Το δίλημμα των επόμενων εκλογων
Το δίλημμα των επόμενων εκλογων
Το δίλημμα των επόμενων εκλογών δεν είναι ποιος θα κυβερνήσει αυτό έχει λυθεί αλλά ποιος θα είναι ο άλλος πόλος ποιος θα κάνει αντιπολίτευση.
Μήπως θα είναι η παιδική χαρά του Σύριζα. Που πραγματικά είναι το μεγάλο ερωτηματικό των επόμενων εκλογών.
Μήπως θα είναι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη που ψήφισε το 70% των νομοσχέδιων της ΝΔ . Η στρατηγική του θα είναι να φαει τον Σύριζα για τις επόμενες εκλογές.
Η θα ενισχυθεί η γνήσια λαικη αντιπολίτευση του ΚΚΕ και η πρόταση του για λαϊκή εξουσία.
Μήπως θα είναι η παιδική χαρά του Σύριζα. Που πραγματικά είναι το μεγάλο ερωτηματικό των επόμενων εκλογών.
Μήπως θα είναι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη που ψήφισε το 70% των νομοσχέδιων της ΝΔ . Η στρατηγική του θα είναι να φαει τον Σύριζα για τις επόμενες εκλογές.
Η θα ενισχυθεί η γνήσια λαικη αντιπολίτευση του ΚΚΕ και η πρόταση του για λαϊκή εξουσία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- kongrosian
Re: Το δίλημμα των επόμενων εκλογων
αντάρτικο-τρομοκρατία! 

(είναι χαζός αυτός ο λαός. δεν γίνεται τίποτα.
να στοκάρουμε καμια κεραλοιφή, κανά νανογιλέκο, κάνα εικόνισμα της παναγίας, γιατί έρχονται δύσκολα χρόνια. )

(είναι χαζός αυτός ο λαός. δεν γίνεται τίποτα.

- Dwarven Blacksmith
Re: Το δίλημμα των επόμενων εκλογων
Βεβαίως. Από την άλλη για πολλούς το δίλημμα θα είναι αν αξίζει να χαλάσουν τα μπάνια τους ενώ δεν αλλάζει και κάτι τώρα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
18 Σεπ 2024, 15:20
-
-
Νέα δημοσίευση Εθνικιστικό Δίλημμα
από taxalata xalasa » 29 Απρ 2024, 08:55 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 18 Απαντήσεις
- 916 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
01 Μάιος 2024, 00:06
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50
-