Μαλαματίνα: «Η σύζυγός μου βούλιαξε την εταιρεία για να αγοράσει lear jet!»

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μαλαματίνα: «Η σύζυγός μου βούλιαξε την εταιρεία για να αγοράσει lear jet!»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 22 Μαρ 2021, 13:31

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -lear-jet/

Εικόνα

....η ιστορική οινοποιία Μαλαματίνα (Ε. Μαλαματίνας & Υιός ΑΕΒΕ), η οποία μετά από 125 χρόνια ιστορίας θα αναζητήσει αύριο στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ένα σωσίβιο :cry που θα διασφαλίσει την ύπαρξή της έστω και στα χέρια τρίτου.

Σενάριο μεξικάνικης τηλενουβέλας ή χολιγουντιανής ταινίας; Το σίγουρο είναι ότι όποιος σοβαρός σεναριογράφος καθίσει να ασχοληθεί με τα πάθη της οικογένειας Μαλαματίνα θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό αριστούργημα μπροστά στο οποίο θα ωχριούσαν ο «Πόλεμος των Ρόουζ»

Εικόνα

και οι λατινοαμερικάνικες παραγωγές!

Εικόνα

.....Κωνσταντίνος και Κατερίνα επιρρίπτουν ο ένας στον άλλον τις ευθύνες επιδιδόμενοι σε διαρκείς δικαστικούς αγώνες, με πιο σοβαρή κατηγορία αυτήν για πλαστογραφία, για την οποία μόλις πρόσφατα καταδικάστηκε η Κατερίνα. Βάσει αυτής, μάλιστα, είχε φροντίσει να εκδιώξει μετοχικά και διοικητικά τον εν διαστάσει σύζυγό της από την εταιρεία μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου 12.000 ευρώ!

.........η κατά τα άλλα μηδενική σε δανεισμό Μαλαματίνα, μέχρι τη στιγμή που επήλθε η ρήξη των δύο αδελφών, θα προσφεύγει στα ομολογουμένως εύκολα στην έκδοση εκείνη την εποχή δάνεια για κάθε ιδέα, προτίμηση ακόμα και το lifestyle του ζεύγους. Ενα «σπριντ» εξόδων συνεχές, το οποίο σκιαγραφείται ακόμα και στην αίτηση εξυγίανσης που θα συζητηθεί αύριο στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Μεταξύ των αγορών που χρεώνονται στην εταιρεία είναι ένα αεροσκάφος Falcon αξίας 6 εκατ. ευρώ! :o

Εικόνα

Μια αγορά που γίνεται με αιτιολογία το άνοιγμα που έκανε η εταιρεία σε ξένες αγορές και άρα ήταν απαραίτητο για τις μετακινήσεις του ζεύγους. Μαζί με τα επαγγελματικά ραντεβού, όμως, το Falcon έγινε βασικό μέσο μετακίνησης σε προορισμούς αναψυχής, όπως η Μύκονος. :g094:

.......Εκεί όπου θα αγοραστούν και δύο εξοχικές κατοικίες με αντίτιμο άνω των 6 εκατ. ευρώ και οι οποίες θα προστεθούν στα άλλα ακίνητα της οικογένειας σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Λονδίνο. Οι τελευταίες αγορές έγιναν από την Κατερίνα, λέει ο Κωνσταντίνος. Είναι μια περίοδος όπου εκείνη αρχίζει να εμφανίζεται όλο και περισσότερο στις κοσμικές στήλες περιοδικών, σε διάφορα γκαλά ή συνευρέσεις κοσμικών στο «Ασπρονήσι».
Εικόνα

.....
15 υπηρέτες :roll:

Παράλληλα αυξάνεται και το υπηρετικό προσωπικό. Σύμφωνα με το επίσημο κείμενο που συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση εξυγίανσης της Μαλαματίνα, τα μέλη του υπηρετικού προσωπικού ξεπερνούν τα 15 σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μύκονο και Λονδίνο. Είναι οδηγοί και υπηρετικό προσωπικό, που προφανώς εγγράφονται ως υπάλληλοι της εταιρείας, από τη στιγμή που αναφέρονται ρητά στην αίτηση εξυγίανσης.

Αναφέρεται και ότι αυτές οι επιλογές της Κατερίνας Μαλαματίνα ήταν η αιτία των σφοδρών ενδοεταιρικών προστριβών και αργότερα της προσπάθειάς της να αναλάβει εξ ολοκλήρου τον μετοχικό έλεγχο της εταιρείας με πλαστογραφία. :o

Εικόνα

Μόνο που δεν εξηγείται τι έχει γίνει μέσα στο ίδιο το ζευγάρι, το οποίο πλέον αρχίζει να συγκρούεται θυμίζοντας την ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ». Η κατάσταση στο σπίτι, λένε άνθρωποι με γνώση, ήταν ήδη βαριά και πολλές φορές μεταφερόταν και στην ίδια την εταιρεία. Η πλευρά της Κατερίνας Μαλαματίνα κάποια στιγμή, όταν η ενδοοικογενειακή και ενδοεταιρική διένεξη έγινε δημόσια, κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο για «εξωσυζυγική σχέση με αλλοδαπή χορεύτρια». :smt047

.......Η Κατερίνα θα επιχειρήσει με «πραξικόπημα» να αναλάβει πλήρως τον έλεγχο της εταιρείας. Το πραξικόπημα θα γίνει μέσω της εταιρείας Κ. Μαλαματίνας ΑΕΒΕ, όπου είχε περάσει το 38,9% της Ε. Μαλαματίνας & Υιός ΑΕΒΕ από την ΕΛΓΕΚΑ. Πλαστογραφώντας ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της δεν συμμετέχει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η Κατερίνα κατάφερε με 12.000 ευρώ να πάρει τον έλεγχο της εταιρείας :o και ως εκ τούτου να ελέγξει και την πλειοψηφία των μετοχών στη Μαλαματίνα (Ε. Μαλαματίνας & Υιός ΑΕΒΕ) διώχνοντας τον Κωνσταντίνο από τη διοίκηση.

