Τι αριστούργημα!
Ηθογραφία της εποχής του '60 και ... άφθονο γέλιο.

Για την ηθογραφία του 60 μίλησα, διότι τα ήθη εκείνης της εποχής περιγράφει. Η παραγωγή, ναι, είναι του 99. Καλά έκανες και το ξεκαθάρισες, γιατί μπορεί να μην ήταν σαφές.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Ιουν 2018, 14:58Η ταινία δεν είναι του '60. Είναι του 1999 και μάλιστα βραβευμένη.
Το επεισόδιο με τον τελευταίο αγροφύλακα έχει καλές σκηνές για αυτό. Ιδίως η τελευταία σκηνή στο χωράφι με τις παπαρούνες είναι φανταστική. Δεν το κρύβω ότι συγκινούμαι ενθυμούμενος τα νιάτα μου.Προτείνεται για ζευγάρια που οι άρρενες, (ή οι θήλεις) θέλουν να επακολουθήσει συνουσία...
Τυχερή.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 22:07πω!
την είχε πάρει μια φίλη μου σε ντιβιντι και εκεινη την ημέρα κάτι μου έτυχε και δε πήγα απο το σπίτι της να την δούμε παρέα με μιά άλλη φίλη.
γλίτωσα!!
Και αντε να πεις οτι δε σου αρεσε. Θα γυριζαν ολοι ενοχλημενοι να σε στραβοκοιταξουν.Αγις έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 22:25Τυχερή.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 22:07πω!
την είχε πάρει μια φίλη μου σε ντιβιντι και εκεινη την ημέρα κάτι μου έτυχε και δε πήγα απο το σπίτι της να την δούμε παρέα με μιά άλλη φίλη.
γλίτωσα!!
Δεν την είχα γλυτώσει την προβολή - μέσα σε κατανυκτική προσοχή και απόλυτη σιγή + κάτι ώρες ανάλυσης μετά.
σχεδόν κάθε Σάββατο μαζευόμασταν σπίτι της και βλέπαμε dvd.Υδράργυρος έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 22:38Και αντε να πεις οτι δε σου αρεσε. Θα γυριζαν ολοι ενοχλημενοι να σε στραβοκοιταξουν.Αγις έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 22:25Τυχερή.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 22:07πω!
γλίτωσα!!
Δεν την είχα γλυτώσει την προβολή - μέσα σε κατανυκτική προσοχή και απόλυτη σιγή + κάτι ώρες ανάλυσης μετά.
Εριξα - γιατί υποχρεωτικα έπρεπε να τοποθετηθώ - αυτά περίπου σαν πυρήνα που έγραψα και εδώ και καθάρισα ξεμπουκάροντας αιφνιδιαστικά από πιο θολά νερά.Υδράργυρος έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 22:38Και αντε να πεις οτι δε σου αρεσε. Θα γυριζαν ολοι ενοχλημενοι να σε στραβοκοιταξουν.Αγις έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 22:25Τυχερή.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 22:07πω!
γλίτωσα!!