Παύση όλων των παλιών συντονιστών
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Sid Vicious
Παύση όλων των παλιών συντονιστών
Επικαλούμαι τον όρο 1.i του φόρουμ και προτείνω την παύση από την θέση τους όλων των παλιών συντονιστών. Η εφάπαξ διατήρηση τους σε διοικητική θέση είναι πράγματι κάτι που αντιβαίνει τις δημοκρατικές αρχές καθώς και την ισονομια των μελών. Προτείνω ένα συνεχές rotation συντονιστών κάτι που θα είναι και συνεπεστερο ως προς τις αρχές και τους όρους. Κάτω οι δεινόσαυροι συντονιστές!
(πόσο γαματος είμαι περιμένω στην ουρά του ταχυδρομείου τώρα και με έρχονται οι πιο καλές ιδέες)
(πόσο γαματος είμαι περιμένω στην ουρά του ταχυδρομείου τώρα και με έρχονται οι πιο καλές ιδέες)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- wooded glade
Re: Παύση όλων των παλιών συντονιστών
Το Σύνταγμα αλλοιώς τα λέει για τους δημοσίους υπαλλήλους.Sid Vicious έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 13:10Επικαλούμαι τον όρο 1.i του φόρουμ και προτείνω την παύση από την θέση τους όλων των παλιών συντονιστών. Η εφάπαξ διατήρηση τους σε διοικητική θέση είναι πράγματι κάτι που αντιβαίνει τις δημοκρατικές αρχές καθώς και την ισονομια των μελών. Προτείνω ένα συνεχές rotation συντονιστών κάτι που θα είναι και συνεπεστερο ως προς τις αρχές και τους όρους. Κάτω οι δεινόσαυροι συντονιστές!
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Άσε, δεν είναι για ταχυδρομείο σήμερα. Πήγα και εγώ κατά τις 10:30, πήρα χαρτάκι, γύρισα στο αυτοκίνητο όπου περίμενα 40 λεπτά, ξαναπήγα και είχαν περάσει 20 νούμερα από τα 50. Φυσικά σηκώθηκα και έφυγα, Δευτέρα 7:30 π.μ. μια χαρά θα είναι.Sid Vicious έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 13:10Επικαλούμαι τον όρο 1.i του φόρουμ και προτείνω την παύση από την θέση τους όλων των παλιών συντονιστών. Η εφάπαξ διατήρηση τους σε διοικητική θέση είναι πράγματι κάτι που αντιβαίνει τις δημοκρατικές αρχές καθώς και την ισονομια των μελών. Προτείνω ένα συνεχές rotation συντονιστών κάτι που θα είναι και συνεπεστερο ως προς τις αρχές και τους όρους. Κάτω οι δεινόσαυροι συντονιστές!
Sid Vicious έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 13:10Επικαλούμαι τον όρο 1.i του φόρουμ και προτείνω την παύση από την θέση τους όλων των παλιών συντονιστών. Η εφάπαξ διατήρηση τους σε διοικητική θέση είναι πράγματι κάτι που αντιβαίνει τις δημοκρατικές αρχές καθώς και την ισονομια των μελών. Προτείνω ένα συνεχές rotation συντονιστών κάτι που θα είναι και συνεπεστερο ως προς τις αρχές και τους όρους. Κάτω οι δεινόσαυροι συντονιστές!
Ταχυδρομείο τέλος του μηνός; Σκληρός!!!

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Παύση και προκαταβολικό μπαν 7 ημερών για να όποια τυχόν σφάλματα έπραξαν κατά την διάρκεια της θητείας τους.
Τυχαία κλήρωση μεταξύ των ενεργών μελών και ανάληψη των θέσεων για μια εβδομάδα.
Επαναλαμβάνουμε το πρώτο βήμα και συνεχίσουμε με το 2ο.
Λογικά μέχρι να αναλάβουν όλοι θα το έχουμε κάνει ζούγκλα εδώ μέσα.
Τυχαία κλήρωση μεταξύ των ενεργών μελών και ανάληψη των θέσεων για μια εβδομάδα.
Επαναλαμβάνουμε το πρώτο βήμα και συνεχίσουμε με το 2ο.
Λογικά μέχρι να αναλάβουν όλοι θα το έχουμε κάνει ζούγκλα εδώ μέσα.
- Obi Wan Iakobi
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Sid Vicious
Τελικά μόνο εγώ είμαι πραγματικά δημοκράτης εδώ μέσα;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παυση Πρωθυπουργου λόγω ελλειψης τιμιοτητας
από George_V » 14 Αύγ 2024, 17:13 » σε Διεθνής πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 2334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
25 Αύγ 2024, 01:58
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
24 Νοέμ 2023, 17:52
-
-
Νέα δημοσίευση Τα τατουάζ των παλιών ναυτικών και η σημασία τους
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 19 Απρ 2024, 19:47 » σε Eικαστικές τέχνες - 1 Απαντήσεις
- 932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από νύχτα
19 Απρ 2024, 21:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση η πιο kosher κυβέρνηση όλων των εποχών?
από dna replication » 13 Νοέμ 2024, 00:45 » σε Διεθνής πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 1551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
21 Μαρ 2025, 23:30
-