Μπατσολάγνοι τραμπικοί, για τοποθετηθείτε...
Μπατσολάγνοι τραμπικοί, για τοποθετηθείτε...
Τρεις ανώνυμοι νταγλαράδες εναντίον δεκατετράχρονης, άοπλης, απρόκλητα.
Να τους χαίρεστε.
Να τους χαίρεστε.
- Otto Weininger
Re: Μπατσολάγνοι τραμπικοί, για τοποθετηθείτε...
Κάτι θα τους είπε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σαν τι, για πες; Τι θα μπορούσε να έχει πει που να δικαιολογεί, έννομα, αστυνομική βία σε τέτοιο επίπεδο; (με βάση πάντα την τοπική νομοθεσία που φαίνετε να γνωρίζεις άπταιστα)
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όχι ρε μλκ, με πρόλαβες

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κάτι ρατσιστικό
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Όπως;...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑28 Ιούλ 2020, 11:09κάτι ρατσιστικό
- Otto Weininger
Τέτοια αστυνομική βία ε ; Τι λες βρε παιδί μου; Τρια άτομα προσπαθούν να ακινητοποιησουν ένα 14χρονο που αντιστέκεται σύλληψης. Αν όντως χρησιμοποιούσαν βια και μάλιστα υπέρμετρη όπως θες να φαντάζεσαι θα τους έπαιρνε 1 δευτερόλεπτο η ακινητοποίηση.
Αλλά λίγη σημασία έχουν αυτά. Κοντά δύο μήνες καίνε, σπάνε, κλέβουν, βεβηλωνουν, λιντσαρουν και σκοτώνουν. Στην πουτσα του όμως του Γιανναρου.
60+ νεκροί στο Σικάγο μέσα σε λίγες μέρες. Πυροβολούν μαύροι μαύρους μέσα στο δρόμο μέρα μεσημέρι για το yolo. Πουτσα του του Γιανναρου.
Συλλαμβάνουν ένα μαλακισμενο 14χρονο, πονάει η πσυχουλα του του Γιανναρου.
Αϊ στο κορακα Γιανναρε

Let them make the first mistake. We make the last move.
Το 14χρονο δεν ξέρω αν είναι μαλακισμένο, μπορεί και να είναι, αλλά δεν έχει σημασία.
Ούτε το είδα να καίει/σπάει/κλέβει/βεβηλώνει/λυντσάρει/σκοτώνει (που στην περίπτωση αυτή δεν θα είχα καμμία αντίρρηση)
Το είδα να περπατάει και να έρχονται τρεις από πίσω και να το πετάνε κάτω.
Συνεπώς, άντε μου στο διάολο κι εσύ Ότταρε.
Ούτε το είδα να καίει/σπάει/κλέβει/βεβηλώνει/λυντσάρει/σκοτώνει (που στην περίπτωση αυτή δεν θα είχα καμμία αντίρρηση)
Το είδα να περπατάει και να έρχονται τρεις από πίσω και να το πετάνε κάτω.
Συνεπώς, άντε μου στο διάολο κι εσύ Ότταρε.

Είναι φοβερό αυτό το πράγμα με τους Αμερικανούς, αρνούνται να υπακούσουν τις εντολές τις αστυνομίας.
14 χρόνο το κοριτσάκι και αντιστέκεται.
Που να μεγαλώσει δλδ, να κανει σχέση με κανέναν γκαγκστερ Μεξικανό......
Καλά να πάθουν όμως , αντί να γαλουχουν πειθαρχημένα παιδάκια , οι Αμερικανοί μεγαλώνουν μικρούς θεούς με άπειρο ΕΓΩ
14 χρόνο το κοριτσάκι και αντιστέκεται.
Που να μεγαλώσει δλδ, να κανει σχέση με κανέναν γκαγκστερ Μεξικανό......
Καλά να πάθουν όμως , αντί να γαλουχουν πειθαρχημένα παιδάκια , οι Αμερικανοί μεγαλώνουν μικρούς θεούς με άπειρο ΕΓΩ
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Dwarven Blacksmith
Ναι αλλά δεν υπάρχει νόμος που να επιβάλλει την αστυνομική βία, άρα δεν υπάρχει αστυνομική βία.

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σαφώς και υπάρχει νόμος που προβλέπει τη βια από πλευράς αστυνομίας σε συγκεκριμένες περιπτώσειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2020, 11:19Ναι αλλά δεν υπάρχει νόμος που να επιβάλλει την αστυνομική βία, άρα δεν υπάρχει αστυνομική βία.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αθώος δηλώνει ο κατηγορούμενος για τον φόνο.
- Μα πως είσαι αθώος, αναρωτιέται ο δικαστής; Εδώ υπάρχουν 15 αυτόπτες μαρτυρες που σε είδαν να μαχαιρώνεις το θυμα.
- Και τι με αυτό, απαντάει ο κατηγορούμενος. Εγώ μπορώ να σας φέρω χιλιάδες που δεν με είδαν.
Αφού ο Γιάννης δεν είδε την 14χρονη να κάνει καμία παρανομία στα 10 δευτερα του βίντεο που προηγήθηκαν της σύλληψης, ε τότε δεν μπορεί αθώα θα ναι.
Πες τα ρε Γιάννη
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Επίσης, αυτό που θεωρείτε ΟΚ να την πέφτουν αστυνομικοί κατ'αυτό τον τρόπο για να κάνουν σύλληψη για οποιοδήποτε (συνήθως για κανένα) λόγο, και ο πολίτης να μην αντιστέκεται στην επίθεση, είναι λίγο παθολογικό. Συνιστώ να το κοιτάξετε, κατά πάσα προτίμηση σε κάποιον επαγγελματία ειδικευμένο στα ζητήματα της ψυχιατρικής επιστήμης.
Εναλλακτικά, αγοράστε μεγαλύτερα αμάξια, γιατί μάλλον τα χρειάζεστε.
Εναλλακτικά, αγοράστε μεγαλύτερα αμάξια, γιατί μάλλον τα χρειάζεστε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την 28 Ιούλ 2020, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εγώ σου λέω τι είδα, εσύ μου λές τι δεν είδες.Prepon έγραψε: ↑28 Ιούλ 2020, 11:21Αθώος δηλώνει ο κατηγορούμενος για τον φόνο.
- Μα πως είσαι αθώος, αναρωτιέται ο δικαστής; Εδώ υπάρχουν 15 αυτόπτες μαρτυρες που σε είδαν να μαχαιρώνεις το θυμα.
- Και τι με αυτό, απαντάει ο κατηγορούμενος. Εγώ μπορώ να σας φέρω χιλιάδες που δεν με είδαν.
Αφού ο Γιάννης δεν είδε την 14χρονη να κάνει καμία παρανομία στα 10 δευτερα του βίντεο που προηγήθηκαν της σύλληψης, ε τότε δεν μπορεί αθώα θα ναι.
Πες τα ρε Γιάννη
Πέστα κι εσύ ρε πρέπονα.
Εκτός φυσικά αν εσύ έχεις το κομμάτι του βίντεο που δείχνει τη μικρή να μαχαιρώνει κάποιον (ή τεσπά ό,τι άλλο αξιόποινο), οπότε πάω πάσο.