Ώρα να βγαίνει το μπλε χρώμα από τα νικς
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Ώρα να βγαίνει το μπλε χρώμα από τα νικς
...και το Πιστοποιημένοι Πχωρουμίτες (Πίπηδες).
Πέρασαν δύο μήνες, όσοι θέλαμε να βρεθούμε σίγουρα βρεθήκαμε. Αν μπει κάποιος στο μέλλον να τρολάρει, σίγουρα μπορούμε να ανακαλύψουμε (όσοι είχαν σχέσεις με το εν λόγω μέλος) αν είναι το άτομο που λέει πως είναι.
Συμφωνεί πολύς κόσμος ότι πλέον το όλο σκηνικό είναι αντιαισθητικό και δίνει την αίσθηση κλειστού φόρουμ και κλίκας, θέλουμε και νέα μέλη, οπότε προσωπικά ψηφίζω υπέρ του να γυρίσουμε στην κανονικότητα.
Η ψηφοφορία ισχύει, ο συντονισμός και ο διαχειριστής ας λάβουν τα μέτρα τους.
Πέρασαν δύο μήνες, όσοι θέλαμε να βρεθούμε σίγουρα βρεθήκαμε. Αν μπει κάποιος στο μέλλον να τρολάρει, σίγουρα μπορούμε να ανακαλύψουμε (όσοι είχαν σχέσεις με το εν λόγω μέλος) αν είναι το άτομο που λέει πως είναι.
Συμφωνεί πολύς κόσμος ότι πλέον το όλο σκηνικό είναι αντιαισθητικό και δίνει την αίσθηση κλειστού φόρουμ και κλίκας, θέλουμε και νέα μέλη, οπότε προσωπικά ψηφίζω υπέρ του να γυρίσουμε στην κανονικότητα.
Η ψηφοφορία ισχύει, ο συντονισμός και ο διαχειριστής ας λάβουν τα μέτρα τους.
- Dwarven Blacksmith
Re: Ώρα να βγαίνει το μπλε χρώμα από τα νικς
Υπέρ είμαι αλλά αυτά τα νέα μέλη που θα σκέφτονται διάφορα ανήκουν στη φαντασία μας, όπως δεν τα βλέπαμε στο παλιό δεν θα τα δούμε κι εδώ.

Κάποια στιγμή όλοι καινούριοι ήμασταν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 16:42Υπέρ είμαι αλλά αυτά τα νέα μέλη που θα σκέφτονται διάφορα ανήκουν στη φαντασία μας, όπως δεν τα βλέπαμε στο παλιό δεν θα τα δούμε κι εδώ.
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Κι εγώ πιστεύω πως είναι περιττό (σιγά την ιδιότητα), δεν νομίζω όμως πως θα έρθουν νέα μέλη πιο εύκολα. Κάπου διάβασα εδώ τις προάλλες, και συμφωνώ, ότι τέτοιου τύπου φόρουμ πια είναι γερασμένος τρόπος διαδικτυακής επικοινωνίας. Το έχω παρατηρήσει και σε ξένα φόρουμ αυτό, για παράδειγμα το Total War Center που πεθαίνει αν και υπάρχουν και άλλοι λόγοι πέρα από το παλιομοδίτικο του πράγματος για το συγκεκριμένο.
Εγώ θέλω να κρατήσω τα προνόμιά μου εις το ακέραιο. Είμαι διατεθειμένος μονάχα να δεχτω μικρή σε χρονική διάρκεια διαγραφή του τίτλου και χρωματος ευγενείας με μοναδικο σκοπό να παρασυρθούν νεα μελη στο πχώρουμ. Μόλις εισέρθει ικανος αριθμος καινουργιου αίματος θα επαναφέρουμε τους τίτλους ευγενειας. Τοτε θα εχουνε και πιο πολύ νόημα γιατι θα υπάρχουν και περισσότεροι πληβείοι - τώρα είμαστε όλοι σχεδόν πουστοποιημένοι πχωρουμίτες, δε μετράει.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Otto Weininger
Αυτό. Είναι σαν να είμαστε σε ένα χωριό που όλοι οδηγούν λαμποργκίνι. Δεν έχει νόημα.Yochanan έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 17:00Εγώ θέλω να κρατήσω τα προνόμιά μου εις το ακέραιο. Είμαι διατεθειμένος μονάχα να δεχτω μικρή σε χρονική διάρκεια διαγραφή του τίτλου και χρωματος ευγενείας με μοναδικο σκοπό να παρασυρθούν νεα μελη στο πχώρουμ. Μόλις εισέρθει ικανος αριθμος καινουργιου αίματος θα επαναφέρουμε τους τίτλους ευγενειας. Τοτε θα εχουνε και πιο πολύ νόημα γιατι θα υπάρχουν και περισσότεροι πληβείοι - τώρα είμαστε όλοι σχεδόν πουστοποιημένοι πχωρουμίτες, δε μετράει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Υπέρ.
