Ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη.
Ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη.
Έχει να προτείνει κάποιος καμία αξιόπιστη εταιρία; Την έχω πατήσει στο παρελθόν, μου νοίκιασαν αν μισό διαλυμένο huyndai i10.
Re: Ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη.
Καμιά ιδέα;
-
Βρίσκω καλές τιμές με 30 ευρώ τη μέρα και φουλ ασφάλεια σε διάφορες εταιρίες no name. Οι μεγάλες sixt, Europe κλπ έχουν ακριβη ασφάλεια. Βλέπω υπάρχει μια πατέντα να κλείσεις μέσω booking σε καλή εταιρία, και να αγοράσεις ασφάλεια φθηνή πάλι μέσω booking. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Ψάξε και στο economycarrentals.com, αλλά παίξε καλά με τα φίλτρα.mao mao έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 15:59Βρίσκω καλές τιμές με 30 ευρώ τη μέρα και φουλ ασφάλεια σε διάφορες εταιρίες no name. Οι μεγάλες sixt, Europe κλπ έχουν ακριβη ασφάλεια. Βλέπω υπάρχει μια πατέντα να κλείσεις μέσω booking σε καλή εταιρία, και να αγοράσεις ασφάλεια φθηνή πάλι μέσω booking. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Υπάρχουν πολλοί αλήτες στο χώρο, μη πας σε no name γιατί μπορει να το πληρώσεις διπλο και τρίδιπλο.mao mao έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 15:59Βρίσκω καλές τιμές με 30 ευρώ τη μέρα και φουλ ασφάλεια σε διάφορες εταιρίες no name. Οι μεγάλες sixt, Europe κλπ έχουν ακριβη ασφάλεια. Βλέπω υπάρχει μια πατέντα να κλείσεις μέσω booking σε καλή εταιρία, και να αγοράσεις ασφάλεια φθηνή πάλι μέσω booking. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Γνώμη μου ειναι να προτιμήσεις κάποια επώνυμη και ας πληρώσεις κάτι παραπάνω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:21Υπάρχουν πολλοί αλήτες στο χώρο, μη πας σε no name γιατί μπορει να το πληρώσεις διπλο και τρίδιπλο.mao mao έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 15:59Βρίσκω καλές τιμές με 30 ευρώ τη μέρα και φουλ ασφάλεια σε διάφορες εταιρίες no name. Οι μεγάλες sixt, Europe κλπ έχουν ακριβη ασφάλεια. Βλέπω υπάρχει μια πατέντα να κλείσεις μέσω booking σε καλή εταιρία, και να αγοράσεις ασφάλεια φθηνή πάλι μέσω booking. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Γνώμη μου ειναι να προτιμήσεις κάποια επώνυμη και ας πληρώσεις κάτι παραπάνω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Πάνε Hertz και ας δώσεις κάτι παραπάνω
Και εγώ σε επώνυμη προσανατολίζονται γιατί την έχω πατήσει στο παρελθόν . Μου είχαν νοικιάσει χιλιοχτυπημενο αμάξι, με το προφυλακτήρα μπροστά να "πετάει" και το λαμπάκι για τα λάστιχα αναμενο. Στο τέλος μου έκαναν και μανουρά μήπως ένα από τα χτυπήματα το έκανα εγώ.Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:21Υπάρχουν πολλοί αλήτες στο χώρο, μη πας σε no name γιατί μπορει να το πληρώσεις διπλο και τρίδιπλο.mao mao έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 15:59Βρίσκω καλές τιμές με 30 ευρώ τη μέρα και φουλ ασφάλεια σε διάφορες εταιρίες no name. Οι μεγάλες sixt, Europe κλπ έχουν ακριβη ασφάλεια. Βλέπω υπάρχει μια πατέντα να κλείσεις μέσω booking σε καλή εταιρία, και να αγοράσεις ασφάλεια φθηνή πάλι μέσω booking. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Παρόμοια αποτελέσματα με το booking βλέπω. Το ερώτημα αν είναι οι εξωτερικές ασφαλείες που δίνουν αυτά τα site είναι αξιόπιστες.Λεγεών έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:02Ψάξε και στο economycarrentals.com, αλλά παίξε καλά με τα φίλτρα.mao mao έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 15:59Βρίσκω καλές τιμές με 30 ευρώ τη μέρα και φουλ ασφάλεια σε διάφορες εταιρίες no name. Οι μεγάλες sixt, Europe κλπ έχουν ακριβη ασφάλεια. Βλέπω υπάρχει μια πατέντα να κλείσεις μέσω booking σε καλή εταιρία, και να αγοράσεις ασφάλεια φθηνή πάλι μέσω booking. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Πχ η Europe θέλει για 8 ημέρες 200 ευρώ για φουλ ασφάλεια. Η booking τη δίνει με 50 ευρω.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
εμένα πάλι έχει καεί η γούνα μου από τις πολυεθνικές ενώ με τις μικρές δεν είχα θέμα αλλά ποτέ δεν έχω νοικιάσει Θεσσαλονίκη.
