Γιατί ΔΕΝ ψηφίζω Νέα Δημοκρατία
Re: Γιατί ΔΕΝ ψηφίζω Νέα Δημοκρατία
γιατι τετοια ξεφτιλα δεν εχουν δει ξανα τα ματακια μας
γιατι γι αυτη τη (ινσερτ βρισια υπερθετικη) εχει πεσει γραμμη να την ψηφισουν ολοι.
τοσο αθλιοι ειναι οι καραγκιοζηδες αυτοι
τοσο αθλιοι ειναι οι καραγκιοζηδες αυτοι
το "φωναζει ο κλεφτης " ειναι πια ξεπερασμενο
"φωναζει ο παιδεραστης" ειναι τα νεα ηθη της λαικης δεξιας παραταξης
"φωναζει ο παιδεραστης" ειναι τα νεα ηθη της λαικης δεξιας παραταξης
-
Επειδή είναι παλιάνθρωποι.
Σήμερα έκανα παρέα με κάτι παιδιά που με είπαν ότι θα ψηφίσουν συριζα αύριο, οκ κάνουμε γενικά παρέα όχι μόνο σήμερα, οκ έχω μερικούς φίλους ζαίους πάμε παρακάτω.
Είπα στον ένα "καλά ρε μαλάκα εβροεκλογές είναι σύριζα θα ψηφίσεις (;) ρίχτο στο βαρουφάκερ που είναι και ροκ σταρ και αναγνωρίσιμος και απ όλα εγώ σε αυτόν θα το ρίξω", τον έπεισα. Οπότε ρωτάω εγώ.
Πονάτε;

Είπα στον ένα "καλά ρε μαλάκα εβροεκλογές είναι σύριζα θα ψηφίσεις (;) ρίχτο στο βαρουφάκερ που είναι και ροκ σταρ και αναγνωρίσιμος και απ όλα εγώ σε αυτόν θα το ρίξω", τον έπεισα. Οπότε ρωτάω εγώ.
Πονάτε;

SpoilerShow
θα ψηφίσει το Κατερινάκι όμως, δεν επέμεινα, τουλάχιστον αυτό έχει πραγματικά προσόντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 26 Μάιος 2019, 04:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
κανεις δεν ειναι τελειοςsys3x έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 04:27Σήμερα έκανα παρέα με κάτι παιδιά που με είπαν ότι θα ψηφίσουν συριζα αύριο, οκ κάνουμε γενικά παρέα όχι μόνο σήμερα, οκ έχω μερικούς φίλους ζαίους πάμε παρακάτω.
Πονάτε;
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Δε σε χάλασε που θα σας πάρει πόσες μονάδες ο βαρουφάκερ ε, μένει να δούμε πόσες, η χασούρα χασούρα όμως.pikey25 έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 04:29κανεις δεν ειναι τελεια.sys3x έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 04:27Σήμερα έκανα παρέα με κάτι παιδιά που με είπαν ότι θα ψηφίσουν συριζα αύριο, οκ κάνουμε γενικά παρέα όχι μόνο σήμερα, οκ έχω μερικούς φίλους ζαίους πάμε παρακάτω.
Πονάτε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
απο τον λαφαζανιξ - κωνσταντοπουλεξ τον προτιμωsys3x έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 04:37Δε σε χάλασε που θα σας πάρει πόσες μονάδες ο βαρουφάκερ ε, μένει να δούμε πόσες, η χασούρα χασούρα όμως.pikey25 έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 04:29κανεις δεν ειναι τελεια.sys3x έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 04:27Σήμερα έκανα παρέα με κάτι παιδιά που με είπαν ότι θα ψηφίσουν συριζα αύριο, οκ κάνουμε γενικά παρέα όχι μόνο σήμερα, οκ έχω μερικούς φίλους ζαίους πάμε παρακάτω.
Πονάτε;
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Εγώ το έριξα τελικά Βαρουφάκη, λόγω ευρωπαϊκού (και πρασινο-σοσιαλδημοκρατικου συνδιασμούς). Αλλά εχω φίλους κ γνωστούς απ' όλα, και αυγά κ σορα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Χρειάζεται και η αλητεία. Εγώ ανησυχώ γιά τρεις κολλητούς που έχουν γεμίσει τα φβ με γαμεί ο Αλέξης και πως θα τα μαζέψουν απόψε ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία
από άγνωστος γνωστός » 20 Μάιος 2023, 22:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
22 Μάιος 2023, 01:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζω Καρανικόλα δαγκωτό
από Μαδουραίος » 08 Ιουν 2024, 09:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 88 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος