δεν είναι λογικό να υπάρχει ένα άνω όριο ηλικίας για να γίνεις συντονιστής σε κάποιο φόρουμ;
-
δεν είναι λογικό να υπάρχει ένα άνω όριο ηλικίας για να γίνεις συντονιστής σε κάποιο φόρουμ;
....αν λάβει κανείς υπόψιν ότι από μία ηλικία και πάνω μπορεί να σου ξεφεύγουν κάποια ποστ άλλων με βρισιές (άθελα σου λόγω πρεσβυωπίας πχ) ή να σου ξεφεύγουν βρισιές σε δικά σου ποστ (ανθρώπινο και αναμενόμενο είναι να κλονίζεται η πνευματική διαύγεια με το πέρασμα των χρόνων) ή να λειτουργείς πιο παρορμητικά όταν καλείσαι να κάνεις τον αστυνόμο και γενικά οι όροι χρήσης να είναι για σένα όσο καλός άνθρωπος και αν κάποτε ήσουν, σαν ένα κουραστικό κατεβατό στο φύλλο οδηγιών από το δέκατο τρίτο φάρμακο που παίρνεις ημερησίως: τους σέβεσαι αλλά δεν αντέχεις να τους διαβάζεις άλλο
...ίσως λοιπόν ένας 70άρης λόγου χάρη να μην είναι και ο πιο ιδανικός συντονιστής βρε αδερφέ... η ταπεινή γνώμη μου είναι αυτή....αλλά μέσα από την καρδιά μου το λέω...
...δεν θέλω να φέρω παραδείγματα...άλλωστε δεν θα δυσκολευτεί κανείς να βρει μόνος του....
...ίσως λοιπόν ένας 70άρης λόγου χάρη να μην είναι και ο πιο ιδανικός συντονιστής βρε αδερφέ... η ταπεινή γνώμη μου είναι αυτή....αλλά μέσα από την καρδιά μου το λέω...
...δεν θέλω να φέρω παραδείγματα...άλλωστε δεν θα δυσκολευτεί κανείς να βρει μόνος του....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 04 Οκτ 2023, 05:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Re: δεν είναι λογικό να υπάρχει ένα άνω όριο ηλικίας για να γίνεις συντονιστής σε κάποιο φόρουμ;
sharp θα με ενδιέφερε η γνώμη σου
Re: δεν είναι λογικό να υπάρχει ένα άνω όριο ηλικίας για να γίνεις συντονιστής σε κάποιο φόρουμ;
Και δίκιο να είχες στα υπόλοιπα, με εκείνο το40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 05:03....αν λάβει κανείς υπόψιν ότι από μία ηλικία και πάνω μπορεί να σου ξεφεύγουν κάποια ποστ άλλων με βρισιές (άθελα σου λόγω πρεσβυωπίας πχ) ή να σου ξεφεύγουν βρισιές σε δικά σου ποστ (ανθρώπινο και αναμενόμενο είναι να κλονίζεται η πνευματική διαύγεια με το πέρασμα των χρόνων) ή να λειτουργείς πιο παρορμητικά όταν καλείσαι να κάνεις τον αστυνόμο και γενικά οι όροι χρήσης να είναι για σένα όσο καλός άνθρωπος και αν κάποτε ήσουν, σαν ένα κουραστικό κατεβατό στο φύλλο οδηγιών από το δέκατο τρίτο φάρμακο που παίρνεις ημερησίως: τους σέβεσαι αλλά δεν αντέχεις να τους διαβάζεις άλλο
... το 'καψες.να λειτουργείς πιο παρορμητικά όταν καλείσαι να κάνεις τον αστυνόμο
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Καλύτερα να μην υπάρχουν συντονιστές. Ας αναρτά ο καθένας ότι θέλει.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 05:03....αν λάβει κανείς υπόψιν ότι από μία ηλικία και πάνω μπορεί να σου ξεφεύγουν κάποια ποστ άλλων με βρισιές (άθελα σου λόγω πρεσβυωπίας πχ) ή να σου ξεφεύγουν βρισιές σε δικά σου ποστ (ανθρώπινο και αναμενόμενο είναι να κλονίζεται η πνευματική διαύγεια με το πέρασμα των χρόνων) ή να λειτουργείς πιο παρορμητικά όταν καλείσαι να κάνεις τον αστυνόμο και γενικά οι όροι χρήσης να είναι για σένα όσο καλός άνθρωπος και αν κάποτε ήσουν, σαν ένα κουραστικό κατεβατό στο φύλλο οδηγιών από το δέκατο τρίτο φάρμακο που παίρνεις ημερησίως: τους σέβεσαι αλλά δεν αντέχεις να τους διαβάζεις άλλο
-
Beria έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 11:42Θα επιληφθουμε του αιτήματος σου
[img]https://i.postimg.cc/6Qsg8hr7/9b60 ... webp[/img]
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Πιο λογικό είναι να υπάρχει κάτω όριο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
Να υπάρχει και κριτήριο οπισθίων.
Να είναι ΣΤΗΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ
Να είναι ΣΤΗΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
-
Αφού σου λέει, θα επιληφθούν.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 13:19Τι θα γίνει με τις αναφορές που έχω κάνει σε υβριστικά μηνύματα προς το πρόσωπο μου; σου τελείωσε το καθαριστικό ξαφνικά;

(ενθυμούμενη και το ωραίο μιμ που είχε βάλει κάποτε ο Rebel)

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Εσένα θα σε κανονίσω αργότεραaLiCat έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 13:49Αφού σου λέει, θα επιληφθούν.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 13:19Τι θα γίνει με τις αναφορές που έχω κάνει σε υβριστικά μηνύματα προς το πρόσωπο μου; σου τελείωσε το καθαριστικό ξαφνικά;
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 13:53Εσένα θα σε κανονίσω αργότεραaLiCat έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 13:49Αφού σου λέει, θα επιληφθούν.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 13:19
Τι θα γίνει με τις αναφορές που έχω κάνει σε υβριστικά μηνύματα προς το πρόσωπο μου; σου τελείωσε το καθαριστικό ξαφνικά;

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
11 Μαρ 2024, 01:13
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει κάποιο βότανο που να βοηθάει και να επιταχύνει το ξενέρωμα;
από Ourania-Rania » 18 Μαρ 2024, 23:14 » σε Οικολογία & Φύση - 8 Απαντήσεις
- 590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
18 Μαρ 2024, 23:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει κάποιο καλύτερο αίσθημα ή βίωμα από τον οργασμό;
από Antipnevma » 18 Οκτ 2024, 15:13 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 58 Απαντήσεις
- 1148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
22 Οκτ 2024, 13:12
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Cecily Anne
26 Φεβ 2024, 22:32