Καινούριο δίπλωμα οδηγησης
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Καινούριο δίπλωμα οδηγησης
Εγώ έχω ακόμα το παλιό; Που πηγαίνω για να πάρω το καινούριο; Στο αστυνομικό τμήμα με το παλιό; Πληρώνω κάτι;
.
Υπάρχει ακόμα κάποιος με το παλιό δίπλωμα;
.
.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 15 Αύγ 2023, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Καινούριο δίπλωμα οδηγησης
Σε σχολή οδηγών.Libre arbitre έγραψε: ↑15 Αύγ 2023, 22:37Εγώ έχω ακόμα το παλιό; Που πηγαίνω για να πάρω το καινούριο; Στο αστυνομικό τμήμα με το παλιό; Πληρώνω κάτι;
.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Στα παλιά τύπου διπλώματα δεν χρειάζονταν ανανέωση. Τώρα είναι ανά 15 χρόνια διαβάζω...

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Υπάρχω. Όλο λέω θα το κάνω και όλο βαριέμαι το τρέξιμο. Καααααποια στιγμή θα το κάνω.Libre arbitre έγραψε: ↑15 Αύγ 2023, 22:37Εγώ έχω ακόμα το παλιό; Που πηγαίνω για να πάρω το καινούριο; Στο αστυνομικό τμήμα με το παλιό; Πληρώνω κάτι;
.
.
Edit, θέλει και παράβολο; Ουυυ σίγουρα θα τρέξω

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Εγώ έχω ακόμα το παλιό. Και φυσικά, το δίπλωμα της κόρης μου λήγει πριν από το δικό μου...Libre arbitre έγραψε: ↑15 Αύγ 2023, 22:37Εγώ έχω ακόμα το παλιό; Που πηγαίνω για να πάρω το καινούριο; Στο αστυνομικό τμήμα με το παλιό; Πληρώνω κάτι;
.
.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Όσοι μπούμερς έχετε το παλιό, να ξέρετε ότι αν σας πιάσουν υπάρχει πρόστιμο, το οποίο είναι μεγαλύτερο του παραβόλου.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Εγώ έχασα το δίπλωμα, σε σχολή απευθύνομαι για καινούριο;
Ξέρει κανείς πόσο θα πάει το μαλλί;
Ξέρει κανείς πόσο θα πάει το μαλλί;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Δεν παίζει πρόστιμο, έχει περιθώριο κάπου μέχρι το 2033 για να αλλαχτούνHunkar Begendi έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 08:36Όσοι μπούμερς έχετε το παλιό, να ξέρετε ότι αν σας πιάσουν υπάρχει πρόστιμο, το οποίο είναι μεγαλύτερο του παραβόλου.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 519 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
08 Απρ 2025, 02:29
-
-
Νέα δημοσίευση δίπλωμα μηχανής με δίπλωμα αυτοκινήτου
από GoBzi » 10 Μάιος 2023, 21:12 » σε Μηχανοκίνηση - 2 Απαντήσεις
- 427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Μάιος 2023, 22:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση παιζει κανα καινουριο ρεσελ ?
από jackie Daniels » 01 Φεβ 2025, 22:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
04 Φεβ 2025, 17:57
-
-
- 66 Απαντήσεις
- 2527 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Ιαν 2025, 13:21