αστρα ζενεκα δεν ήταν αυτό; ΟυπςΔημοκράτης έγραψε: ↑15 Οκτ 2021, 16:08αυτά είναι τα στάνταρντ συμπτώματα αλλά για ποιο λόγο επέλεξες το εμβόλιο με τα περισσότερα προβληματικα περιστατικά; Κάποιος σας τρώει ο κώλος σας
Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Οκτ 2021, 16:11αυτό είναι το αμέσως επόμενο. Το JJ είναι αυτό που έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν οι περισσότερες χώρεςNull έγραψε: ↑15 Οκτ 2021, 16:09Το αστρα ζενεκα δεν ήταν αυτό; ΟυπςΔημοκράτης έγραψε: ↑15 Οκτ 2021, 16:08
αυτά είναι τα στάνταρντ συμπτώματα αλλά για ποιο λόγο επέλεξες το εμβόλιο με τα περισσότερα προβληματικα περιστατικά; Κάποιος σας τρώει ο κώλος σας

Δεν έκανα σωστά την έρευνα μου. Τα κακά του σταρχιδισμού.
- hellegennes
Καλά, κλάιν. Δεν θα πάθεις τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
30 Ιούλ 2024, 18:44
-
- 0 Απαντήσεις
- 66 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
28 Απρ 2025, 20:11
-
-
Νέα δημοσίευση Εμβολιο εξαφανισε το καρκινο τραχηλου της μητρας
από talaipwros » 23 Ιαν 2024, 20:27 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 111 Απαντήσεις
- 4171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
09 Μαρ 2024, 07:42
-