.........Από το 2013 ο Κωνσταντίνος ξεκινά δικαστική διαμάχη κατηγορώντας την Κατερίνα για απάτη, πλαστογραφία αλλά και υπεξαίρεση, επιχειρώντας να ανατρέψει την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Το 2015 θα καταφέρει να ανακτήσει τη διοίκηση της εταιρείας. :smt038

.........Σύμφωνα με τον πρώην δικηγόρο της Κατερίνας Μαλαματίνα Αργύρη Αργυριάδη, ο οποίος μίλησε στο «ΘΕΜΑ»: «Αυτή η ιστορία δεν θα είχε εξελιχθεί έτσι εάν το 2014-2015 εγκαίρως και οι δύο αντίδικοι έβαζαν νερό στο κρασί τους και προσπαθούσαν να τα βρουν :e040: . Ο χειρότερος πόλεμος, όπως είναι για τα κράτη ο εμφύλιος, για τις εταιρείες είναι οι ενδοοικογενειακές και ενδοεταιρικές διαμάχες.

Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 22 Μαρ 2021, 13:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: Μαλαματίνα: «Η σύζυγός μου βούλιαξε την εταιρεία για να αγοράσει lear jet!»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 22 Μαρ 2021, 13:34

Υπάρχει κατάλληλη σοφή παροιμία για την περίσταση :102:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 22 Μαρ 2021, 13:36

Σύμφωνα με τον πρώην δικηγόρο της Κατερίνας Μαλαματίνα Αργύρη Αργυριάδη, ο οποίος μίλησε στο «ΘΕΜΑ»: «Αυτή η ιστορία δεν θα είχε εξελιχθεί έτσι εάν το 2014-2015 εγκαίρως και οι δύο αντίδικοι έβαζαν νερό στο κρασί τους
Yochanan,ο δικηγόρος σου κλέβει το ψωμί

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 22 Μαρ 2021, 13:54

Δλδ τέλος το Toumpa Libre για τα Παοκια? :o
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 22 Μαρ 2021, 13:55

Σενέκας έγραψε:
22 Μαρ 2021, 13:36
Σύμφωνα με τον πρώην δικηγόρο της Κατερίνας Μαλαματίνα Αργύρη Αργυριάδη, ο οποίος μίλησε στο «ΘΕΜΑ»: «Αυτή η ιστορία δεν θα είχε εξελιχθεί έτσι εάν το 2014-2015 εγκαίρως και οι δύο αντίδικοι έβαζαν νερό στο κρασί τους
:smt005::smt005::smt005::lol:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 22 Μαρ 2021, 13:58

γιατί τέλος? πάντως αυτό σκέφτηκα, κοίτα υπερκέρδη που δινει το Toumba libre...

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 22 Μαρ 2021, 13:59

Για άλλη μία φορά η σαπίλα της πασοκικής ιδεολογίας καταστρέφει μία επιχείρηση...
Πόσες τέτοιες υποθέσεις θα μάθουμε ακόμα...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 22 Μαρ 2021, 14:02

Ευτυχώς που είναι και οι γυναίκες που έχουν φιλοδοξίες να ξοδέψουν και κινείται η αγορά, δίνουν πσωμάκι στους κατασκευαστές τζετ.
Οι άντρες επιχειρηματίες τα στέλνουν όλα Κέιμαν και δεν τα ξαναβλέπουμε.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 22 Μαρ 2021, 14:04

dna replication έγραψε:
22 Μαρ 2021, 13:58
Ε άμα κλείσει η Μαλαματινα τι θα βάζουν στην κόκα κόλα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH » 22 Μαρ 2021, 14:07

George_V έγραψε:
22 Μαρ 2021, 14:04
dna replication έγραψε:
22 Μαρ 2021, 13:58
Ε άμα κλείσει η Μαλαματινα τι θα βάζουν στην κόκα κόλα?
Ας δοκιμασουν κατουρο, θα βελτιωθουν τα οργανοληπτικα χαρακτηριστικα.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 22 Μαρ 2021, 14:14

παντως ο τροπος που ανεβαζει τα νηματα ο georgebi ειναι αρκετα διασκεδαστικος :lol:

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 22 Μαρ 2021, 14:16

6 μύρια ένα φαλκονακι μόνο;;;; :romance-hearteyes::romance-hearteyes:
Καλά έκανε και το αγόρασε ρε μλκς.
Ψήνομαι άγρια και γω τώρα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 22 Μαρ 2021, 14:18

Σενέκας έγραψε:
22 Μαρ 2021, 13:36
τανεφραμουρε :smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 22 Μαρ 2021, 14:56

George_V έγραψε:
22 Μαρ 2021, 13:54
Δλδ τέλος το Toumpa Libre για τα Παοκια? :o
Η συμμετοχή της Μαλαματινα στο Toumba Libre κόπηκε εδώ και καιρό, από τότε που μπήκε χορηγός στην φανέλα του Οαρη. Πλέον το κοκτέιλ γίνεται με Κεχριμπάρι, Γεωργιάδη η Ζαμπετογλου.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών