Για την αυτοαπελευθέρωσή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Για την αυτοαπελευθέρωσή μου
Είμαι έτοιμος να αρχίσω να γράφω το μυθιστόρημά μου σε δυο μέρες, αργά - αργά. Τίποτα δε με διατάζει εκτός από το καλλιτεχνικό ένστικτο.
Έχει δρομοληγηθεί επιτέλους η υπόθεση μυθιστόρημα.
Θέλω να είμαι 100% και ψυχολογικά ετοιμος για το εγχείρημα αυτό. Κι εδώ υπάρχει πρόβλημα. Είναι η πολιτική συνείδηση, ή κατά πολύ πιο εύστοχα, το πολιτικό ασυνείδητο Εκείνο που παίζει ρόλο στο πως να αναπτυχθώ. Δηλαδή η άβυσσος μέσα μου με διακόσιους χιλιάδες αναστεναγμούς, θέλει να εξαπλωθεί, να κυριαρχήσει, να διαλύσει και να κατασπαράξει ό,τι είναι φυσιολογικό, «πολιτικά ορθό». Το θέμα είναι πολιτικό, και καλύτερα να το έβαζα στην Πολιτική, αλλά κανείς δεν έχει το κατάλληλο αισθητήριο να το αντιληφθεί. Το μέσα μου είναι πολιτικοποιημένο, ριζοσπαστικό και διαθέτει ψυχοπολιτικές αξιώσεις.
Το προσωπικό είναι πολιτικό.
Με πολλές αμφιταλαντεύσεις στέκομαι μπροστά στο δίλημμα, στην ολοδική μου Κρίση, στην κορυφή του γκρεμού. Θέλω υπερβολικά να γράψω για την ενδότερη αλύπητη ανωμαλία μου και τη βαθιά μου ντροπή: την ομοφυλοφιλία, τον κουίρ εαυτό μου, την ηδυπάθεια για ό,τι είναι ανδρόγυνο, paraphilia. Ζητώ την απελευθέρωσή μου. Θέλγομαι από τα παράξενα όργανα σε παράξενα σώματα, από την οικειότητά μου με κάθετι ερμαφρόδιτο, διφορούμενης ερωτικής φύσης και ελεεινό. Μ' αρέσει το απαγορευμένο, το παρά φύσει, το καρναβάλι και η μασκαράτα της σεξουαλικότητας. Ελεύθερο σώμα είναι η παραβίαση κάθε λογικού ενστίκτου. Και στο κάτω-κάτω άρνηση της κανονικότητας του σώματος. Από την άλλη πλευρά, μου έρχεται να καταστείλω την ανωμαλία, να αρχίσω να δέρνω ό,τι είναι ενάντια στην φύση, να τραμπουκίσω, να προπηλακίσω τους θηλυπρεπείς, να τους την πω. Βλέπω αυτά τα εκτρώματα, και θέλω να μιλήσω σαν δίκαιος κριτής. Μακάρι να 'μουνα ένας φασίστας στην ψυχή και να μπορούσα ανενδοίαστα να κράζω σαν φωνακλάς ό,τι μας έχει φέρει αυτή η πουτάνα η ανεκτικότητα. Να περιορίσω τις πούστικες ορμές μου και την ροπή για αλληλοταπείνωση και σιχαμερή σεξουαλικότητα. Αυτοεξευτελισμός σαν τελευταία πράξη, πριν αναγεννηθώ σε καλός οικογενειάρχης. Εννοείται πως όταν βρω ένα καλό κορίτσι για παιδιά και οικογένεια, θα τα κρύψω όλα αυτά κάτω από το χαλάκι του μικροαστισμού μου. Ή θα είμαι ένας καταραμένος ποιητής;
Αυτα για αρχή, να μη σας κουράζω και για να μην κάνω μεγάλα ποστ.
Έχει δρομοληγηθεί επιτέλους η υπόθεση μυθιστόρημα.
Θέλω να είμαι 100% και ψυχολογικά ετοιμος για το εγχείρημα αυτό. Κι εδώ υπάρχει πρόβλημα. Είναι η πολιτική συνείδηση, ή κατά πολύ πιο εύστοχα, το πολιτικό ασυνείδητο Εκείνο που παίζει ρόλο στο πως να αναπτυχθώ. Δηλαδή η άβυσσος μέσα μου με διακόσιους χιλιάδες αναστεναγμούς, θέλει να εξαπλωθεί, να κυριαρχήσει, να διαλύσει και να κατασπαράξει ό,τι είναι φυσιολογικό, «πολιτικά ορθό». Το θέμα είναι πολιτικό, και καλύτερα να το έβαζα στην Πολιτική, αλλά κανείς δεν έχει το κατάλληλο αισθητήριο να το αντιληφθεί. Το μέσα μου είναι πολιτικοποιημένο, ριζοσπαστικό και διαθέτει ψυχοπολιτικές αξιώσεις.
Το προσωπικό είναι πολιτικό.
Με πολλές αμφιταλαντεύσεις στέκομαι μπροστά στο δίλημμα, στην ολοδική μου Κρίση, στην κορυφή του γκρεμού. Θέλω υπερβολικά να γράψω για την ενδότερη αλύπητη ανωμαλία μου και τη βαθιά μου ντροπή: την ομοφυλοφιλία, τον κουίρ εαυτό μου, την ηδυπάθεια για ό,τι είναι ανδρόγυνο, paraphilia. Ζητώ την απελευθέρωσή μου. Θέλγομαι από τα παράξενα όργανα σε παράξενα σώματα, από την οικειότητά μου με κάθετι ερμαφρόδιτο, διφορούμενης ερωτικής φύσης και ελεεινό. Μ' αρέσει το απαγορευμένο, το παρά φύσει, το καρναβάλι και η μασκαράτα της σεξουαλικότητας. Ελεύθερο σώμα είναι η παραβίαση κάθε λογικού ενστίκτου. Και στο κάτω-κάτω άρνηση της κανονικότητας του σώματος. Από την άλλη πλευρά, μου έρχεται να καταστείλω την ανωμαλία, να αρχίσω να δέρνω ό,τι είναι ενάντια στην φύση, να τραμπουκίσω, να προπηλακίσω τους θηλυπρεπείς, να τους την πω. Βλέπω αυτά τα εκτρώματα, και θέλω να μιλήσω σαν δίκαιος κριτής. Μακάρι να 'μουνα ένας φασίστας στην ψυχή και να μπορούσα ανενδοίαστα να κράζω σαν φωνακλάς ό,τι μας έχει φέρει αυτή η πουτάνα η ανεκτικότητα. Να περιορίσω τις πούστικες ορμές μου και την ροπή για αλληλοταπείνωση και σιχαμερή σεξουαλικότητα. Αυτοεξευτελισμός σαν τελευταία πράξη, πριν αναγεννηθώ σε καλός οικογενειάρχης. Εννοείται πως όταν βρω ένα καλό κορίτσι για παιδιά και οικογένεια, θα τα κρύψω όλα αυτά κάτω από το χαλάκι του μικροαστισμού μου. Ή θα είμαι ένας καταραμένος ποιητής;
Αυτα για αρχή, να μη σας κουράζω και για να μην κάνω μεγάλα ποστ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Re: Για την αυτοαπελευθέρωσή μου
Θα σας ενημερώσω σε λίγο για κάτι πάνω στο θέμα.
- Καραμελίτσα
Ε, την εποχή του νετφλιξ, ομοφυλόφιλες ενοχές ποιος θα κάτσει να τις διαβάσει;
Z
- Γενιά της Αμαρτίας
Τι θες να πεις; Τι σχέση έχει το νετφλιξ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 16:40Ε, την εποχή του νετφλιξ, ομοφυλόφιλες ενοχές ποιος θα κάτσει να τις διαβάσει;
- Γενιά της Αμαρτίας
Γω δεν έχω ενοχές αλλά διχασμένη προσωπικότητα.
- Καραμελίτσα
Βάζει συνέχεια ομοφυλόφιλο σεξ για να το κάνει οικείο στον κόσμο. Ακόμα κι εκεί που δεν ταιριάζει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 16:42Τι θες να πεις; Τι σχέση έχει το νετφλιξ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 16:40Ε, την εποχή του νετφλιξ, ομοφυλόφιλες ενοχές ποιος θα κάτσει να τις διαβάσει;
Z
- Γενιά της Αμαρτίας
Καλά, ΟΚ, ευχαριστώ για την πληροφορία, αλλά δεν κολλάει εδώ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 16:47Βάζει συνέχεια ομοφυλόφιλο σεξ για να το κάνει οικείο στον κόσμο. Ακόμα κι εκεί που δεν ταιριάζει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 16:42Τι θες να πεις; Τι σχέση έχει το νετφλιξ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 16:40Ε, την εποχή του νετφλιξ, ομοφυλόφιλες ενοχές ποιος θα κάτσει να τις διαβάσει;
+1Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 16:47Βάζει συνέχεια ομοφυλόφιλο σεξ για να το κάνει οικείο στον κόσμο. Ακόμα κι εκεί που δεν ταιριάζει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 16:42Τι θες να πεις; Τι σχέση έχει το νετφλιξ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 16:40Ε, την εποχή του νετφλιξ, ομοφυλόφιλες ενοχές ποιος θα κάτσει να τις διαβάσει;
Let's cross that bridge when we get thereΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 12:43Εννοείται πως όταν βρω ένα καλό κορίτσι για παιδιά και οικογένεια, θα τα κρύψω όλα αυτά ....
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
.
Τι το θές το κοριτσάκι..... αφου θέλεις αγοράκι ;;;
.
Τι το θές το κοριτσάκι..... αφου θέλεις αγοράκι ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Το πήρα κι εγώ το Netflix για έναν χρόνο, αλλά δεν κόλλησα. Μαλακίες. Μόνο φιλμ είδα, καμιά σειρά. Χαζοσειρές έχει.Καραμελίτσα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 16:40Ε, την εποχή του νετφλιξ, ομοφυλόφιλες ενοχές ποιος θα κάτσει να τις διαβάσει;
Ordem e Progresso.
- Γενιά της Αμαρτίας
Καλημέρα! Τίποτε εντός θέματος;
πρεπει πρωτα αυτο να τεθει
- Γενιά της Αμαρτίας
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 10:21Η αυτοαπελευθέρωσή μου

περιμενεις να ετερο-καθοριστει η αυτο-απελευθερωση σου?