Γενικά τα φόρα δεν έχουν πλέον και πολλή απήχηση, για να έχουν και νέους χρήστες, στην πραγματικότητα τα άτομα που τα χρησιμοποιούν γύρω στη δεκαετία και βάλε τριγυρνούν από το ένα στο άλλο, με αποτέλεσμα να φυτοζωούν με τους ίδιους και τους ίδιους.
Παρ' όλ' αυτά άλλα φόρα προσελκύουν έναν κάποιον αριθμό νέων μελών, το πχόρουμ τίποτα, λόγω του ότι είναι πολύ ''κλειστό'' και δεν το διαφημίζουμε και καθόλου.
Γενικά τα φόρα δεν έχουν πλέον και πολλή απήχηση, για να έχουν και νέους χρήστες, στην πραγματικότητα τα άτομα που τα χρησιμοποιούν γύρω στη δεκαετία και βάλε τριγυρνούν από το ένα στο άλλο, με αποτέλεσμα να φυτοζωούν με τους ίδιους και τους ίδιους.
Παρ' όλ' αυτά άλλα φόρα προσελκύουν έναν κάποιον αριθμό νέων μελών, το πχόρουμ τίποτα, λόγω του ότι είναι πολύ ''κλειστό'' και δεν το διαφημίζουμε και καθόλου.
- Μαυροβασίλης
στηρίζω
να πάρει φωτιά η λαμπο του γείτονα!Otto Weininger έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 17:01Αυτό. Είναι σαν να είμαστε σε ένα χωριό που όλοι οδηγούν λαμποργκίνι. Δεν έχει νόημα.Yochanan έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 17:00Εγώ θέλω να κρατήσω τα προνόμιά μου εις το ακέραιο. Είμαι διατεθειμένος μονάχα να δεχτω μικρή σε χρονική διάρκεια διαγραφή του τίτλου και χρωματος ευγενείας με μοναδικο σκοπό να παρασυρθούν νεα μελη στο πχώρουμ. Μόλις εισέρθει ικανος αριθμος καινουργιου αίματος θα επαναφέρουμε τους τίτλους ευγενειας. Τοτε θα εχουνε και πιο πολύ νόημα γιατι θα υπάρχουν και περισσότεροι πληβείοι - τώρα είμαστε όλοι σχεδόν πουστοποιημένοι πχωρουμίτες, δε μετράει.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Εγω δεν εχω προβλημα σαν χωριατης που ειμαι
Οι ψωναρες μπορουν να κρατησουν τους τιτλους ευγενειας. Μπορουν επισης αν θελουν να χωριστουν και μεταξυ τους αναλογα με τα ποστ η τον χρονο εγγραψης στο πχορουμ-μακαριτη. Προτεινω οργανωση μασωνικης στοας με 33 βαθμιδες και τιτλους οπως "Εξοχος Εκλεκτος" και "Πριγκιψ της Χαριτος"
Οι ψωναρες μπορουν να κρατησουν τους τιτλους ευγενειας. Μπορουν επισης αν θελουν να χωριστουν και μεταξυ τους αναλογα με τα ποστ η τον χρονο εγγραψης στο πχορουμ-μακαριτη. Προτεινω οργανωση μασωνικης στοας με 33 βαθμιδες και τιτλους οπως "Εξοχος Εκλεκτος" και "Πριγκιψ της Χαριτος"
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
είσαι καλός εσύ !!name έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 17:13Εγω δεν εχω προβλημα σαν χωριατης που ειμαι
(✿ ♥‿♥)
Εσένα χωριατάκο δε σε ρωτήσαμε κιόλα. Το πολ είναι για τους μπλε.name έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 17:13Εγω δεν εχω προβλημα σαν χωριατης που ειμαι

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Βινόσαυρος
Οχι
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Golden Age
Το διαφορετικό κι έντονο χρώμμα ας βγει. Και τυχόν "προνόμια" για τους πιστοποιημένους δεν χρειάζονται. Αλλά η πιστοποίηση για τα παλαιά μέλη πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει για τους γνωστούς λόγους.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Λάθος. Μόνο 127 από τα 256 εγγεγραμμένα μέλη είμαστε πιστοποιημένοι. 49,6%Otto Weininger έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 17:01Αυτό. Είναι σαν να είμαστε σε ένα χωριό που όλοι οδηγούν λαμποργκίνι. Δεν έχει νόημα.
Και τί να κάνουμε, να μαζευτούμε σε μία ομάδα στο facebook?Φινγκόλφιν έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 16:48Κάπου διάβασα εδώ τις προάλλες, και συμφωνώ, ότι τέτοιου τύπου φόρουμ πια είναι γερασμένος τρόπος διαδικτυακής επικοινωνίας.
