Καρτα ΑΤΜ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Καρτα ΑΤΜ
πριν 3 μηνες η τραπεζα μου εστειλε ταχυδρομικα καινουρια καρτα αναληψεων προς αντικατασταση της παλιας που εληξε
το θεμα ειναι οτι μετα απο 2 μηνες ουσιαστικης χρησης η καρτα δεν αναγνωριζεται απο το 80% των ΑΤΜ
εχει συμβει σε αλλους? η επεσα στην περιπτωση?
το πιθανοτερο ειναι οτι απομαγνητιστηκε, αλλα δεν ειναι υπερβολικα μικρο χρονικο διαστημα οι 2 μηνες?
παιζει καποιο ρολο στον απομαγνητισμο οτι πλεον χρησιμοποιουνται συχνοτερα τα POS?
τωρα πρεπει να τρεχω τραπεζα παλι δευτεριατικα για καινουρια, αλλα αξιζει τον κοπο να πηγαινεις καθε 3 μηνες?
το θεμα ειναι οτι μετα απο 2 μηνες ουσιαστικης χρησης η καρτα δεν αναγνωριζεται απο το 80% των ΑΤΜ
το πιθανοτερο ειναι οτι απομαγνητιστηκε, αλλα δεν ειναι υπερβολικα μικρο χρονικο διαστημα οι 2 μηνες?
παιζει καποιο ρολο στον απομαγνητισμο οτι πλεον χρησιμοποιουνται συχνοτερα τα POS?
τωρα πρεπει να τρεχω τραπεζα παλι δευτεριατικα για καινουρια, αλλα αξιζει τον κοπο να πηγαινεις καθε 3 μηνες?
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Καρτα ΑΤΜ
Μιλάς για χρεωστική έτσι δεν είναι;
Δεν μου έχει τύχει. Πιστωτική έχω βέβαια, περνάει πάνω απ' το μηχανάκι συνέχεια.
Δεν μου έχει τύχει. Πιστωτική έχω βέβαια, περνάει πάνω απ' το μηχανάκι συνέχεια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Νομίζω όλες οι καινούριες είναι με τσιπ πλεον, οπότε ο απομαγνητισμός δεν παιζει
Ελαττωματική μάλλον 

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν έχει να κάνει με τα ποσάκια, ο απομαγνητισμός. Το ατμ αναγνωρίζει το τσιπάκι που εχει πάνω η κάρτα σου, ενώ τα ποσάκια τη μαύρη μαγνητική λωρίδα απο πίσω. Μπορεί να συνέβη τιποτα στο τσιπακι, ή να σου εκατσε εξ αρχης ελαττωματικό, ή να σου ξύστηκε με κανενα κλειδι στην τσέπη σου κτλ. Πηγαινε τράπεζα να το αναφέρεις, και θα στην αντικαταστήσουν λογικά και χωρίς χρέωση.alekhine έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 13:20πριν 3 μηνες η τραπεζα μου εστειλε ταχυδρομικα καινουρια καρτα αναληψεων προς αντικατασταση της παλιας που εληξε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φοροφυγάδες κλαίνε για pos και κάρτα εργασίας. Μπράβο ΝΔ!!!!
από Οργισμένος » 22 Μαρ 2024, 14:46 » σε Τεχνολογία - 1 Απαντήσεις
- 556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
22 Μαρ 2024, 14:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάρτα εργασίας - άλλη μια απάτη του κράτους
από hellegennes » 20 Μαρ 2024, 13:15 » σε Οικονομία - 160 Απαντήσεις
- 7078 Προβολές
-