Το καλύτερο στοματικό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το καλύτερο στοματικό
...διάλυμα είναι το φαρμακευτικό. Γύρισα απο οδοντίατρο για εναν καθαρισμό ρουτίνας, και μου είπε οτι τα καλύτερα στοματικά διαλύματα είναι μονο αυτά που πωλούνται σε φαρμακεία. Μου σύστησε και ένα και με παρότρυνε μονο τέτοια να παίρνω. Έχεις-δεν έχεις πέτρες, βράχους, θέμα με τα ούλα κτλ, τα μόνα που σου κάνουν πραγματικά καλή δουλειά είναι μόνο αυτά, λέει. Τα υπόλοιπα του εμπορίου-σουπερμαρκετ το μονο που σου προσφέρουν ειναι οτι καταπολεμούν την κακοσμία αλλά όχι και για μεγάλη διάρκεια και μακροπρόθεσμα.
Το έχετε ακούσει κι εσείς αυτό? Έχει δίκιο ο ντοκ ή το λέει μόνο και μόνο για να με κάνει να πλουτίσω τον Όττο?
Εχω ξαναχρησιμοποιήσει στοματικό διάλυμα απο φαρμακείο παλιότερα παντως, και μου φάνηκε ότι όντως κανει καλύτερη δουλειά απο τα άλλα.
Το έχετε ακούσει κι εσείς αυτό? Έχει δίκιο ο ντοκ ή το λέει μόνο και μόνο για να με κάνει να πλουτίσω τον Όττο?
Εχω ξαναχρησιμοποιήσει στοματικό διάλυμα απο φαρμακείο παλιότερα παντως, και μου φάνηκε ότι όντως κανει καλύτερη δουλειά απο τα άλλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 27 Αύγ 2021, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- EKPLIKTIKOS
Re: Το καλύτερο στοματικό
Ναι, είχα πάρει ένα πριν πολλά χρόνια μετά από σύσταση του οδοντίατρου, πράγματι μου φανηκε καλύτερο. Αλλά δεν το ξαναπήρα, γύρισα σε αυτά του σουπερμάρκετ
Δεν χρειαζεσαι στοματικο διαλυμα εκτος αν στο συστησει οδοντιατρος.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Τα στοματικά διαλήματα και οι οδοντόπαστες έχουν φθόριο που σε χαζεύουν.vantono έγραψε: ↑27 Αύγ 2021, 22:07...διάλυμα είναι το φαρμακευτικό. Γύρισα απο οδοντίατρο για εναν καθαρισμό ρουτίνας, και μου είπε οτι τα καλύτερα στοματικά διαλύματα είναι μονο αυτά που πωλούνται σε φαρμακεία. Μου σύστησε και ένα και με παρότρυνε μονο τέτοια να παίρνω. Έχεις-δεν έχεις πέτρες, βράχους, θέμα με τα ούλα κτλ, τα μόνα που σου κάνουν πραγματικά καλή δουλειά είναι μόνο αυτά, λέει. Τα υπόλοιπα του εμπορίου-σουπερμαρκετ το μονο που σου προσφέρουν ειναι οτι καταπολεμούν την κακοσμία αλλά όχι και για μεγάλη διάρκεια και μακροπρόθεσμα.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ε άγα μίσου μωρέ μλκ!vantono έγραψε: ↑27 Αύγ 2021, 22:07...διάλυμα είναι το φαρμακευτικό. Γύρισα απο οδοντίατρο για εναν καθαρισμό ρουτίνας, και μου είπε οτι τα καλύτερα στοματικά διαλύματα είναι μονο αυτά που πωλούνται σε φαρμακεία. Μου σύστησε και ένα και με παρότρυνε μονο τέτοια να παίρνω. Έχεις-δεν έχεις πέτρες, βράχους, θέμα με τα ούλα κτλ, τα μόνα που σου κάνουν πραγματικά καλή δουλειά είναι μόνο αυτά, λέει. Τα υπόλοιπα του εμπορίου-σουπερμαρκετ το μονο που σου προσφέρουν ειναι οτι καταπολεμούν την κακοσμία αλλά όχι και για μεγάλη διάρκεια και μακροπρόθεσμα.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- vantono
Δεν νομιζω, καλό ειναι να χρησιμοποιείς. Αλλά εγώ ειμαι μανιακός με τα δόντια μου προσωπικά, και χρησιμοποιώ τα πάντα. Νήματα, βουρτσισμα αρκετά λεπτά, στοματικό αμεσως μετά, και στοματικό για μετά το στοματικό να υπήρχε ακομα και τετοιο θα χρησιμοποιουσα.
Την οδοντοστοιχία τη θεωρώ ό,τι σημαντικότερο και για τα δύο φύλα, για μενα αποτελεί και ενα απο τα σημαντικότερα κριτήρια για να αποδεχτώ ή να απορρίψω γκόμενα.
να αλλάξει ο τίτλος παρακαλώ ή να διαγραφεί. και προειδοποίηση να μην το ξανακάνει ο καθίκης 

