Η νεα Ισλαμικη Ευρωπη
- περαστικος
Η νεα Ισλαμικη Ευρωπη
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Re: Η νεα Ισλαμικη Ευρωπη
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μεγα πολιτικο λαθος της Ευρωπης η συνυπαρξη της με το Ισλαμ. Θα το πληρωσουμε ακριβα στο μελλον.
Που λέτε παλουκαρια και κουριες εμένα προσωπικά τον ΑΙΝΕΙΑΝ , δεν με απασχολεί το εάν θα γίνει η Ελλάδα η Ευρώπη η ολόκληρη η Υφήλιος ισλαμιστική , παγανιστική η οτιδήποτε άλλο , φτάνει εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι Άρχοντας και όχι κακομοίρης σε αυτον τον νέο κόσμο
Ας γίνει η Αθήνα .. Ισλαμαμπάντ φτάνει εγώ να είναι Εμίρης και όχι κακομοίρης σε αυτή την Ισλαμική κοινωνία του Ελλαδισταν
Ας γίνει η Αθήνα .. Ισλαμαμπάντ φτάνει εγώ να είναι Εμίρης και όχι κακομοίρης σε αυτή την Ισλαμική κοινωνία του Ελλαδισταν
Η Ελλάδα γιατί δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις προσδοκίες της εξέλιξής της σαν ευρωπαικό κράτος; Κάποιοι μας ήθελαν στην ανατολή πολιτισμικά. Χωρίς δανεικό χρήμα, υπήρχε τουλάχιστον μια αρχοντιά. Τώρα έχει χαθεί και αυτό. Ανατολίτικη νοοτροπία παντού και κυρίως στους πυλώνες του κράτους.
Ναι θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Οι γύφτοι πρέπει να μένουν στα τσαντήρια τους. Τι τσαντήρια δηλαδή; Ολόκληρα κράτη έχουν.
Ναι θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Οι γύφτοι πρέπει να μένουν στα τσαντήρια τους. Τι τσαντήρια δηλαδή; Ολόκληρα κράτη έχουν.
Σημασια έχει το να είμαστε Άρχοντες από οικονομικής κοινωνικής και εξουσιαστικής πλευράς
Το εάν είμαστε Άθεοι Χριστιανοί Μουσουλμάνοι Παγανιστές Βουδιστές Δεξιοί Αριστεροί Κομουνιστες και τα συναφή ...είναι δευτερευοντα ζητήματα
Το εάν είμαστε Άθεοι Χριστιανοί Μουσουλμάνοι Παγανιστές Βουδιστές Δεξιοί Αριστεροί Κομουνιστες και τα συναφή ...είναι δευτερευοντα ζητήματα
Φοτσιλι
Όπου τρώμε και κάνουμε κουμάντο , εκεί βρίσκεται η πατρίδα και η ιδεολογία μας

Συμπτωματικά πριν 2-3 ώρες χάζευα στοιχεία της γιουροστατ.
Οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη είναι 23 κάτι εκατομμύρια, δηλαδή 4,4% του πληθυσμού.
Οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη είναι 23 κάτι εκατομμύρια, δηλαδή 4,4% του πληθυσμού.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ενω τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα, καποιοι συνεχιζουν τον αεναο χαβαλε.
- Philip Mortimer
- περαστικος
Και γιατι ρε μαγκα μου να γινεις εσυ εμιρης; Επειδη εχεις ωραια φατσα; Στην πλεμπα θα ανηκεις και παλι, απλα ν εμφανιστει καμια νεα δυναμη στην Ευρωπη (πχ ινδουισμος) αν πας ν την ασπαστεις θα σου κοψουν το κεφαλι...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:36Που λέτε παλουκαρια και κουριες εμένα προσωπικά τον ΑΙΝΕΙΑΝ , δεν με απασχολεί το εάν θα γίνει η Ελλάδα η Ευρώπη η ολόκληρη η Υφήλιος ισλαμιστική , παγανιστική η οτιδήποτε άλλο , φτάνει εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι Άρχοντας και όχι κακομοίρης σε αυτον τον νέο κόσμο
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Οι προοδευτικοί τους θέλουν με το ζόρι στα σχολεία.
Οι φοβισμένοι ψευδοσυντηρητικοί δεν τους κόβουν τα επιδόματα.
Δεν υπάρχει μιά ανάσχεση στην εξάπλωση των γύφτων.
Στο θέμα μας. Είναι τουλάχιστον κάποιου είδους χριστιανοί, δεν έχω καταλάβει ποιού

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".