Στρατιωτική θητεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Στρατιωτική θητεία
Αξίζει να πάρεις I5 αν έχεις βρει καλή δουλειά με προοπτικές ;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
- Space_Passenger
Re: Στρατιωτική θητεία
Το θεμα δεν ειναι (πλεον) να υπηρετησεις για να προσφερεις κατι. ΑΛΛΑ αν δεν υπηρετησεις θα το κουβαλας ως "ρετσινια" μεχρι να πεθανεις. Θα σε ρωτανε που υπηρετησες και δεν θα ξερεις τι να πεις. Το θεμα ειναι να υπηρετησεις για να εχεις να λες "υπηρετησα". Αλλιως θα γυρισει εναντιον σου στη δουλεια στη ζωη σου. Πιστεψε με ξερω τι σου λεω ξερω ατομο που ειχε τετοιο προβλημα.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:19Αξίζει να πάρεις I5 αν έχεις βρει καλή δουλειά με προοπτικές ;
- έργο_μακέτο
Οι άνθρωποι < 40 δεν ασχολούνται και πολύ με το αν πήγε στρατό κάποιος. Οπότε δε νομίζω να σου βγει ρετσινιά.Space_Passenger έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:26Το θεμα δεν ειναι (πλεον) να υπηρετησεις για να προσφερεις κατι. ΑΛΛΑ αν δεν υπηρετησεις θα το κουβαλας ως "ρετσινια" μεχρι να πεθανεις. Θα σε ρωτανε που υπηρετησες και δεν θα ξερεις τι να πεις. Το θεμα ειναι να υπηρετησεις για να εχεις να λες "υπηρετησα". Αλλιως θα γυρισει εναντιον σου στη δουλεια στη ζωη σου. Πιστεψε με ξερω τι σου λεω ξερω ατομο που ειχε τετοιο προβλημα.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:19Αξίζει να πάρεις I5 αν έχεις βρει καλή δουλειά με προοπτικές ;
- Yes I have!
- Yes I have!
παπαριες...Space_Passenger έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:26Το θεμα δεν ειναι (πλεον) να υπηρετησεις για να προσφερεις κατι. ΑΛΛΑ αν δεν υπηρετησεις θα το κουβαλας ως "ρετσινια" μεχρι να πεθανεις. Θα σε ρωτανε που υπηρετησες και δεν θα ξερεις τι να πεις. Το θεμα ειναι να υπηρετησεις για να εχεις να λες "υπηρετησα". Αλλιως θα γυρισει εναντιον σου στη δουλεια στη ζωη σου. Πιστεψε με ξερω τι σου λεω ξερω ατομο που ειχε τετοιο προβλημα.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:19Αξίζει να πάρεις I5 αν έχεις βρει καλή δουλειά με προοπτικές ;
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ κατοχος Ι5 και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα
εδω και τεσσερα χρονια μαλιστα δουλευω σε δημοτικη επιχειρηση (οχι μονιμος)
- Otto Weininger
Αν υπάρχει λόγος πραγματικός για Ι5, καλώς το παίρνει κάποιος.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι φλώρος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- έργο_μακέτο
Ναι αλλά αν πάρεις I5 δουλεύεις και παίρνεις λεφτά. Στην άλλη περίπτωση καθαρίζεις κουράδες αλλά δεν παίρνεις λεφτά. Ποιός είναι φλώρος τελικά ;Otto Weininger έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:31Αν υπάρχει λόγος πραγματικός για Ι5, καλώς το παίρνει κάποιος.
- Yes I have!
- Yes I have!
οι περισσότεροι αν μπορούσαν θα την αποφεύγανε, εκτός αν είσαι άτομο του τύπου θανούλης πλεύρης και θεωρείς ότι η θητεία είναι κάτι
- Space_Passenger
Θα το βρεις μπροστα σου με τον ενα η τον αλλο τροπο. Αυτος που σου λεω οταν το επαιρνε στα 25 (περιπου) χαιροτανε. Αργοτερα το σκυλομετανιωσε και μου ελεγε επρεπε να υπηρετησω. Συγγενεις, φιλοι και περιγυρος ειναι δακτυλοδεικτουμενος. "ο τρελος". Και φυσικα δεν ειναι τρελος. Απλα το επαιξε. Εγω θα σου ελεγα πηγαινε αν δεν εχεις σοβαρο προβλημα. Εξαλλου πλεον δεν ειναι στρατος του '70, αλλα κατασκηνωση.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:28Οι άνθρωποι < 40 δεν ασχολούνται και πολύ με το αν πήγε στρατό κάποιος. Οπότε δε νομίζω να σου βγει ρετσινιά.
- Otto Weininger
Εσύ με το Ι5.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:33Ναι αλλά αν πάρεις I5 δουλεύεις και παίρνεις λεφτά. Στην άλλη περίπτωση καθαρίζεις κουράδες αλλά δεν παίρνεις λεφτά. Ποιός είναι φλώρος τελικά ;Otto Weininger έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:31Αν υπάρχει λόγος πραγματικός για Ι5, καλώς το παίρνει κάποιος.
Δεδομένου μάλιστα ότι θεωρείς ντε φάκτο ότι πας στρατό και το μόνο που θα κάνεις είναι να καθαρίζεις κουραδες, δείχνει ότι ακόμα και αν υπηρετούσες θα ήσουν ένας ανθυποβοηθος Ι4 άοπλο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- έργο_μακέτο
Που ζει αυτός ; Σε κανά χωριό της Μάνης ;Space_Passenger έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:37Θα το βρεις μπροστα σου με τον ενα η τον αλλο τροπο. Αυτος που σου λεω οταν το επαιρνε στα 25 (περιπου) χαιροτανε. Αργοτερα το σκυλομετανιωσε και μου ελεγε επρεπε να υπηρετησω. Συγγενεις, φιλοι και περιγυρος ειναι δακτυλοδεικτουμενος. "ο τρελος". Και φυσικα δεν ειναι τρελος. Απλα το επαιξε. Εγω θα σου ελεγα πηγαινε αν δεν εχεις σοβαρο προβλημα. Εξαλλου πλεον δεν ειναι στρατος του '70, αλλα κατασκηνωση.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:28Οι άνθρωποι < 40 δεν ασχολούνται και πολύ με το αν πήγε στρατό κάποιος. Οπότε δε νομίζω να σου βγει ρετσινιά.
Στην Αθήνα κανεις δεν ασχολείται.
- Yes I have!
- Yes I have!
-
Θα σου πω ένα μυστικό. Δεν ξέρω τι σου είπαν στο στρατό οι στρατιωτικοί αλλά σε καμία σοβαρή δουλειά δεν ασχολούνται αν εκπλήρωσες τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις ή πήρες απαλλαγή. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι απλά να μην έχεις στρατιωτικές υποχρεώσεις με όποιον τρόπο και αν προέκυψε αυτό.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:19Αξίζει να πάρεις I5 αν έχεις βρει καλή δουλειά με προοπτικές ;
- έργο_μακέτο
Ναι γιατί οι υπόλοιποι, πλην ειδικών δυνάμεων, περνάνε 9 εποικοδομητικούς μήνες μετά την εκπαίδευση.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:37Εσύ με το Ι5.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:33Ναι αλλά αν πάρεις I5 δουλεύεις και παίρνεις λεφτά. Στην άλλη περίπτωση καθαρίζεις κουράδες αλλά δεν παίρνεις λεφτά. Ποιός είναι φλώρος τελικά ;Otto Weininger έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:31Αν υπάρχει λόγος πραγματικός για Ι5, καλώς το παίρνει κάποιος.
Δεδομένου μάλιστα ότι θεωρείς ντε φάκτο ότι πας στρατό και το μόνο που θα κάνεις είναι να καθαρίζεις κουραδες, δείχνει ότι ακόμα και αν υπηρετούσες θα ήσουν ένας ανθυποβοηθος Ι4 άοπλο.
- Yes I have!
- Yes I have!
Εγώ είχα πάει με σκοπό να υπηρετήσω, αλλά μου προτείναν απαλλαγή, και τη δέχτηκα. Πιστεύεις πως έκανα λάθος;Space_Passenger έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:26Το θεμα δεν ειναι (πλεον) να υπηρετησεις για να προσφερεις κατι. ΑΛΛΑ αν δεν υπηρετησεις θα το κουβαλας ως "ρετσινια" μεχρι να πεθανεις. Θα σε ρωτανε που υπηρετησες και δεν θα ξερεις τι να πεις. Το θεμα ειναι να υπηρετησεις για να εχεις να λες "υπηρετησα". Αλλιως θα γυρισει εναντιον σου στη δουλεια στη ζωη σου. Πιστεψε με ξερω τι σου λεω ξερω ατομο που ειχε τετοιο προβλημα.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:19Αξίζει να πάρεις I5 αν έχεις βρει καλή δουλειά με προοπτικές ;
-
Εντάξει. Αν έχεις βύσμα δεν καθαρίζεις κουράδες. Είσαι ελεύθερος κουράδας δια τηλεφώνου. Υπηρετείς στο 401, μοιράζεις φάρμακα, λίγο το πρωί πενθήμερο και το απόγευμα και βράδυ στο σπίτι σου για ύπνο.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:37Εσύ με το Ι5.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:33Ναι αλλά αν πάρεις I5 δουλεύεις και παίρνεις λεφτά. Στην άλλη περίπτωση καθαρίζεις κουράδες αλλά δεν παίρνεις λεφτά. Ποιός είναι φλώρος τελικά ;Otto Weininger έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:31Αν υπάρχει λόγος πραγματικός για Ι5, καλώς το παίρνει κάποιος.
Και το παραμύθι, με έστειλαν να υπηρετήσω δίπλα στο σπίτι μου λόγω των γνώσεων μου δεν ισχύει και για τον ταξίαρχο τον ίδιο...
Ενώ εσύ τι έκανες ρε πρασινομπερέ; Ασκήσεις του ΝΑΤΟ; Άσε μας ρε μαν.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:37Εσύ με το Ι5.έργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:33Ναι αλλά αν πάρεις I5 δουλεύεις και παίρνεις λεφτά. Στην άλλη περίπτωση καθαρίζεις κουράδες αλλά δεν παίρνεις λεφτά. Ποιός είναι φλώρος τελικά ;Otto Weininger έγραψε: ↑03 Σεπ 2023, 11:31Αν υπάρχει λόγος πραγματικός για Ι5, καλώς το παίρνει κάποιος.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
από Γράφων » 08 Οκτ 2024, 14:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 410 Απαντήσεις
- 7471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
14 Δεκ 2024, 22:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου ως ερημίτης. Τι να προμηθευτώ;
από Ανδροπαραδίνομαι » 11 Οκτ 2024, 00:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
11 Οκτ 2024, 10:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΗΠΑ: Ασυνήθιστη στρατιωτική κινητοποίηση
από killzone » 19 Ιουν 2023, 18:04 » σε Διεθνής πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 1777 Προβολές
-