τα καλυτερα ειναι της frezyderm 

Τα διαλύματα χλωρεξιδίνης δε σας τα δίνουμε για να πλουτίσει ο Όττο της γειτονιάς,αλλά σαν συμπλήρωμα της θεραπείας της ουλίτιδας.Αυτά στο σούπερ δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικά το ίδιο.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
- vantono
Χαοτικός έγραψε: ↑27 Αύγ 2021, 22:16ε άγα μίσου μωρέ μλκ!vantono έγραψε: ↑27 Αύγ 2021, 22:07...διάλυμα είναι το φαρμακευτικό. Γύρισα απο οδοντίατρο για εναν καθαρισμό ρουτίνας, και μου είπε οτι τα καλύτερα στοματικά διαλύματα είναι μονο αυτά που πωλούνται σε φαρμακεία. Μου σύστησε και ένα και με παρότρυνε μονο τέτοια να παίρνω. Έχεις-δεν έχεις πέτρες, βράχους, θέμα με τα ούλα κτλ, τα μόνα που σου κάνουν πραγματικά καλή δουλειά είναι μόνο αυτά, λέει. Τα υπόλοιπα του εμπορίου-σουπερμαρκετ το μονο που σου προσφέρουν ειναι οτι καταπολεμούν την κακοσμία αλλά όχι και για μεγάλη διάρκεια και μακροπρόθεσμα.

Ο κουνιάδος μου είναι οδοντογιατρός. Μου έχει προτείνει το eludril.vantono έγραψε: ↑27 Αύγ 2021, 22:07...διάλυμα είναι το φαρμακευτικό. Γύρισα απο οδοντίατρο για εναν καθαρισμό ρουτίνας, και μου είπε οτι τα καλύτερα στοματικά διαλύματα είναι μονο αυτά που πωλούνται σε φαρμακεία. Μου σύστησε και ένα και με παρότρυνε μονο τέτοια να παίρνω. Έχεις-δεν έχεις πέτρες, βράχους, θέμα με τα ούλα κτλ, τα μόνα που σου κάνουν πραγματικά καλή δουλειά είναι μόνο αυτά, λέει. Τα υπόλοιπα του εμπορίου-σουπερμαρκετ το μονο που σου προσφέρουν ειναι οτι καταπολεμούν την κακοσμία αλλά όχι και για μεγάλη διάρκεια και μακροπρόθεσμα.
Μλκ αυτο ειναι το λεγομενο οβερκιλ,δηλαδη αν κανεις σωστο(και οχι 30 δευτερολεπτα τσακ μπαμ να ξεμπερδευουμε) βουρτσισμα/νημα 2 φορες τη μερα και δεν μασουλας ζαχαρες καθε λιγο και λιγακι εισαι κομπλε.Τα στοματικα διαλυματα ειδικα αυτα που εχουν αλκοολ ειναι γτπ.Εκτος οπως ειπα αν στο προτεινει οδοντιατρος για συγκεκριμενο λογο.vantono έγραψε: ↑27 Αύγ 2021, 22:18Δεν νομιζω, καλό ειναι να χρησιμοποιείς. Αλλά εγώ ειμαι μανιακός με τα δόντια μου προσωπικά, και χρησιμοποιώ τα πάντα. Νήματα, βουρτσισμα αρκετά λεπτά, στοματικό αμεσως μετά, και στοματικό για μετά το στοματικό να υπήρχε ακομα και τετοιο θα χρησιμοποιουσα.
Την οδοντοστοιχία τη θεωρώ ό,τι σημαντικότερο και για τα δύο φύλα, για μενα αποτελεί και ενα απο τα σημαντικότερα κριτήρια για να αποδεχτώ ή να απορρίψω γκόμενα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Νόμιζα πως θα δω κάτι τέτοιο. 
Κάθε 2 χρόνια πρέπει να πάτε σε οδοντίατρο. Η μάκα δεν φεύγει με διαλύματα.

SpoilerShow
Κάθε 2 χρόνια πρέπει να πάτε σε οδοντίατρο. Η μάκα δεν φεύγει με διαλύματα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2147 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-
-
- 32 Απαντήσεις
- 3197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
10 Ιουν 2024, 02:16