Κλείνει και το forums.gr
Re: Κλείνει και το forums.gr
Κάνουν το σωστό. Ενημερώνουν πρώτα τους χρήστες, όχι σαν μερικούς μερικούς.......
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβώς. Το δικο μας πχορουμ ήταν τέρμα ζμπούτσαμ φάση, έπεσε εντελώς α λα Κρίσταλναχτ.Von Mackensen έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 17:31Κάνουν το σωστό. Ενημερώνουν πρώτα τους χρήστες, όχι σαν μερικούς μερικούς.......
Von Mackensen έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 17:31Κάνουν το σωστό. Ενημερώνουν πρώτα τους χρήστες, όχι σαν μερικούς μερικούς.......

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Κρίμα. Ήταν ιδιαίτερα φιλόξενο σε κάποιους από εμάς όταν πήγαμε εκεί μετά το κλείσιμο του πχορουμ. Ευχαριστούμε τη διαχείριση για την φιλοξενία.
Πολύ περίεργο πάντως το πώς ερημωσε μία κοινότητα με χιλιάδες μηνύματα και εκατοντάδες θέματα.
Πολύ περίεργο πάντως το πώς ερημωσε μία κοινότητα με χιλιάδες μηνύματα και εκατοντάδες θέματα.
O tal όμως μας εκμυστηρεύτηκε δημοσίως πως τα κόμιστρα είναι πληρωμένα για τα επόμενα χρόνια αρα κάτι απότομο έπαιξε.
- wooded glade
Δυνατό φόρουμ παλιά.
Θυμάμαι μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Νιουκάστλ δυνατές μονομαχίες με γάβρους.
Το κέλυφος που έφτιαξε μετά δεν ήταν καλό και δεν είχε μέλη αλλά ένα σημείο αδυναμίας για όλα τα πχόρουμς είναι ότι δεν βγαίνουν στο google search.
Το facebook δεν αντικαθιστά τα πχόρουμς. Τώρα που μιλάμε εγώ έχω μία επική μονομαχία με μπρεξιτάκηδες αλλά τι να το κάνεις ; Μέχρι το βράδυ θα έχει ξεχαστεί - εδώ θα κάναμε ίσαμε 148 σελίδες.
Θυμάμαι μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Νιουκάστλ δυνατές μονομαχίες με γάβρους.
Το κέλυφος που έφτιαξε μετά δεν ήταν καλό και δεν είχε μέλη αλλά ένα σημείο αδυναμίας για όλα τα πχόρουμς είναι ότι δεν βγαίνουν στο google search.
Το facebook δεν αντικαθιστά τα πχόρουμς. Τώρα που μιλάμε εγώ έχω μία επική μονομαχία με μπρεξιτάκηδες αλλά τι να το κάνεις ; Μέχρι το βράδυ θα έχει ξεχαστεί - εδώ θα κάναμε ίσαμε 148 σελίδες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο ότι θα επανέλθει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ακολούθα το χρήμα, όπως λέει οι σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας έχουν αλλάξει. Όπως το βλέπω εγώ forum ή εξειδικευμένο (περισσότερο με παιχνίδια, αυτοκίνητα, κοσμοπολιταν κτλπ) ή ως προέκταση του tweeter/insta μπορεί να σταθεί.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ήταν πολύ δύσχρηστο πάντως, εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε ποτέ. Αναγνωρίζω ότι απο αυτούς όμως έμαθα δια τον προσωρινόν εποικισμόν μας στο ελέφθερο, οταν έπεσε το δικό μας,και μεταφέρθηκα εγκαίρως εκεί.
Να σας πω, ήταν από τότε που το φόρουμ άλλαξε δραστικά την εμφάνιση και τον τρόπο λειτουργίας του, και συνάμα είχε σοβαρά προβλήματα ταχύτητας. Από τότε εγώ και πολλοί άλλοι σταματήσαμε να ασχολούμαστε με το site, επειδή ήταν ξένο και άκρως εκνευριστικό.
Ναι ρε, γνωστά είναι αυτά, αλλά υπάρχει και η συνήθεια, το παρέακι, η κοινότητα που λένε.
Εμείς γιατί γράφουμε εδώ τόσα χρόνια, ενώ θα μπορούσαμε να γράφουμε τα ίδια στο τουιτερ με πολύ μεγαλύτερο κοινό; Μαζεύεις και like, followers και αν γίνεις δημοφιλές ακαου μπορεί να τσιμπήσεις και κάνα χαρτζιλίκι από κάνα κόμμα.

Αλλα καθόμαστε εδώ γιατί μας έχει γίνει συνήθεια τόσα χρόνια, κάποιοι άνθρωποι έγιναν οικείο χωρίς να ξέρουμε καν πώς μοιάζουν.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
ωραία πύτισσα η ζωή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η κυβέρνηση κλείνει τους δρόμους
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Φεβ 2024, 12:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
05 Φεβ 2024, 12:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κλείνει το μετρό λολ θεσσαλονίκης για 40 μέρες!!!
από Ληστοσυμμορίτης » 31 Μαρ 2025, 21:17 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 28 Απαντήσεις
- 1027 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
01 Απρ 2025, 15:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βζζζζιιιννννννν η ανάπτυξη.Κλεινει και η οινοποιία Τσάνταλη
από Μαδουραίος » 26 Ιούλ 2024, 18:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra