Γιούβαλ Χαράρι: «Έρχεται “κατακλυσμός” παγκοσμίων διαστάσεων – Θα επιβιώσουν μόνο οι λίγοι και οι εκλεκτοί»
Γιούβαλ Χαράρι: «Έρχεται “κατακλυσμός” παγκοσμίων διαστάσεων – Θα επιβιώσουν μόνο οι λίγοι και οι εκλεκτοί»
Mια ακομη προκληση απο τον γκουρου του Παγκοσμιου Οικονομικου Φορουμ.
Εννοωντας κατακλυσμο και Κιβωτο του Νωε για τους Ελιτ μιλαει συμβολικα φυσικα...
και προφανως αναφερεται σε μια οποιαδηποτε καταστροφη ειτε αυτη λεγεται ΓΠΠ, ειτε παγκοσμιο οικονομικο κραχ, ειτε μια φονικοτατη πανδημια.
Ενω η Κιβωτος του Νωε ειναι τα πανακριβα καταφυγια που χτιζουν αυτη τη στιγμη οι δισεκατομμυριουχοι σε ολο τον πλανητη.
“Ο υπόλοιπος πληθυσμός απλά θα εξαφανιστεί”
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/d ... -eklektoi/
.
Εννοωντας κατακλυσμο και Κιβωτο του Νωε για τους Ελιτ μιλαει συμβολικα φυσικα...
και προφανως αναφερεται σε μια οποιαδηποτε καταστροφη ειτε αυτη λεγεται ΓΠΠ, ειτε παγκοσμιο οικονομικο κραχ, ειτε μια φονικοτατη πανδημια.
Ενω η Κιβωτος του Νωε ειναι τα πανακριβα καταφυγια που χτιζουν αυτη τη στιγμη οι δισεκατομμυριουχοι σε ολο τον πλανητη.
“Ο υπόλοιπος πληθυσμός απλά θα εξαφανιστεί”
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/d ... -eklektoi/
.
Re: Γιούβαλ Χαράρι: «Έρχεται “κατακλυσμός” παγκοσμίων διαστάσεων – Θα επιβιώσουν μόνο οι λίγοι και οι εκλεκτοί»
Χαράρι να του γίνουν τα λεφτά που πήρε, του φαλακροκόρακα, αλλά δε νομίζω οτι το εννοεί ως "καλά να πάθουνε οι λουμπενάδες", μάλλον ακούγεται ως κατηγορία προς τους ελίτηδες πιο πολύ.
Εγώ δεν έχω θέμα, βέβαια, έχω φίλο τον Ίλον Μάσκ.
Εγώ δεν έχω θέμα, βέβαια, έχω φίλο τον Ίλον Μάσκ.

Re: Γιούβαλ Χαράρι: «Έρχεται “κατακλυσμός” παγκοσμίων διαστάσεων – Θα επιβιώσουν μόνο οι λίγοι και οι εκλεκτοί»
Πριν περιπου εναμιση χρονο εκανε αυτες τις δηλωσεις ενω περυσι οταν ξεκινησε ο πολεμος στη Γαζα ειπε οτι θα επεκταθει και σε αλλες χωρες εξαιτιας ολων αυτων των χωρων που δεν δεχονται τη φιλελευθερη ταξη. Κατηγορησε τους λαικιστες υπευθυνους για την αταξια που ερχεται και οχι μονο τις χωρες σαν τη Ρωσια αλλα και τους λαικιστες μεσα στις ΗΠΑ και την ΕΕ.
.
.
Λαικισμος βεβαια για τους νεοταξ ειναι να επιμενουν καποιοι στη διατηρηση του εθνικου κρατους, της εθνικης κυριαρχιας και των συνταγματων που προερχονται απο τους λαους και γραφτηκαν υπερ των λαων.
.
.
Εθνικό κράτος έχουμε και στην Ελλάδα (υποτίθεται), αλλά βέβαια δεν ενδιαφέρεται να προστατεύσει ούτε τη χώρα (παράδοση του οπλισμού των ενόπλων δυνάμεων στους Ουκρανούς), ούτε τους πολίτες, όπως γνωρίζουμε όλοι και πολύ απλά επιβεβαιώθηκε με τη περίπτωση της 28χρονης.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Δεν έχω καταλάβει γιατί η χαζοχαρούμενη μελλοντολογία του συγκεκριμένου έχει γίνει τόσο δημοφιλής. Καλύτερο θεωρητικό δεν έχει το καθεστώς;
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Rakomelofronas έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 21:20Δεν έχω καταλάβει γιατί η χαζοχαρούμενη μελλοντολογία του συγκεκριμένου έχει γίνει τόσο δημοφιλής. Καλύτερο θεωρητικό δεν έχει το καθεστώς;
Ειχανε τον Φουκουγιαμα αλλα απο τοτε που ξεπηδησαν τα Brics, ο Τραμπ και το Brexit, πηγε για τσαι γιατι το τελος της ιστοριας ποτε δεν ηρθε.
Τωρα οι Νεοταξ βαζουν τον Χαραρι να λεει πως η φιλελευθερη ταξη δεν ολοκληρωθηκε εξαιτιας των λαικιστων (εννοουν την παγκοσμια κυβερνηση που δεν καταφεραν να επιβαλουν) και πως ερχεται κατακλυσμος παλι εξαιτιας των λαικιστων.
.
- Οργισμένος
τι παπαριες ειν αυτες ρεεεεεεεεεεεεεε...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ο Ζουκερμπεργκ τις πιστευει και εσκασε 100 εκατομμυρια για καταφυγιο στη Χαβαη.
https://www.protothema.gr/world/article ... osmou-to-/
.
- taxalata xalasa
φξδ...
άλλος ο ποπουλάρος - popularis (δημοφιλής)
κι άλλος ο ποπουλιστής - populista (λαϊκιστής)
γκώσαμε δεύτεροιτ'ς, λειπώμεθα πρώτ'ς...
εδώ υπάρχει θέμα...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
the psek is strong in this one.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Από τα πολλά τσιπούρα που φαίνονται στο τραπέζι ξεκίνησαν τις πολύ ψαγμενες θεωρίες.συμβαινει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι συνταγές του κυρίου Χαράρι κακό ψόφο να 'χει
από Green Dragon » 02 Φεβ 2024, 08:43 » σε Διεθνής πολιτική - 63 Απαντήσεις
- 1835 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από esu
11 Φεβ 2024, 20:56
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
23 Απρ 2024, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Τα χρήματα που κερδίζουν οι συγγραφείς από τα βιβλία τους αρκούν για να επιβιώσουν;
από Ourania-Rania » 20 Φεβ 2024, 17:38 » σε Οικονομία - 23 Απαντήσεις
- 634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
20 Φεβ 2024, 22:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη στη Συρία καταστρέφουν ορθόδοξες εκκλησίες.
από Kauldron » 13 Δεκ 2024, 16:11 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Δεκ 2024, 09:26
-