Κατασκοπος
Κατασκοπος
Τι προσοντα χρειαζεται καποιος για να γινει κατασκοπος; Εσεις θα δεχοσασταν να γινετε αν σας το προτεινε η ΕΥΠ;
Re: Κατασκοπος
Ναι, αλλά μπορεί να κάνει εκείνος αίτηση στη Mossad
https://www.mossad.gov.il/eng/careers/P ... ation.aspx
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Να είσαι εχέμυθος και παρατηρητικός.
Όχι.Εσεις θα δεχοσασταν να γινετε αν σας το προτεινε η ΕΥΠ;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Οπως και στην νασα -στα γκουντις - σε βιοτεχνια κατασκευης αγαλματιδιων σατυρων η οπου αλλου στο '' καριερα''Null έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 01:18Ναι, αλλά μπορεί να κάνει εκείνος αίτηση στη Mossad
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Προέρχονται από τις τάξεις του στρατού από την υπηρεσία πληροφοριών και από την σχολή αξιωματικών της αστυνομίας, δες υπόθεση Οτσαλάν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 01:12Τι προσοντα χρειαζεται καποιος για να γινει κατασκοπος; Εσεις θα δεχοσασταν να γινετε αν σας το προτεινε η ΕΥΠ;
Για μπαχαλάκια ίσως σε πάρουν.
the end
Αίτηση για κατάσκοπος στα goodys; Η αλήθεια είναι πως αν δεχθούν θα έχει πολύ ενδιαφέρον η φάση, αν μπορείςΑγις έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 01:26Οπως και στην νασα -στα γκουντις - σε βιοτεχνια κατασκευης αγαλματιδιων σατυρων η οπου αλλου στο '' καριερα''Null έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 01:18Ναι, αλλά μπορεί να κάνει εκείνος αίτηση στη Mossad
κάνε το Ορέστη, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
- hellegennes
Διάβασα «κατάκοπος» και νόμιζα πως θα περιαυτολογούσες πάλι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 01:12Τι προσοντα χρειαζεται καποιος για να γινει κατασκοπος; Εσεις θα δεχοσασταν να γινετε αν σας το προτεινε η ΕΥΠ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 01:44Διάβασα «κατάκοπος» και νόμιζα πως θα περιαυτολογούσες πάλι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 01:12Τι προσοντα χρειαζεται καποιος για να γινει κατασκοπος; Εσεις θα δεχοσασταν να γινετε αν σας το προτεινε η ΕΥΠ;

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όχι.
Την ίδια απάντηση θα έδινα αν ήμουν υπήκοος κάποιας σοβαρής χωρας, πχ Η.Β.
Την ίδια απάντηση θα έδινα αν ήμουν υπήκοος κάποιας σοβαρής χωρας, πχ Η.Β.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οσοι φαντάζονται πάντως φάσεις αλα Τζέημς Μπόντ γελιούνται. Υπήρξε Εγγλέζος κατάσκοπος που έκανε 20 χρόνια καλόγερος στο Άγιο Όρος, ώσπου κατάφερε και έγινε ο εξομολόγος της ελληνικής βασιλικής οικογένειας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αν καποιος εχει εξαιρετικα ταλεντα δεν τον παιρνουν; Μπορει ενας μπατσος ή καραβανας να ενσωματωθει καπου χωρις να καταλαβουν οτι ειναι μπατσος;Πάνας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 01:33Προέρχονται από τις τάξεις του στρατού από την υπηρεσία πληροφοριών και από την σχολή αξιωματικών της αστυνομίας, δες υπόθεση Οτσαλάν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 01:12Τι προσοντα χρειαζεται καποιος για να γινει κατασκοπος; Εσεις θα δεχοσασταν να γινετε αν σας το προτεινε η ΕΥΠ;
Για μπαχαλάκια ίσως σε πάρουν.
Θυμαστε που ξετρυπωσα τον ληστη της Ακροπολεως; Κανεις αλλος δεν τον πηρε χαμπαρι.