Μιζες και Τσακαλωτος ;
Μιζες και Τσακαλωτος ;
Υπαρχει η καταγγελια οτι συνεργατης του Τσακαλωτου ζηταει μιζα απο επιχειρηματια.
Ουτε ο Τσακαλωτος ουτε ο συνεργατης του κανουν μηνυση στον επιχειρηματια.
Γιατι ;
Μηπως γιατι υπαρχουν ηχητικα που μονο λογω μηνυσης θα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ;
Ακομα και ο Τσοχατζοπουλος εκανε μηνυση σε οσους τον κατηγορουσαν για μιζες.
Αυτα τα αρπαχτικα του συριζα εχουν καποιο λογο να φοβουνται ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Υδράργυρος
Re: Μιζες και Τσακαλωτος ;
Τι τον περασες τον συριζα; ΝΔ τον περασες;
Μην κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια
Γιατι δεν κανουν μηνυση τα αρπαχτικα ;Υδράργυρος έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 13:28Τι τον περασες τον συριζα; ΝΔ τον περασες;
Γιατί βάλανε την Σπυράκη ; επειδή έχει την πειθώ ανάλογη του γοριλάνθρωπου Μπαξεβάνη ; αστείο κόμμα
Δεν έχει σοβαρά σκάνδαλα ο Σύριζα πλην του ενός τιτάνιου που ονομάζεται Τασία.
Δεν έχει σοβαρά σκάνδαλα ο Σύριζα πλην του ενός τιτάνιου που ονομάζεται Τασία.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Βεβαια αν υπηρχε αντιστοιχη καταγγελια για στελεχος της ΝΔ θα μας επρηζατε τον τσιοκο.
Τωρα δεν τρεχει τιποτα ε ;

Γιατί οι πολίτες καταλαβαίνουν πως όλα γίνονται γιά την ενθρόνιση του Μητσοτάκη του β'.under έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 13:30Γιατι δεν κανουν μηνυση τα αρπαχτικα ;Υδράργυρος έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 13:28Τι τον περασες τον συριζα; ΝΔ τον περασες;
Εγώ πάντως αν ήμανε Τσίπρας δεν θα καταδεχόμουν να ασχοληθώ με Σπυράκη.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αρα για να μην ενθρονιστει ο Μητσοτακης δικαιολογουνται οι μιζες του Τσακαλωτου

Είναι συμφυή η ΝΔ και τα σκάνδαλα, άλλο ένα δεν θα πρόσθετε κάτι.
Προσωπικώς δεν με αγγίζει θεματολογία μεταπολίτευσης, αν αναφέρεσαι σε στάση της ΧΑ με απογοητευει αν σχολίαζει κάθε κουτσουκέλα των τοξοτών
Θυμιζω οτι μιλαμε για μιζες συριζαιων που δεν κανουν καν μηνυση και ο πονος του Χρυσαυγιτη ειναι να μην κερδισει τις εκλογες η ΝΔ

Όχι, απλώς δεν τρέχει τίποτα, κάνει αστεία την ΝΔ που δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το μαφιόζικο παρελθόν και δεν θυμάμαι αν έχει ξεχρεώσει τα δάνεια της να προσπαθεί να μας προστατέψει από ερασιτέχνες.
Απλως δεν τρεχει τιποτα με τις μιζες του συριζα.Οπως δεν τρεχει τιποτα και με την τερατωδη ζημια εκατονταδων δις στην οικονομια απο τον συριζα.
Ο πονος του χρυσαυγιτη ειναι να μην κερδισει η ΝΔ.
Για οσους αναρωτιουνται ακομα τι ειναι και τι εξυπηρετει η ΧΑ.
Ρε συ με αδικείς, δεν καταλαβαίνεις πως είμαι ένας χρυσαυγίτης ελευθέρας βοσκής και όχι αντιπροσωπευτικό δείγμα ;
Τι μου τα φορτώνεις όλα αυτά ;
Δεν έχω πρόβλημα να βγεί η ΝΔ άλλωστε με Σύριζα θα συγκυβερνήσει, καλή ξεφτίλα θα είναι.
Με πληγώνει η συνέχιση της δυναστείας Δρακουμέλ και της μεταπολίτσευσης
- MiGiSukhoI
Η Σπυράκη που δήλωνε στο Γυμνάσιο Πλατυκάμπου που φοιτούσε ότι απέρριψε τον Μαρξ στα 12 της καθώς διάβασε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο. Μας πείσατε!
Ο εκπρόσωπος τύπου ο Μαρινάκης τι κάνει; Θα αφήσει τον Κούλη απροστάτευτο;
Ο εκπρόσωπος τύπου ο Μαρινάκης τι κάνει; Θα αφήσει τον Κούλη απροστάτευτο;
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Τι σου φορτωσα ; Χρυσαυγιτης λες οτι εισαι και οτι δεν εχεις προβλημα με τις μιζες του Τσακαλωτου αλλα με τις υποτιθεμενες μιζες της ΝΔ.Μπίστης έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 13:51Ρε συ με αδικείς, δεν καταλαβαίνεις πως είμαι ένας χρυσαυγίτης ελευθέρας βοσκής και όχι αντιπροσωπευτικό δείγμα ;
Τι μου τα φορτώνεις όλα αυτά ;
Δεν έχω πρόβλημα να βγεί η ΝΔ άλλωστε με Σύριζα θα συγκυβερνήσει, καλή ξεφτίλα θα είναι.
Με πληγώνει η συνέχιση της δυναστείας Δρακουμέλ και της μεταπολίτσευσης
Τι σου φορτωσα ;
Ένα ψευδομοντέλο ήταν αυτή.MiGiSukhoI έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 13:54Η Σπυράκη που δήλωνε στο Γυμνάσιο Πλατυκάμπου που φοιτούσε ότι απέρριψε τον Μαρξ στα 12 της καθώς διάβασε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο. Μας πείσατε!
Τον Μαρξ τον απορρίπτεις και λόγω πλήξης όχι μόνο επειδή ήταν αρχιψεύταρος.