η Avance έχει καλύτερες τιμές από τον ανταγωνισμό λένε αλλά κοίτα reviews μην την πάθεις.
η Avance έχει καλύτερες τιμές από τον ανταγωνισμό λένε αλλά κοίτα reviews μην την πάθεις.
Προσωπικά δεν κλείνω ποτέ ασφάλεια μέσω του σάιτ αυτού (επειδή την πρώτη φορά που το έκανα, δεν μου την αναγνώρισαν στο κατάστημα). Πλέον μόνο την κράτηση κάνω, αν βρω καλή τιμή. Ασφάλεια προσθέτω επιτόπου μόλις πάω να το πάρω.mao mao έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:31Παρόμοια αποτελέσματα με το booking βλέπω. Το ερώτημα αν είναι οι εξωτερικές ασφαλείες που δίνουν αυτά τα site είναι αξιόπιστες.Λεγεών έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:02Ψάξε και στο economycarrentals.com, αλλά παίξε καλά με τα φίλτρα.mao mao έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 15:59Βρίσκω καλές τιμές με 30 ευρώ τη μέρα και φουλ ασφάλεια σε διάφορες εταιρίες no name. Οι μεγάλες sixt, Europe κλπ έχουν ακριβη ασφάλεια. Βλέπω υπάρχει μια πατέντα να κλείσεις μέσω booking σε καλή εταιρία, και να αγοράσεις ασφάλεια φθηνή πάλι μέσω booking. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Πχ η Europe θέλει για 8 ημέρες 200 ευρώ για φουλ ασφάλεια. Η booking τη δίνει με 50 ευρω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Όλα αυτά τα booking και economycarrentals και οι μεγάλες εταιρίες που είπατε μου βγάζουν περίπου το διπλάσιο απ'ό,τι πληρώνω συνήθως.
Για Ελλάδα η μέθοδός μου είναι η εξής: ξεκινάς απ'το car.gr, επιλέγεις "για ενοικίαση", βάζεις στα φίλτρα τι τύπο αυτοκινήτου θέλεις, ταξινομείς φτηνότερο προς ακριβότερο, μπαίνεις στις αγγελίες, βρίσκεις το site της εταιρίας που νοικιάζει, μπαίνεις στο γκουγκλ και διαβάζεις ΟΛΑ τα ριβιού αυτής της εταιρίας. ΟΛΑ όμως μέχρι το τέλος. Αν σου φαίνεται οκ πας στο site της, βάζεις τις ημερομηνίες που θέλεις και σου βγάζει τιμή, στη συνέχεια τους παίρνεις τηλέφωνο και αν σου πουν διαφορετική τιμή απ'ό,τι σου είπε το site τους διαλέγεις τη μικρότερη, κάνεις το σταυρό σου και το κλείνεις.
Για Ελλάδα η μέθοδός μου είναι η εξής: ξεκινάς απ'το car.gr, επιλέγεις "για ενοικίαση", βάζεις στα φίλτρα τι τύπο αυτοκινήτου θέλεις, ταξινομείς φτηνότερο προς ακριβότερο, μπαίνεις στις αγγελίες, βρίσκεις το site της εταιρίας που νοικιάζει, μπαίνεις στο γκουγκλ και διαβάζεις ΟΛΑ τα ριβιού αυτής της εταιρίας. ΟΛΑ όμως μέχρι το τέλος. Αν σου φαίνεται οκ πας στο site της, βάζεις τις ημερομηνίες που θέλεις και σου βγάζει τιμή, στη συνέχεια τους παίρνεις τηλέφωνο και αν σου πουν διαφορετική τιμή απ'ό,τι σου είπε το site τους διαλέγεις τη μικρότερη, κάνεις το σταυρό σου και το κλείνεις.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Η avance είναι καλή και αξιόπιστη αλλά από τότε που βάλανε περίπτερο στο Ελ Βενιζέλος έγινε κι αυτή πανάκριβη.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:31εμένα πάλι έχει καεί η γούνα μου από τις πολυεθνικές ενώ με τις μικρές δεν είχα θέμα αλλά ποτέ δεν έχω νοικιάσει Θεσσαλονίκη.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- dna replication
- Phorum.gr user: dna
απο το rentalcars.com έχω πετύχει καλές τιμές στο εξωτερικό
στην Avis με έκλεψαν κανονικά στις Βρυξέλλες, μακριά!
στην Avis με έκλεψαν κανονικά στις Βρυξέλλες, μακριά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 31 Μάιος 2023, 17:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν χανεται τετοιο κελεπουρι για ενοικιαση
από Μαδουραίος » 15 Ιουν 2024, 22:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 101 Απαντήσεις
- 3382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής