Νήμα παραδοχής ψεμάτων που έχουμε πει στο phorum
- hellegennes
Νήμα παραδοχής ψεμάτων που έχουμε πει στο phorum
Θα ξεκινήσω αυτό το νήμα εξομολόγησης, λέγοντας ότι γεννήθηκα το 1964 και όχι το 1982, όπως ψευδώς έχω αναφέρει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Νήμα παραδοχής ψεμάτων που έχουμε πει στο phorum
Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;hellegennes έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 23:14Θα ξεκινήσω αυτό το νήμα εξομολόγησης, λέγοντας ότι γεννήθηκα το 1964 και όχι το 1982, όπως ψευδώς έχω αναφέρει.

Ήσουν ανήλικος και σου άρεσε καμία μεγαλύτερη;
Η αλήθεια πρέπει να είναι κάπου στη μέση.hellegennes έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 23:14Θα ξεκινήσω αυτό το νήμα εξομολόγησης, λέγοντας ότι γεννήθηκα το 1964 και όχι το 1982, όπως ψευδώς έχω αναφέρει.
the end
έχω πει πολλά ψέματα στο πχορουμ. ούτε που θυμάμαι.
- hellegennes
Αυτό λέω, είμαι μεσήλικας. Προς τα πάνω.Πάνας έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 23:17Η αλήθεια πρέπει να είναι κάπου στη μέση.hellegennes έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 23:14Θα ξεκινήσω αυτό το νήμα εξομολόγησης, λέγοντας ότι γεννήθηκα το 1964 και όχι το 1982, όπως ψευδώς έχω αναφέρει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κι απ' ό,τι βλέπω συνεχίζεις.the comet the course the tail έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 23:18έχω πει πολλά ψέματα στο πχορουμ. ούτε που θυμάμαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εννοώ ότι δεν θυμάμαι πόσα και τι έχω πει. έχω πει σίγουρα όμως.hellegennes έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 23:20Κι απ' ό,τι βλέπω συνεχίζεις.the comet the course the tail έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 23:18έχω πει πολλά ψέματα στο πχορουμ. ούτε που θυμάμαι.
Αποκλείεται να είσαι μεγαλύτερος από μένα... σε κόβω αν είπες ψέματα για το 1980 ή 1979, άντε βαριά βαριά 1978. Ψέματα λες τώρα..hellegennes έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 23:19Αυτό λέω, είμαι μεσήλικας. Προς τα πάνω.Πάνας έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 23:17Η αλήθεια πρέπει να είναι κάπου στη μέση.hellegennes έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 23:14Θα ξεκινήσω αυτό το νήμα εξομολόγησης, λέγοντας ότι γεννήθηκα το 1964 και όχι το 1982, όπως ψευδώς έχω αναφέρει.
the end
- Northern Spirit
Xαρακτηρισα τον Τραμπ σουργελο..Λαθος μου...Μεγαλο σουργελο επρεπε να τον χαρακτηρισω..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Θυμήθηκα κάτι ΜΟΛΙΣ τώρα κι' αυτό γιατί πίστεψα εγώ η ίδια το ψέμα μου! Στο φόρουμ δεν είπα ποτέ ψέματα αλλά είχα πει σε έναν ξάδερφό μου. Ένα διάστημα με είχε πρήξει στις ερωτήσεις αν παίζει κάτι με κάποιον γιατί δεν πίστευε πως δεν παίζει τίποτα και ήθελε και ο ίδιος να μου βρει. Ήθελε να μου γνωρίσει και φίλους του, εγώ δεν ήθελα και ήξερα κιόλας πως κάνει παρέα με "αλητείες" και τέτοια φάση. Ο ένας που γνώρισα τυχαία ήταν πολύ ανώριμος και κουτσομπόλης. Τελοσπάντων, μια μέρα μου άρχισε πάλι και εγώ νευρίασα, δεν άντεξα και του κάνω "ρε φίλε κόφτο πια, έχω φίλο!". Και μου' ρθε να του πω πως ο φίλος μου είναι γυμναστής
Δεν το περίμενα αλλά με πίστεψε. Ήθελε να του τον δείξω, του είπα πως δεν έχει φβ ούτε έχω φωτογραφίες του. Πάλι το πίστεψε. Την επόμενη φορά ήθελε λέει να τον γνωρίσει, εγώ αραίωσα επισκέψεις στην θεία μου. Τον είδα ξανά μετά από 3ις μήνες, δεν ήμουνα πολύ στα καλά μου εκείνη την μέρα και με το που με είδε με ρώτησε "τι κάνει ο γυμναστής;" και να του λέω εγώ "άστα, με χώρισε πριν 3ις μέρες. Δεν βλέπεις πως είμαι;". Τα πήρε στο κρανίο και ήθελε λέει να πάει να τον βρει και να καθαρίσει. Ντρέπομαι πάρα πολύ αλλά ώρες ώρες είμαι καλή ηθοποιός. 
Και γιατί το θυμήθηκα τώρα; Σκέφτηκα πως δεν μ' αρέσει να γυμνάζομαι σε γυμναστήρια και τέτοια και πως θα ήταν καλό αν είχα προσωπικό γυμναστή, οπότε σκέφτηκα την ίδια ώρα "με ποιον γυμναστή έπαιζε κάτι και το ξέχασα μωρέ;". Δηλαδή τόσο πολύ είχα μπει στο πετσί του ρόλου τότε που το πίστεψα και η ίδια.

Και γιατί το θυμήθηκα τώρα; Σκέφτηκα πως δεν μ' αρέσει να γυμνάζομαι σε γυμναστήρια και τέτοια και πως θα ήταν καλό αν είχα προσωπικό γυμναστή, οπότε σκέφτηκα την ίδια ώρα "με ποιον γυμναστή έπαιζε κάτι και το ξέχασα μωρέ;". Δηλαδή τόσο πολύ είχα μπει στο πετσί του ρόλου τότε που το πίστεψα και η ίδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος - Casper - την 02 Νοέμ 2019, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Είσαι δυνατό τρολhellegennes έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 23:14Θα ξεκινήσω αυτό το νήμα εξομολόγησης, λέγοντας ότι γεννήθηκα το 1964 και όχι το 1982, όπως ψευδώς έχω αναφέρει.

Let them make the first mistake. We make the last move.
Η αλήθεια είναι στους Sex Pistols.
τους κουτσομπόληδες πρέπει να τους αντιμετωπίζεις λέγοντάς τους εξωφρενικά ψέματα και διαφορετικά στον καθένα.- Casper - έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 20:11Ήθελε να μου γνωρίσει και φίλους του, εγώ δεν ήθελα και ήξερα κιόλας πως κάνει παρέα με "αλητείες" και τέτοια φάση. Ο ένας που γνώρισα τυχαία ήταν πολύ ανώριμος και κουτσομπόλης.
Δεν έχεις άδικο μωρέ αλλά (συνήθως) προτιμώ να απέχω. Άμα με πιάνει η τρέλα μου μπορεί να το κάνω. Το χάρηκα λίγο με τον ξάδερφοthe comet the course the tail έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 20:23τους κουτσομπόληδες πρέπει να τους αντιμετωπίζεις λέγοντάς τους εξωφρενικά ψέματα και διαφορετικά στον καθένα.- Casper - έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 20:11Ήθελε να μου γνωρίσει και φίλους του, εγώ δεν ήθελα και ήξερα κιόλας πως κάνει παρέα με "αλητείες" και τέτοια φάση. Ο ένας που γνώρισα τυχαία ήταν πολύ ανώριμος και κουτσομπόλης.

ΔΕ ΓΑ-ΜΑ-Ω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παρατηρητήριο ψεμάτων των ακροδεξιών που σκοπο εχουν να καλυψουν τα εγκληματα του Ισραηλ
από Στρακαστρουκας » 24 Νοέμ 2023, 08:51 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
28 Νοέμ 2023, 12:28
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Μαρ 2025, 16:28