Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να κάνετε στοματικό έρωτα σε άνδρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να κάνετε στοματικό έρωτα σε άνδρα;
Προσωπικά έστω και καραstraight έχω νιώσει την επιθυμία να πιπώσω έναν ανδρα.Έχει κάποια λογική αυτό;Μήπως είναι απλά η περιέργεια;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να κάνετε στοματικό έρωτα σε άνδρα;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να κάνετε στοματικό έρωτα σε άνδρα;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Τοξοβόλος_UK
Έχει λογική ναι.
Το να κάνει κάποιος fixation σε συγκεκριμένα ερωτογενή σημεία του σώματος οποιουδήποτε από τα 2 φύλα είναι αρκετά κοινό. Τόσο φαντασιακά όσο και φετιχιστικά. Δεν σημαίνει αναγκαστικά οτι όποιος άνδρας φετιχιστικά ή φαντασιακά περάσει κάποια φάση της ζωής του με fixation σε πούτσα είναι ταυτόχρονα και γκέι.
Κ γω πχ ανα καιρούς περνάω fixations για γυναικείες βυζάρες αλλά δεν έχω καμία πραγματικά έλξη προς τις γυναίκες. Ούτε bisexual αυτοπροσδιορίζομαι. Μπορεί η σεξουαλική μου συμπεριφορά κατά περιόδους να έμοιαζε περισσότερο με αυτή ενός bisexual άνδρα αλλά οι πηγαίες έλξεις μου είναι ξεκάθαρες και αποκρυσταλλωμένες εδώ και χρόνια και αφορούν μόνο στο ανδρικό φύλο.
Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 10:51Έχει λογική ναι.
Το να κάνει κάποιος fixation σε συγκεκριμένα ερωτογενή σημεία του σώματος οποιουδήποτε από τα 2 φύλα είναι αρκετά κοινό. Τόσο φαντασιακά όσο και φετιχιστικά. Δεν σημαίνει αναγκαστικά οτι όποιος άνδρας φετιχιστικά ή φαντασιακά περάσει κάποια φάση της ζωής του με fixation σε πούτσα είναι ταυτόχρονα και γκέι.
Κ γω πχ ανα καιρούς περνάω fixations για γυναικείες βυζάρες αλλά δεν έχω καμία πραγματικά έλξη προς τις γυναίκες. Ούτε bisexual αυτοπροσδιορίζομαι. Μπορεί η σεξουαλική μου συμπεριφορά κατά περιόδους να έμοιαζε περισσότερο με αυτή ενός bisexual άνδρα αλλά οι πηγαίες έλξεις μου είναι ξεκάθαρες και αποκρυσταλλωμένες εδώ και χρόνια και αφορούν μόνο στο ανδρικό φύλο.

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
αυτο δεν ειναι λιγο gender biased?? τι σημαίνει ανδρικο φύλο; Μήπως η σεξουαλικότητα δεν ειναι ενα spectrum?? Γιατί δλδ πρέπει να εχει αρχίδια καποιο για να ειναι ανδρας; Δεν μπορεί αυτό από μόνο του να αποφασίσει τι είναι και τι δεν είναι; Τι κι αν γεννήθηκε με αιδοίο - αμα αυτοπροσδιοριζεται σαν ανδρας εισαι δυσανεκτικος αμα δεν το δεχεσαι.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 10:51αλλά οι πηγαίες έλξεις μου είναι ξεκάθαρες και αποκρυσταλλωμένες εδώ και χρόνια και αφορούν μόνο στο ανδρικό φύλο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Yochanan έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 21:18αυτο δεν ειναι λιγο gender biased?? τι σημαίνει ανδρικο φύλο; Μήπως η σεξουαλικότητα δεν ειναι ενα spectrum?? Γιατί δλδ πρέπει να εχει αρχίδια καποιο για να ειναι ανδρας; Δεν μπορεί αυτό από μόνο του να αποφασίσει τι είναι και τι δεν είναι; Τι κι αν γεννήθηκε με αιδοίο - αμα αυτοπροσδιοριζεται σαν ανδρας εισαι δυσανεκτικος αμα δεν το δεχεσαι.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 10:51αλλά οι πηγαίες έλξεις μου είναι ξεκάθαρες και αποκρυσταλλωμένες εδώ και χρόνια και αφορούν μόνο στο ανδρικό φύλο.

- Τοξοβόλος_UK
Πάντως και από τους ftm τρανς έλκομαι. Βασικά μου αρκεί ο φαινότυπος να είναι ανδρικός, ανεξάρτητα από το πως αυτοπροσδιορίζεται κάποιος. Αυτό να έχει κ χύνω ποτάμια.Yochanan έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 21:18αυτο δεν ειναι λιγο gender biased?? τι σημαίνει ανδρικο φύλο; Μήπως η σεξουαλικότητα δεν ειναι ενα spectrum?? Γιατί δλδ πρέπει να εχει αρχίδια καποιο για να ειναι ανδρας; Δεν μπορεί αυτό από μόνο του να αποφασίσει τι είναι και τι δεν είναι; Τι κι αν γεννήθηκε με αιδοίο - αμα αυτοπροσδιοριζεται σαν ανδρας εισαι δυσανεκτικος αμα δεν το δεχεσαι.
Έχω γαμήσει άνδρα με μουνί!Ο γιες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 22 Ιουν 2020, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Mουνί τα 'κανες.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 21:34Πάντως και από τους ftm τρανς έλκομαι.Yochanan έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 21:18αυτο δεν ειναι λιγο gender biased?? τι σημαίνει ανδρικο φύλο; Μήπως η σεξουαλικότητα δεν ειναι ενα spectrum?? Γιατί δλδ πρέπει να εχει αρχίδια καποιο για να ειναι ανδρας; Δεν μπορεί αυτό από μόνο του να αποφασίσει τι είναι και τι δεν είναι; Τι κι αν γεννήθηκε με αιδοίο - αμα αυτοπροσδιοριζεται σαν ανδρας εισαι δυσανεκτικος αμα δεν το δεχεσαι.
Έχω γαμήσει άνδρα με μουνί!Ο γιες!

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Τοξοβόλος_UK
dude....
Ήταν ανάγκη να το γράψεις αυτο σε ποστ; Δεν μπορούσες δλδ να στείλεις απλώς ενα πμ στον Τοξοβολο;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάνει έρωτα με Sex Dolls;
από Μαδουραίος » 05 Φεβ 2025, 14:51 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 25 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bandit59
14 Φεβ 2025, 00:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάνει έρωτα με άψυχα αντικείμενα; (Η χούφτα δε μετράει.)
από Έκτωρ Φοίνιξ » 15 Φεβ 2025, 16:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 14 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
16 Φεβ 2025, 14:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1886 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-