Αναφέρεσαι στο παλιό ή σε αυτό; Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να μαζευτούν τουλάχιστον όλοι οι ενεργοί χρήστες του παλιού ρε παιδιά.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 17:04Παρ' όλ' αυτά άλλα φόρα προσελκύουν έναν κάποιον αριθμό νέων μελών, το πχόρουμ τίποτα, λόγω του ότι είναι πολύ ''κλειστό'' και δεν το διαφημίζουμε και καθόλου.
Οι νέοι χρήστες στα φόρουμ μπαίνουν με πολύ αργούς ρυθμούς γενικώς. Δεν αρέσουν σε όλους τα φόρουμ. Οι περισσότεροι απλώς διαβάζουν, δεν γράφονται. Νέοι χρήστες θα μπουν όταν βγαίνουμε στις μηχανές αναζήτησης με ενδιαφέροντα θέματα, σημαντικές πληροφορίες και ποικιλία θεμάτων.
Όσο περισσότεροι κλικάρουν στην αναζήτηση το phorum βρίσκοντας κάτι ενδιαφέρον, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες κάποιοι να γραφτούν.
Πώς εννοείς να το διαφημίσουμε;
Τώρα ψηφίζουν όλοι όμως. Ψηφίζουν και άτομα που δεν ξέρουμε ποιοι είναι και μπορεί να είναι κλώνοι.
Το μόνο προνόμιο που υπάρχει για τους πιστοποιημένους προς το παρόν είναι η προστασία του ψευδωνύμου τους, που είχαν στο παλιό.Golden Age έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 20:15Το διαφορετικό κι έντονο χρώμμα ας βγει. Και τυχόν "προνόμια" για τους πιστοποιημένους δεν χρειάζονται. Αλλά η πιστοποίηση για τα παλαιά μέλη πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει για τους γνωστούς λόγους.
Θεωρώ όμως σωστό και το έχω ανακοινώσει - ότι θα έχουν και το προνόμιο ψήφου σε δημοψηφίσματα λήψης αποφάσεων για το phorum.
Και μπορεί αυτό να μην είναι και τόσο σημαντικό θέμα, όμως άλλα δημοψηφίσματα θα είναι σημαντικά.
Δεκτό είναι το ότι το έντονο χρώμα για πολλά μέλη είναι αντιαισθητικό, δεκτό και το ότι εμφανίζεται μία εικόνα διάκρισης μελών.
Αλλά μην ξεχνάμε ότι το φόρουμ αυτό ξεκίνησε ως ειδικού σκοπού - να μαζέψει τα ενεργά μέλη του παλιού σε μία διαδικτυακή κοινότητα και να μην διασκορπιστούμε στα άλλα φόρα και χαθούμε γενικώς.
Από τη στιγμή που επιτυγχάνει σε ένα μεγάλο βαθμό το σκοπό του αυτό η διάκριση παλιών και νέων θα πάψει να υπάρχει. Το πότε ακριβώς είναι συζητήσιμο.
Παλιά μέλη εγγράφονται ακόμα και η διαδικασία πιστοποίησης συνεχίζεται. Πολλά μέλη θέλουν ακόμα 1-2 πιστοποιήσεις από άλλους.
Πιστεύετε ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο διακριτικό για τους παλιούς πιστοποιημένους, όπως π.χ. η αναγραφή του «phorum.gr username» στο προφίλ τους, να ανήκουν στην ομάδα «πιστοποιημένοι» αλλά χωρίς τίτλο και χρώμα; Να μην υπάρχει καν τέτοια ομάδα; Να υπάρχει απλώς ένα μικρό διακριτικό σύμβολο στο προφίλ τους;
Προσωπικά είμαι υπέρ του δημοψηφίσματος για τέτοια θέματα αλλά να γίνει σωστά. Και φυσικά να αποφασίσουμε πρώτα ποιοι ψηφίζουν.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με το ΚΚΕ να βγαίνει πιο ισχυρό απ τις σημερινές εκλογές
από Frappezitis » 25 Ιουν 2023, 21:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
04 Ιούλ 2023, 22:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Tι χρώμα ήσαντε οι Πελεσεταίοι;
από taxalata xalasa » 13 Νοέμ 2023, 19:49 » σε Ιστορία - 0 Απαντήσεις
- 211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
13 Νοέμ 2023, 19:49
-
-
- 58 Απαντήσεις
- 2396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
05 Ιούλ 2024, 15:22
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΟΚ! Πασίγνωστος φορουμιτης βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή
από Beria » 12 Φεβ 2025, 19:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
14 Φεβ 2025, 18:48
-