Η συγκλονιστική - καταγγελία μιας γιατρού του ΕΣΥ: «Γιατί εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ...»
Ανατριχιάζουν οι καταγγελίες της Διευθύντριας της Παθολογικής στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Πώς εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.
Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Διευθύντρια της Παθολογικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, Ελένη Ιωαννίδου, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.
"Εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ"
"Εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ"
Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας στην Ελλάδα του νεομητσοτακισμού.
Re: "Εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ"
Τα λάθη της πολιτικής στον τομέα της Υγείας είναι τραγικά. Πάσχει η Ελλάδα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Ναύτης έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:39Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας στην Ελλάδα του νεομητσοτακισμού.Η συγκλονιστική - καταγγελία μιας γιατρού του ΕΣΥ: «Γιατί εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ...»
Ανατριχιάζουν οι καταγγελίες της Διευθύντριας της Παθολογικής στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Πώς εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.
Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Διευθύντρια της Παθολογικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, Ελένη Ιωαννίδου, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.
Από τη στιγμή που θα υποβάλλει αίτηση παραιτήσεως, είναι υποχρεωμένοι να της δώσουν την άδεια.ΥΓ. Ζήτησα την κανονική μου άδεια η οποία είναι γύρω στις 170 μέρες με την πρόθεση παραίτησης. Η απάντηση ήταν άλλο ένα όχι.
4 Ιανουαρίου 2023
Τέλος εποχής για μένα
Ελενη Ιωαννίδου
Χαρτάκι από δικηγόρο ότι αιτείται την άδεια της λόγω παραιτήσεως 170 ημέρες μετά και δεν ξαναπατάει. Ας την ψάχνουν, έχουν ενημερωθεί επίσημα.
Τώρα θα μου πείτε, αυτό είναι το πρόβλημα; Όχι, αλλά μήπως δεν χειρίστηκε αρκετά επιθετικά και τις υπόλοιπες καταστάσεις που περιγράφει;
Εγώ όταν τους έστηνα στον τοίχο με αναφορές ή περνούσε αυτό που έλεγα ή με άλλαζαν γραφείο.
δημόσιο κι εσείς κυρά μου;
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ο Κουλης προσπαθησε να καλοπιάσει τους γιατρούς του ΕΣΥ επιτρέποντας τους να έχουν παραλληλα ιδιωτικό ιατρείο
Άυτό ήταν το ανέξοδο κινητρο που σκέφτηκε να δώσει σε βάρος της λειτουργίας του ΕΣΥ
Ομως υπάρχουν πολλές ειδικότητες νοσοκομειακών γιατρών που δε μπορούν να δουλέψουν ιδιωτικά και αδικούνται καταφωρα γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα να λουφάρουν το πρωι στο ΕΣΥ και να δώσουν βάρος στο ιδιωτικό ιατρείο το απόγευμα
Άυτό ήταν το ανέξοδο κινητρο που σκέφτηκε να δώσει σε βάρος της λειτουργίας του ΕΣΥ
Ομως υπάρχουν πολλές ειδικότητες νοσοκομειακών γιατρών που δε μπορούν να δουλέψουν ιδιωτικά και αδικούνται καταφωρα γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα να λουφάρουν το πρωι στο ΕΣΥ και να δώσουν βάρος στο ιδιωτικό ιατρείο το απόγευμα
-
Παντως η συγκεκριμένη σαν πρων διευθύντρια παθολογίας, θα βγάλει καλα λεφτά τωρα που παραιτήθηκε ( άσχετο αυτο με την ουσία της παραίτησής της, που ειναι πιθανον να ειναι ορθη, δεν εχω άποψη)dna replication έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 22:12ο Κουλης προσπαθησε να καλοπιάσει τους γιατρούς του ΕΣΥ επιτρέποντας τους να έχουν παραλληλα ιδιωτικό ιατρείο
κιαλλα φαινομενα σηψης
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτέας σε Ράνια: Οχι, δε σκέφτηκα να παραιτηθώ.
από Kauldron » 11 Μάιος 2023, 13:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 746 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
11 Μάιος 2023, 20:08
-