Εξέλιξη

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Δεν είναι ιερέας.
Εσένα τι σε πείραξε; Θα σου λείψουν οι μισογύνηδες αρσενικοί παπάδες.
Σιγά μην τα βάλω με τους δκους μας άθεους, τους θεωρώ συλλεκτικό/εθιμικό/παραδοσιακό είδος των πόλεων.NewModelArmy έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 10:19Εμ ,κανενα;Φανατικοι Χριστιανοταλιμπαν (βλεπε ρωσοψεκασμενοι) την προωθουν την "ειδηση" στα σοσιαλ μιντια,εσυ με τους αθεους τα εβαλες;
Έγινε με την άδεια του Πατριαρχείου και αυτός είναι ο λόγος που όλα τα ρώσικα "πατριωτικά" (της Ρωσίας πατριωτικά βέβαιαGeorge_V έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 23:58Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό εδώ κατά τη γνώμη μου αν έγινε με τις ευλογίες του επισκόπου και εν γνώσει του Πατριάρχη Αλεξάνδρειας πάρα μόνο μια προσπάθεια αναβίωσης μιας αρχαίας παράδοσης.
Τώρα αν αυτό έγινε αυθαίρετα χωρίς κανονική άδεια πάει αλλού το πράγμα.
Θα ήθελα παραπάνω λεπτομέρειες και context.
A kαλα το φανταστηκα οτι ξεκινησε απο ρωσομποτ που επιτιθονται στο Πατριαρχειο Αλεξανδρειας.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 10:56Έγινε με την άδεια του Πατριαρχείου και αυτός είναι ο λόγος που όλα τα ρώσικα "πατριωτικά" (της Ρωσίας πατριωτικά βέβαιαGeorge_V έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 23:58Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό εδώ κατά τη γνώμη μου αν έγινε με τις ευλογίες του επισκόπου και εν γνώσει του Πατριάρχη Αλεξάνδρειας πάρα μόνο μια προσπάθεια αναβίωσης μιας αρχαίας παράδοσης.
Τώρα αν αυτό έγινε αυθαίρετα χωρίς κανονική άδεια πάει αλλού το πράγμα.
Θα ήθελα παραπάνω λεπτομέρειες και context.) σάιτ παίζουν την είδηση καθώς οι Ρώσοι προσπαθούν να διεισδύσουν στις επισκοπές Αφρικής και να τις καταλάβουν.Τα έχουμε πει και αλλού.
https://www.theatlantic.com/magazine/ar ... ll/677837/
Οι ρώσοι διεκδικούν την πρωτοκαθεδρία στον ορθόδοξο χριστιανισμό εδώ και χρόνια και τα ελληνικά πατριαρχεία αποτελούν ανάχωμα και γι' αυτό είναι στο στόχαστρο..George_V έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 11:12A kαλα το φανταστηκα οτι ξεκινησε απο ρωσομποτ που επιτιθονται στο Πατριαρχειο Αλεξανδρειας.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 10:56Έγινε με την άδεια του Πατριαρχείου και αυτός είναι ο λόγος που όλα τα ρώσικα "πατριωτικά" (της Ρωσίας πατριωτικά βέβαιαGeorge_V έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 23:58Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό εδώ κατά τη γνώμη μου αν έγινε με τις ευλογίες του επισκόπου και εν γνώσει του Πατριάρχη Αλεξάνδρειας πάρα μόνο μια προσπάθεια αναβίωσης μιας αρχαίας παράδοσης.
Τώρα αν αυτό έγινε αυθαίρετα χωρίς κανονική άδεια πάει αλλού το πράγμα.
Θα ήθελα παραπάνω λεπτομέρειες και context.) σάιτ παίζουν την είδηση καθώς οι Ρώσοι προσπαθούν να διεισδύσουν στις επισκοπές Αφρικής και να τις καταλάβουν.Τα έχουμε πει και αλλού.
https://www.theatlantic.com/magazine/ar ... ll/677837/
Ενα χρονο τωρα η Μοσχα επιχειρει εισπηδηση σε εδαφη κανονικης δικαιοδοσιας του Πατριαρχειου Αλεξανδρειας παρανομως και ολα αυτά ειναι μερος του σχεδιου.