There's a lady who's sure that Joe was too old
There's a lady who's sure that Joe was too old
And she's buying a stairway to heaven

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: There's a lady who's sure that Joe was too old
Αφου και η ίδια μπαγκατελιασε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν τη βγάζει την τετραετία το ραμολί. Η Καμάλα ράβει ήδη προεδρικά ταγιέρ.
δεν είμαι φαν του Τζο αλλά, μια χαρά μου φαίνεται να περπατάει, σε λογικά πλαίσια για 80ρη. Απο τις περιγραφές περίμενα να τον δω να σέρνεται, αλλά βλέπω απλά ένα παππού που προσπαθεί να δρασκελήσει τις σκάλες και σκοντάφτει. Γνώμη μου 

- Dwarven Blacksmith
Μια χαρά είναι, αλλά υπερεκτιμά τις δυνάμεις του, που δεν είναι πια αυτές που ήταν κάποτε.
Ο ιδανικός Πρόεδρος-σύμβολο για την Αμερική δηλαδή.

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αμα του φύγουν τα κατουρα σε ζωντανή αναμεταδοση, τότε θα έχει γέλιο η απολογία.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Καραμελίτσα
Αυτά συμβαίνουν, μια χαρά περπατάει ο άνθρωπος. Άλλωστε το περπάτημα είναι προαιρετικό, δεν υπήρχε ένας αμερικάνος πρόεδρος σε καροτσάκι;
Ούτε καν να σκέφτεται χρειάζεται. Ο Ρήγκαν δεν είχε πεθάνει και στη θέση του έβαλαν ένα ανδροειδές και κανείς δεν κατάλαβε τη διαφορά;
Ούτε καν να σκέφτεται χρειάζεται. Ο Ρήγκαν δεν είχε πεθάνει και στη θέση του έβαλαν ένα ανδροειδές και κανείς δεν κατάλαβε τη διαφορά;
Z
Όλοι για την Κίνα δουλεύουν. Ολόκληρη Αμερική και δεν μπορεί εδώ και χρόνια να βρει 10 άτομα της προκοπής.
- Dwarven Blacksmith
Είναι λες και το λάθος είναι συστημικό αλλά ΕΠ! μην πάει εκεί ο νους μας, είναι wrongthink.

Δεν ξέρω τι είδους λάθος είναι, αλλά είναι απαράδεκτο να έχεις υποψηφίους σαν τον γιο Μπους, τον Τραμπ, την Χίλαρι και τον Μπάιντεν. Κάτι δεν πάει καλά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Μαρ 2021, 20:23Είναι λες και το λάθος είναι συστημικό αλλά ΕΠ! μην πάει εκεί ο νους μας, είναι wrongthink.
Θεωρείς πως είναι ατομικο/προσωπικο το θέμα;
Δεν είδα την τοποθετηση του νανου
Θυμίστε μου τι του ευχήθηκε χθες ο Πούτιν;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει